Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu dva moška

dva moška

Pozdravljeni, rada bi komentarje na mojo zgodbo.

In to se je zgodilo meni, ki veljam za žensko, ki stojitrdno na tleh. 15 let poročena, dva prekrasna mala otroka, mož, ki mi še vedno prinese kavo v posteljo… Toda izginili so mravljinci, pravzaprav sem že pozabila, kako je to. Dokler se ni zgodilo. Samo enkrat sva se videla, 20 let starejši, poročen, iz tujine,. Toda živim za njegove klice in občasna srečanja za 10 min. stresem se, če zazvoni telefon. Pogovarjava se na tak način, kot da se poznava 100 let. Vem, da bova tudi sexala.. Zveza je brez prihodnosti, je pa tako vznemirljivo. Kakšne so vaše prognoze?

uživajte vsi skupaj

“Kakšne so vaše prognoze?

Vem, da bova tudi sexala.. Zveza je brez prihodnosti, je pa tako vznemirljivo.”

Kakšne prognoze še hočeš? A hočeš, da te naderemo, da to ni prav??? Ker če je to to, potem jst DEFINITIVNO nisem pravi za to……….

Sicer nimam izkušenj s tako dolgimi vezami, ampak si lahko mislim, da človek po tolikih letih potrebuje nekaj novega, vznemirljivega. Vprašanje je samo, ali ti gledaš na to zadevo kot na bežno avanturico, ali kaj več….. to moraš sama pri sebi razčistit. Kar se pa tiče tega tipa…… khmm…… ena fora: (ne zameri) ne bodi preveč divja, da ga kap ne trofi…… :)))) ŠALA!!!! nism mislil resno.

s spoštovanjem

Remedy

Daj si duška bejba!
Veze katerih osnova je samo seks….naj pač trajajo dokler obema paše.
Ne sama seb preveč filozofirat…..ampak si do tedaj ko prideta skup daj mal sama seb užitka….in uporabi zraven mal domišljije…pr.med tem ko si pod tušem…ali podobno.:))
Hehe…sladko!:)))

lp

Danes simpatija, jutri seks, pojutrišnjem čustva. Vse po istem vzorcu, brez izjem! 😉

Enkrat se živi………pravijo da moraš vsako ponujeno priložnost izkoristiti….se baje ne vrene več ,če jo zamudiš…kakor koli že se boš odločila upam da se boš imela lepo in da ne boš s tem nikogar prizadela….veliko sreče in lp…..bodi v cvetju….

Najprej pošlihtaj v svoji glavi…kaj hočeš, potem pa izkoristi. Kot je napisal kren, ko so zraven prisotna še čustva, je hudič. Težko potem ni nihče prizadet….že res, je pa mikavno in kar je “prepovedano” je najslajše.
Ne obremenjuj se preveč…če si to močno želiš…potem delaj v tej smeri.

Moj nasvet? Daj se dol!

...in danes zaspim, ker jutr s tabo se zbudim..

bilo je fenomenalno, čeprav avto ni ravno primeren za te stvari. Rabim namig, kje npr v mariboru najdem sobo za dve uri anonimno. V hotelu me bodo ja intervjuali, to pa nočeva.

Lep vikend

“Rabim namig, kje npr v mariboru……”

zakaj pa “npr.”??? :)))

lahko ti povem za ljubljano…..:))) ce ti kaj pomaga….. 🙂

sicer je pa tko….. ce bosta vzela sobo za 2 ure, potem ITAK da bodo vsi vedeli, da sta se prisla …….

ti predlagam, da ce se ze hoces dol devat, pol vzemi sobo za “prenocitev”. jebiga!! kurbarija je draga!! :))))) fora, fora…… (šala)

drugace pa: ce mislis tole naredit “za dlje casa”, ti pa predlagam, da najameta eno garsonjero “bogu iza nogu”, pa se tam izzivljata en na drugem po mili volji……. pride ceneje, kot pa 2X tedensko hotel……… saj ni treba, da se ve, da si ti najela to garsonjero zase! ……. reces “landlordu”, da si jo najela za nevem……. hcerko!

sicer pa….. kak dec pa je to, da niti takih stvari ne zna pošlihtat!!!! :)) sigurno je manj delikatno, ce on vzame garsonjero na svoje ime…… kao poslovnez, ki pride v MB (?) samo obcasno, pa da ma kje prespat…….

ajdi, upam, da nis zamerla…… jst ponavad pri resnih temah skoz kake cinicne izjave dodajam….. profesionalna deformacija…..

