Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu edina?

edina?

Sem že brala prejšnje teme in odgovore, ampak imam en problem , ki ga še nisem zasledila. Fora je namreč v tem, da imam kožo med obema sr. ustnicama zgubano, tko da v bistvu kar zakrije ščegetavček. V akciji stvar igleda tako, da je včasih kar malce boleče na dotik, efekta pri seksu pa ni (mogoče ravno zaradi tega). Zdej me pa zanima, a je še katera na svetu s tem problemom, ker se počutim kot marsovec, da ne omenjam, kako se počutim med seksom, če prav je moj tip sonček in se muči …

lp,b.

A si se probala pogovoriti z ginekologom; mogoče ti lahko kaj svetuje!?

kaj pa med samozadovoljevanjem, ti gre? če s prsti razgrneš gube in se cartaš? čeprav mislim, da te gube niso vzrok za neuživanje, kajti, če si zamisliš vso raztezanje ob vstopu “ta pravga” vate – hmm, meni se zdi, da se te gube kar “zlikajo”…kaj pa tvoja vlažnost?
lp

Mogoče imas pa le tako majhen ščegetavček, koža okoli pa itak pri nobeni ni ne vem kako gladka, kako pa se počutis, ko se sama igras, ti to paše, se znaš, če se, potem tako nauci tudi tvojega, če pa tudi tebi sami ne rata, se obrni po pomoč k zdravniku, jaz bi to zaupala svoji ginekologinji, ona bi ze vedela kako in kaj. Ščegetavček je zelo občutljiv, če se ne znaš igrati z njim točno na pravi način, tudi lahko zaboli, ti ne paše, točno pravi dotik mora dobit, da mu je všeč, všeč tebi…vse imamo tak “problem”, ni samo da se ga dotakneš in uzivas, ma kaki, je treba znat dotikat, prijet, bozat, ga ljubkovat, najprej sama…ga spoznat, se spoznat…potem učiš dalje, nobena ni enaka…eni paše tako, drugi tako, ena ma tazga, druga tazga.
Če je vse okej, ko se sama igras, potem ne skrbi, nauči še tvojega, ce pa tudi ti sama ne uzivas pa le poisci pomoc.
To pa tudi verjetno ves, da vec kot polovica zensk ne doživi nikoli samega orgazma, brez dodatno draženja ščegetavčka, pa ni z njimi nič narobe, tako pač je.

hoj. ja tudi to imam v planu, ampak kaj, ko so čakalne dobe pri nas taaaaaaaako dolge, sploh zdej, ko se bliža poletje :(.
ampak no, sej ne gori voda;)

lp,

živjo. ne veš, pri men se pa to nič ne zlika :(. ja, saj če si s prsti razmakneš to že gre, ampak sej veš, kako ti roke prev pridejo še kje drugje npr. na partnerju (med seksom).

lp

uh, si se razpisala, lepo od tebe. bom vzela na znanje.

lp

mmmmm, danes je pa govora o samih sladkarijah… 😉

No, me veseli, da se tebi to bere kot ”sladkarija”. 🙂
vsaj nekej pozitivnega.

čak mal, a pri svoji ginekologinji moras tolk časa čakat…reci da je nujno, saj je res, saj te to “ubija-zivcira”, itak ne bos v ordinaciji cel dan.
Pri meni se nič ne čaka, vidim, da imam srečo, srečo zelim tudi tebi!

jaz si pa tega sploh ne predstavljam, dej mi pošlji sliko kakšno imaš.

skratka prideš, jo vržeš na mizo pa greš:)))

New Report

Close