Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ena luštna – fiksne ideje vaših malčkov

Ena luštna – fiksne ideje vaših malčkov

Dajmo še eno luštno debato udariti, recimo najbolj zanimive fiksne ideje ali razmišljanja vaših malčkov.

Pa da začnem z najnovejšo fiksno idejo moje 20m hčerke:

Nekaj je narobe s copati. Ko prideva v vrtec in primem v roke copate, začne tuliti kot jesihar. Začudeno jo dam na tla. Ona bosa odhlača do slončka-poganjalčka, se usede nanj in pokaže na copate (“zdaj jih pa lahko gor daš”).

Ali pa škornji – ko jih obujeva, je vse ok, a ko se usede v avtosedež in jih vidi na nogah, plani v jok.

Kr neki, sploh ne razumem.

Zadnjič greva v hotelu s 2,5 l proti dvigalu ..in mu rečem ..pokliči dvigalo….Sine pa ga pokliče …DVIGALO!!!!! ))))))))

Sine: Mami, kakšna so nebesa?
Mami: Ja, dragi moj, to pa jaz ne vem.
Sine: Veš, jaz mislim, da so takšna kot tu – hiše pa ceste pa drevesa. Pa samo otroci so, nič mamic in atijev. Da lahko delajo kar hočejo…

Sine gleda učbenik matematika za prvi razred (neka stara zadeva) in pravi:
Mami, jaz bom zdaj to vse neredil. Pa mi boš prinesla še za druge razrede in bom tisto tudi vse naredil.
Mami: Ja, kako pa? (bo komaj letos prvošolček)
Sine: Ti mi boš povedala, potem pa jaz v šoli ne bom k matematiki hodil. Bom se raje kaj drugega učil.

Mu razlagam nekaj, kar je ati počel, ko je bil še majhen. Pa ga sine vpraša: A to je bilo takrat, ko so bili še pračloveki?

Moja mala 27 mesečna prda želi pri 35+*C nositi jeans jakno???!!! Aj đast dount ged it, majke mi…

lp

🙂
tole me je spomnilo na našo 14 letno prdo – letos se je na morju zapičla, da se nosijo dolge hlače :-)) in je vsak večer šla v mesto v dolgih hlačah in supergah! Na moj komentar, da ga letos pa res mede in da so že dva zmrznjena iz kampa odpeljali, je odgovorila, da jih že kar na kamion nalagajo :-))

He – he -:)) Ena Barbara. Pol nej pa hodita skup ven, da ne bo samo ena butasto izgledala…

Moj 27m prdo je zadnc,k sem sama gledala kam nej se dam k je blo tko vroce, on pa je najdu svojo najljubso bundo in reku….mami toje goj dal…sem rekla,da to ne gre,ker je prevroce…pa se je slekel do nazga in reku…dej zej bundo mamiiii :)))))

moji so všeč modrci (že zdej pri dveh letih) – pobrska po mojem predalu, si jih okrog vratu navesi ene pet, pol pa paradira okrog po bajti in govori, da ima tud ona joške….

ooo;)))) kok so dobri;)) me un z budno spominja na Peterčka iz filma Ne joči Peter;))))

ko sem bla jaz majhna sem bla alergicna na gatke 🙂 oce je velikokrat zamudil sluzbo ko me je zjutraj oblacil, saj so mi sle ful na zivce gatke ki imajo zadaj listek 🙂 seveda jih nisem hotela oblect, dokler listka ni odstrigel, ampak nikoli ga ni odstrigel vsega in potem se se vedno nisem hotela oblect 🙂

ah to so bli casi 🙂

Naš ima fiksno idejo, da ne more biti v pižami brez gat ali plenice. :S

Pa, če si nekaj zaslužiš, moraš zato dobiti Bounty čokolado. 🙂

Pa zelena solata je v vrtcu dobra, ker hrusta, doma pa ni dobra. Paradižnik je v vrtcu dober, ker ga je tudi Aljaž, doma pa ni dober, ker ga tati ne je. 🙁

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

4 letnica– mami, ko sta se vidva z atikom poročila so bili pa še dinozavri,…

ali– mami, ko bom velika, mi boš ti dojenčka rodila, jaz bom pa skrbela zanj, ampak samo enega

Nasa hoce imet samo tisto plenicko, ki ima kravico spredaj narisano (od Pampersk). Ce ji na hitro zamenjamo, ko jo zavijamo, preveri ce je muuu gor, ce je ni dol leti…Zadnjic nam jih je zmanjkalo na kravice, je bil tak jok in stok, da sem mogla k sosedi skocit prosit, ce ima kaksno (imajo enako starega korenjaka…)
Pa vedno ko gremo kam za avtom, moramo njene CD-je vrtet v avtu, si jih izbere iz njenega predala, preden gremo. In ce avto ugasnemo, pa gremo v trgovino, pa spet v avto, moramo CD spet na zacetek dat… Ce je slucajno na tretji pesmici je joj prejoj…

Naš pa med igro ne upošteva nobenega. Ga pokličeš in ti on zavpije nazaj: Ne slišim! Aja, ima pa 28 mesecev.

gleda moj tamali slikice nogometašev in fuul začudeno gleda ronaldinha in reče–mami,,a to je pa razvita oblika človeka?? skor sem dol padla

Hehe, kako so fletni tile nasi…

Pri nas pa sedaj sedimo na straniscu brez gatk in hlac… Ker kar “same dol padejo”… In potem vedno takaaa muka, da tudi “kar same gor pridejo”… Masinca, je mami zoprna.
Pa straniscna vrata so po tanovem zaprta.. ker: “Mami ne smes mojga kakca vohat!”… ce slucajno prekmalu pridem preverit za rito obrisat, se slisi: “Dej mi mil, zdej hocem met mil!”.. hja, kje je ze to pobral…;)

Pa tole je zadnjic pogruntal: “Mami, ko sva bila pa ti in jaz se majhna dujencka, pa nisva mogla tako skupaj kuhat…”

Na morju je pa “mocna voda”.. ker tolk oci bolijo…:)

pazi to:
moja – 7 let, štajerska
kolegica – 5 let, ljubljana

kolegica: kaj maš pa to?
moja: rakce…veš, ta je ful priden, toti pa ščipa
kolegica: a toti si mu dala ime?

🙂

Pa še nečakova:
Sedi na wc in kaka. In ko mine ene 15 minut, ga vprašam, kaj da počne. In odgovori : “Sir jem.”

U, tale je res huda…

Sicer pa tudi našemu padejo gatke z riti, ko gre na WC in jih je takoooooo težko obleči nazaj… Itak bi bil skoz najraje nagec… Potem pa, ko mu rečeva, da se more obleči, zamahne z roko pa reče “ah, brez veze!”. :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close