Uzivaj in naj ti tekne!! 🙂 Buon apetite! :))

Remedy

Dober si v izjavah, obstoja še kaj blj ciničnega , kot so tvoje izjave. Daj ti meni namig na Ljubljano. Jasno je, da vsi vedo, kam pes taco moli, ko najameš sobo za dve uri, samo zanima me, kje jih to najmanj zanima. Saj ne moreš v nek hotel, da te ne bi zlegitimirali. Dec je že v redu, samo od zelo daleč.

PS hčerka bo rabila garsonjero čez 15 let

lepo noč

Ne obsojam tvojega ravnanja, glej pa, da ne boš neupravičeno popizdila, če bo tvoj mož “slučajno” nabodel kakšno drugo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ok, sori za zamudo, ampak sem mel polne roke dela…… delal….. da ne bo kdo kaj drugega mislil…… 🙂

sej če ti povem po pravici, tut za LJ ne vem, kam bi se dalo it…… to sm kr tko reku, ker sem predvideval, da si iz MB…… :)))

ej…. nevem……

glede garsonjere: pa sej ni treba kazat slike od tvoje hčerke!!!! al pa rec, da je to za tvojo sestro, al pa bolno teto, al pa NEVEM!!! daj domišliji prosto pot!! Reč da je tvoj mož hud lovec, ti si pa članica Greenpeace-a, pa ful ne odobravaš streljanja živali in se boš odselila od doma, dokler mož ne proda puške!!!! :))) Ka te jaz vem…….

Še vedno je pa bolš, da za to ve samo 1 oseba (lastnik stanovanja nekje v kraju: Vukojebina, kot pa da se šetata po hotelih, pa vsakič drugi receptor, pa vsakič drugi gosti, pa tko…… vsaj po moje. Manjša možnost, da te kdo vidi

Sicer je pa tko….. kolkr kol pogledaš, se velika večina ljudi “goni” naokoli (razen mogoče tistih treh, al pa štirih, ki morijo z božansko-nadčloveško moralo na tem forumu). Tko da ti nisi čist nič posebnega. (žal ali pa na srečo, kakor hočeš…) 🙂 Poleg tega pa folk prov boli ku**c kaj ti delaš…… tko da….. al v avtu, al v garsonijeri, al v hotelu, al sredi krožnega križišča (ok, to mogoče ne….:))), važno je to, da se maš ti fajn…..

ajdi!

Remedy

Ja, tukaj se pa strinjam s Spiderjem………. pa ne zarad tega, ker ti bo mož dal “kontra”, ampak enostavno zarad tega, ker ti ne boš več tko pozorna na moža, on pa: ali bo izkoristil priliko, ali pa se bo počutil osamljenega in si bo šel iskat “družbo”.

morš mal pazit na te stvari………

Fajn se mej! Uživaj! Pa da ne bo treba vsakih 14 dni menjat amortizerje na avtu, ker te stvari niso tko poceni!!! :))

LP

Remedy

Mater Remedy, si ti faca. Vse kar preberem, k ti napišeš, se moram strinjat.
Kar tako naprej… Ja, pa upam, da nisi preveč žalosten, sem brala na drugem postu…

