Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu dva

dva

……vedno bolj naju prevzema.Tihi vzdihi in šepetanje, vroče prepleteni telesi, gibanje rok, nihanje bokov, ujetih v divje ritme strasti. Vlažne ustnice poljubljajo tvojee telo in koničasti jezik draži vršičke bradavičk in se kot nežen slap spušča prek popka po napetem trebuhu, se izgubi v črno rdeči goščavi, kjer se le za nekaj sekund ustavi, preden nadaljuje pot raziskovanja in popotovanja. Tvoj ščegi strumno stoji, nestrpno pričakuje nadaljevanje ognjene predigre, željan nadaljnjega razkrivanja v nedolžni igri. Rahlo privzdigneš zadnjico in sramežljivo vabljivo razkleneš koleni. Želiš si njegovega nemega raziskovanja in vročega sesanja, želiš si občutiti sladko bolečino, vročo pohoto in vzbuditi živalsko slo.
Ščegetavček izgine v mojih ustnicah in jezik se nežno poigrava z njim. Čudne misli in želje naju obhajajo, nenavadna hotenja prežemajo najini telesi vse bolj, dokler popolnoma ne zavladajo.

svojo vlažno potrebno ***** zrineš se v moja usta in se z vrtenjem bokov spet izmikaš moji želji. Slišiva vse bolj divje hropenje, ki se meša z najinimi tihimi vzdihi. Vse skupaj zveni kot harmonično usklajena melodija: tvoja premočena ženskost ploska ob spuščanju in dvigovanju, hropenje in stokanje se dopolnjujeta z zvoki ubežnika ščegetavčka, ki ga že naslednji trenutek ulovijo moje ustnice in posesajo vase.
Dvignem se nadte in ti ga hočem zariti, toda s kretnjo roke ga zadržiš. Ne, ne še! Naslada, ki sva jo pričela, naj se nadaljuje in stopnjuje do tistega vrhunca, ko… Moje ustnice znova sesajo ščegetavček in včasih se za trenutek spustijo nižje, da se jezik lahko zarije v tvojo *****. Sokovi postajajo vse obilnejši. Čutiš jih, kako se počasi stekajo proti zadnjični odprtini in jo s tem pripravljajo na čudovito doživetje. Najina razdraženost in nestrpnost se stopnjujeta. Dovolj ti je le mojega draženja! Tudi mojo rit moraš pripraviti na tisto, kar želiš početi z mano. Občutiš še večjo razdraženost ob misli na to. Vse do danes so bile to le tvoje seksualne fantazije, danes pa… Upam, da bodo postale del resničnosti, nekaj prelepega, neponovljivega. Hočeš čutiti sladko bolečino, a jo tudi zadajati, povzročati. …
Z roko si segla med mednožje in si s svojimi sokovi namazala prste rok. Previdno s me z dlanmi zagrabila za ritnici in si ga pritegnila bližje. Obrnila si se….

