Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek EN JE ZNORU …

EN JE ZNORU …

.. enmu že itak noremu zajčku, ki ima, po moji diagnozi eno čudno (id….) bolezen, ki jo sicer tudi priznava, istočasno pa pove, da hvala bogu to ne boli in da jo zato tudi lahko ima, no tale zajček je popolnoma in do daske … z n o r u …. znaki te bolezni so očitni, če je brez glasu in posluha začel celo peti, obstaja utemeljena bojazen, da ne bo pomagalo nobeno izdravilo, niti TAKO IMENOVANO LISTJE ŽAJBELJ NE !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hehe listje…
torej..
ker očitno vsi člani mojega ansambla ” ŽAJBELJ ” pridno vadijo in nimajo časa vzeti v bran svojega intelektualnega vodjo gospodično zajčke , naj povem , da cenim trud ansambla v smislu vaje…vaje …vaje…in se tokrat sam zajček vadi ven..

bil je dan ko sem hotela sama prostovoljno oditi na kliniko za mentalno obolele in ker so me prosili , naj s svojo hospitalizacijo pri njih ne kvarim njihovega ugleda , sem pač tu kjer sem.
Zanikam pa kakršnokoli umsko obolenje , saj sem mnenja , da sem intelektulano veliko nad nivojem.

Že pripravljam strokovne podlage:), ki bodo zajčku razsvetlile problematiko žajblja še z druge strani in bo lahko še bolj strokovno kompetetno zagovarjal teorijo žajblja.
Ker je to težko razumljivo za vsakogar:)), naj omenim vsaj kuhano vino s klinčki in saherce…da o mastni pečenki ne govorim…:))))))))))

Prosim ja , lepo ! Edino na tebe se lahko še zanesem ! Pripravi čimbolj natančno in razumljivo strokovno podlago , saj je tu moč razumeti , da ni nobenega intelektulnega razumevanja v dosieju Žajbelj.

že sam moj prispevek in razmišljanje ( tu se naslanjam na Freudovo teorijo , kjer zagovorja misel, naj bo še tako trivialna , kot edino merilo , ki vedno pripelje do bistva . V tem primeru , čemu in zakaj toliko govora o žajblu.

Žajblju , kot zdravstvenemu pripomočku , izjemne kvalitete in okusa pač pridada vrhnje mesto v naši gmajni.

ne in to zarad salvie officinalis:))))))))))

New Report

Close