LP
Sinička

smrk, smrk… jokam ko dež….. ( pa da ne boš mislila, da se zezam, ker se ne…..), ampak jebiga. Ni prvič in upam, da je zadnjič :)) Sej veš, kako je to…….. pa zdele, ko jo ne vidim, je še kr uredu….. bol zajebano bo, ko jo bom videl……..
Sicer so se pa že moji prjatli zbrali na kup in mi že iščejo eno hudo nimfomanko, ko jo bom jst moru prosit, če mi da pol ure pavze :)))

Hvala za pohvale! sej če ne bi že bil, bi rekel, da hočem bit časopisni komentator, ko bom velik. Mi že kar počasi stopa slava v glavo :)))

LP

Remedy

Uletim ob tejle čudni uri in vidim tebe objokanega. Mi je hudo zate…..
Te toplo objamem (no, pa saj te bo una zrihtala) Zdej pa bežim, da me ne ujamejo. pa-pa

hehe.. hvala za uteho…… i need it….

bot pridna, da ne bo kej slabega slišat 🙂

LP

Remedy

OOOh ko bi imel dve ženske in sex bi bil božanski …

Ti se kar igraj – me prav zanjima ce bos tako pogumna ko te bo tvoj moz dobil zraven…… Lahko se je zdaj zaj……. dokler te zraven ne dobijo. In glede na tvoj neverjeten pogum te verjetno tudi bojo. Upam samo, da nimas dosti za zgubit …….. Jaz bi na tvojem mestu malo premislila preden si zaradi take bedarije unicim zivljenje. Verjetno – upam, za tvoje dobro – pa sama najbolje poznas svojo situacijo in je moj komentar cisto mimo – ampak saj si hotela komenta, ne?

Uf, Vanja!

Ne bot no tko stroga!!! če se ma fino, se ma pač fino. Sej je dost stara, da ve, kaj se lahko zgodi…… sicer pa…… ti svojga moža nisi še nikoli ujela, a ne? :))))) šala……. da ne bo tole izpadlo kot da kaj vem…… ker ne vem!! Častna pionirska!

LP

Remedy

Ma dej ne seri, dva moška! Sej sama praviš, da še enga ne moreš več shendlat.
Ja, nik bo treba malo spremeniti: avša!
Zakaj?
Zato:
prvo: pametne ženske, katere se hočejo pokavsat tega ne obešajo na veliki zvon. To se pravi v tvoji betici nekaj ne štima in ne boš znala skrit. Zato se tega niti ne loti.
drugo: kako se lahko spravljaš takole v naprej ulečt z nekom, ko še niti ne veš, a bo al ne bo. Če bi že hotela, da mravljinci užgejo in potegnejo: bi bla tiho, čakala kot mala siva miška, zagrabila kot mačka.

c-c-c-c, pes, ki veliko laja ne grize, simpl es det!

nobody, Phoenix, Az

Zelo pametno povedano nobody, res ni potrebno nobenga komentarja več.
Zdaj pa nekaj drugega. Kako bi se vi odločili, če bi nekega dne izvedeli, da je vaša dolgoletna punca po vsej verjetnosti noseča z nekom drugim, sicer nehote in noče biti s tistim drugim. Ali bi v kakršnemkoli primeru še poizkusili vztrajati s to punco, ki jo sicer spoštujete in jo imate radi (tiste najstniške ljubezni ponavadi ni več?) ali bi od nje zahtevali nepreklicen splav, bi s tem še poslabšali zadevo?, bi jo ne glede na ostala dejstva (glede na dolgoletno partnerstvo, skupne “projekte”) brez pomislekov zapustili? Verjetno za nekatere čisto preprosta odločitev, za druge pač ne. Kaj pravite?