jutro

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Obrnila si se. Najugodnejši položaj za lizanje in podobne stvari. Počasi, rahlo krožeče kot v kakšnem masažnem salonu si krožila okoli njegove ritne odprtine, in ko si bila dovolj blizu, da so jo dosegli prsti, si se previdno zarila v njegovo temno luknjo. Rahlo sem se zdrznil, a že naslednji trenutek mirno obmiroval v stisku tvojih rok. Tudi malce strahu sem zaznala v njegovi drži, a le za trenutek. Že naslednji hip sem se neusmiljeno spopadel z ščegetavčkom in ga še bolj vneto sesal. Kot bi ti s tem svojim dejanjem hotel povedati, naj nadaljuješ pot, ki si jo pričela. Previdno in z občutkom si širila odprtino in jo pripravljala na nadaljevanje. Tudi jaz sem ti sledil. Zaril jsem vate sprva samo dva prsta, potem tri in… Moje ustnice so bile še vedno prikovane v tvojem mednožju. Sokovi so kot v bruhajočem izviru iztekali iz tebe. Tudi svoje prste si porinila vase poleg njegovih, da si jih znova ovlažila in potem sokove prenesla vanj. Bil je goden, zrel…
Noč.. Temna noč in pohota v nnama… Segla si z roko proti polici in zgrabila dva “umetna”, enega zanj in drugega zase. Gledal sem te. Nikoli še nisem počel česa podobnega. Vsakič mora biti enkrat prvič in ti si želela, da to doživiš z menoj. Kljub temu da je bilo to prvo takšno doživetje za oba, sva bila usklajena. Previdno, s pomočjo kančka vazelina prek kondoma ssi se počasi zarila vame. Že naslednji hip si začutila, da tudi jaz prodiram vate, da je neprestanemu sesanju in raziskovanju v tebii še nekaj zelo trdega in dolgega, kar se je zarilo v tvojo rit. Tiho si zavzdihnila in nadaljevala svoje delo. Hotela si slišati moje tihe stoke, ki prehajajo v hropenje in v pridušeno kričanje. Zaječal sem ob sladkobni bolečini. Toliko stvari si še želela, a vsega hkrati pač nisi mogla imeti. Nisi mogla pričakovati, da bi porivala vanj in da bi jaz hkrati zamašil obe tvoji luknji…..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

prav paše sedajle…se vživeti v vročo zapeljivo zgodbo.

Noro….. zares!

ufff….teško bo nadaljevati z delom….

Vse ščemi in si želi.

….Čakaš moj vrhunec, ki se je nevzdržno približeval, vrhunec, ki je pred seboj podiral vse jezove in brane. In ko se je moje telo stresalo v krčih, se mu je pridružilo tudi tvoje. Divji ritmi in sladkobna bolečina so postali del naju. Dihanje se umiri, celo srce je kot za trenutek zastalo. In potem občutek potešenosti in kmalu zatem nova pričakovanje divjega. Znova si se obrnila…dovolj poze 69….. Tokrat naj bo!
Povsod sem te lahko dosegel: z ustnicami sem se prisesal na tvoje trde prsi, tiča zaril v ritno odprtino in umetnega “gospoda” v tvojo *****. Počutila si se, kot bi za trenutek izgubila zavest, kaj kmalu potem si ugotovila, da tudi sama z umetnim dosežem njegovo rit. Takoj si se me lotila. Nisi čutila bolečin v roki, na kateri sva ležala, niti drugih neprijetnosti. Bile so nepomembne. Edini cilj, ki si ga videla, je bil prodiranje vanj.
Noč… temna noč in dve prepoteni telesi… Nabijala sva drug drugega, zaposlen vsak s svojimi fantazijami, prepuščen vrtincu strasti in ujeta v neizbežnost. Moje oči so bile zaprte, le včasih sem jih za trenutek priprl, da sem skozi trepalnice lahko videl tvoj s strastjo prepojen obraz, ki se je svetlikal v tisočerih drobnih kapljicah znoja. Prijetno si dišala. Njegov telesni vonj se je mešal s tvojimi notranjimi sokovi in nekje v daljavi sva zaznala tudi vonj njegove sperme… Zibanje teles se je počasi umirjalo in v rokah je bilo čutiti težko otopelost. Pa vendar je navkljub vsemu prevladoval občutek potešenosti, zadovoljitve živalskega nagona, ki se mu nisi mogel upirati. Kar ponesel te je na svojih valovih, te zapeljal s svojo strastjo, te podredil in hkrati naredil močnega.
Noč in glasni kriki dveh ljudi, ki sta doživela svoj višek na čisto svojstven, neponovljiv način. V noči ujeta v lastne krike tistega divjega v tebi sva sčasoma mirno potešena obležala drug ob drugem. Noč, ki se je počasi prevesila v jutro, v nov dan in potem spet v novo noč… noč…kjer je obstajala samo najina strast in poželenje predajati se drug drugemu…

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

New Report

Close