Ej samsung, tole je pa težka debata da glava boli. Od miljon stvari odvisn, kaj bi kdo naredu.
Vanja, glede moških, ki ne tolerirajo da se njihove ženske zabavajo na tak načinpa….halo….ga ne rabim…valda vsak ve kje je meja….in da ne bo un na drugi strani z ekrana skoču, pa me dol dau…mislim, če je njemu zabava fuzbal, hot line…whatever…uredu, meni je bistvo da ni telesnega stika. Takrat je to zame varanje.
Ma ja, že tolk napisanga o tem…..da spet glava boli… :)))

Ce bi ljudje vedeli kje je meja se po svetu nebi samo sr… dogajalo. Ce pa malo pogledamo okrog sebe se vidi kdo koga vara – ponavadi varas tistega, ki pa “upas” prevarat – takega za katerega ves, da ti bo vrat zavil se ponavadi prevec bojis prevarat- taki ponavadi vara tebe, he, he… Dobricino, ki pa dela od jutra do noci zato, da bos ti lepo zivela in ki bi za tebe crknil in ves, da tudi ce te gor dobi ne bo nic- se kvecjemu se bo bedak se krivega pocutil… takega pa seveda takoj. Zalostno je da ponavadi ljudje varajo tiste, ki si niso tega zasluzili. Ce z nekom ne gre pac moras naraazen in potem delaj kar hoces. Da pa nekoga za nos vleces in sanjaris o drugemu ali pa kaj vec je zelo ne fer. Kaj pa ce si tudi on zasluzi lepse zivljenje?? Zakaj pri bogu ljudje mislijo, da imajo samo oni pravico do zabave in vsega lepega. Zakaj ne privoscijo to túdi drugim. In preden zacne spet nekdo z primeri o tem kako je gdo bil prevaran po lastni krivdi. REKLA SEM PO NAVADI – ne vedno. Ampak prevara je prevara pa ce jo se tako obracas. Poskrbet je potrebno najprej zase – se strinjam – ampak ne na racun drugih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok, vanja 34!

“…….varas tistega, ki pa “upas” prevarat – takega za katerega ves, da ti bo vrat zavil se ponavadi prevec bojis prevarat……”

po tvoji logiki moram jst svojo “babo” namlatit ko vola u zelju, da ji kdaj ne bo prišlo kej takega na pamet (preventivno!)……. pa lepo te prosim……. se mi v tvojih prejšnjih komentarjih ni zdelo, da bi ti zagovarjala tiranijo v zvezi…….
Konc koncev pa tko vsi k varajo vejo, da obstaja možnost, da jih partner zaradi tega zapusti. Sej nihče ne vara na način: “Eh, sej če bo pa žena/mož izvedel-a, mi bo pa tko al tko oprostila……….”

kar se pa tiče tistga, da ponavad se vara tiste, ki delajo od jutra do večera, pa tko: Ja in ne. Če hoče nekdo varat, potem bo varal tut če je njegov partner non-stop doma (po mojem je tukaj še večja verjetnost glede varanja, ker ti človek prej dopizdi) Po drugi strani: če je pa nekdo vedno v službi……. ja kaj pa pričakuješ od partnerja! Prej ali slej se mu bo zasukalo in bo šel drugam (vpoštevajoč dejstvo, da se “delavni” član družine vrne domov sut ko pes in samo pade v posteljo…… in to dan za dnem, leto za letom in ga prav boli za tvoje potrebe……..) – sicer pa: kako pa veš, da se ta revček, ki dela cele dneve, v službi ne goni s kako sodelavko???? al pa: on his/her way home.. sej ne veš………

tvoje razmišljanje temelji zgolj na dejstvu, da je v vezi tisti ki vara prasec, tisti, ki pa ne vara pa angel, pa revček……. ni vedno tako.

……če bi blo dejansko tko, pol bi po svetu hodilo ogromno prascev. Ker varanje bo vedno. Če je pa zaradi tega tolk vojn, pa lakote, pa nevem…..
“…Ce bi ljudje vedeli kje je meja se po svetu nebi samo sr… dogajalo…” verjetno so razlogi tut drugje…… Mogoče so pa tut tisti, ki ne varajo (oz., ki se po tvoji logiki bojijo partnerjev), prašiči. Si kdaj pomislila na to?

S spoštovanjem

Remedy

New Report

Close