Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ ENO SRCE BODIMO – SAMO TO ŠTEJE!

ENO SRCE BODIMO – SAMO TO ŠTEJE!

❤️❤️❤️

https://www.facebook.com/101017414921399/videos/2642474749306488

https://zasvobodo.com/?fbclid=IwAR0iOUm7N-hhrspjKXJux-fJMH_08FHxdBzWT6wEQZDFGC-tinI5uAxgrW8

https://www.youtube.com/watch?v=IDsZLHO2acg&fbclid=IwAR37tGAYAjCwkj0xGmF_BDMmyr49vOSdqZRSM-DQdU1wS23yXI6tYxcA-A8

Madonca, koliko je stara tale babica Anica? Od kod je?

Delim: Tatjana Karneki
Sodrzavljani lepe dezele Slovenije!
Zakaj prehitevate?
Nobena korenita sprememba se ne zgodi cez noc. In se tudi ta ne bo….. vsaj ne korenita. Sreda, je komaj zacetek k vecjim spremembam ki sele prihajo.
Berem vas, kako se med seboj sprasujete in prepricujete…. bi šli, ne bi sli, zakaj bi sli, ce je ona ali on tam. Podtikate lazi in dvom. Torej so se nekateri infiltrirali da zrusijo nekaj, kar obeta zacetek uspeha. In nekateri nasedete, ker NISTE informirani in NE NAREDITE svojih lastnih raziskav in si ustvarite lastno mnenje. Kot ponavadi, poslusate in sprejmete kar se govori, pise.
Eni izjavljate da ne greste, ce se rusi J.anez J.ansa.
Pol berem, Anica je stara komunistka. Itd.
Ljudje! A si zelite konec koronskih ukrepov?,… A si zelite da greste ponovno v sluzbo in otroke peljete v vrtec, solo, a si zelite svoje zivljenje nazaj in svojo svobodo?
Dragi moji, zivljenje po Coroni ne bo vec isto kot je bilo prej. NIKOLI VEC! Prej ko boste doumeli da je zdaj trenutek zdruzevanja in ne razdvojevanja, manj bo za VAS / NAS hudo.
In na koga bi vi cakali? Kdo mislite da bo po Anici Bidar, Gregorju Kosu in Zoran Stevanoviću? Povejte? Kdo?
Se se kdo v javnosti trudi za nas toliko kot oni trije, poleg seveda g. Terska?
Koga cakate?
A ne mislite, da si ne zasluzijo naso podporo ob vsem kar so naredili do sedaj?
Sram vas je lahko. Resnicno sram vas je lahko. Borijo se za vas, za vase otroke, za vase starostnike, za vase zivljenje, vi pa takole medlo sprasujete en drugega….. ti, a bi sel? Zakaj bi sel? A bo potem kaj bolje?
Kot sem rekla, do cilja se pride z vizijo, z voljo, z namenom, z odlocnostjo in z malimi koraki.
Trenutno je prvi korak, reči vladajocim:
DOVOLJ JE BILO, DOVOLJ!!!
Ne sprejemamo vec vasih izmisljenih vsakodnevnih nebuloz, lazi in manipuliranja! Mi se vasih iger ne gremo. Izstopamo!
A je to tolk tezko? Vsi nejevoljni doma ste glasni, k je pa treba dvignit glas, se pa skrijete v lukno.
Kdaj se vam bo pripeljalo v glavo, … da ne bo vec nasega jutri, ker vas bodo psihicno in biolosko unicili. Gospodarstvo unicujejo, … a mislite da boste preziveli na Zavodu? Zavod bodo enostavno ugasnili. Socialo bodo enostavno ugasnili. Od kje pa mislite da dobiva zavod in sociala denar? Bedaki! Od dospodarstva. Denar je treba ustvarit! Kako ga bos ustvarjal, ce ni sluzb?In ne bom vec ovinkarila, … UBITI VAS ZELIJO, pocasi, pocasi, vam ubijajo psiho, vasega duha in telo. HALOOOOO!!!!
A je tu treba se kaj razmisljat!!!!
Jezna sem, jezna v nebo, ker samo za svoje riti gledate. Materialni svet vas je pokvaril!. Naj vam prisepnem: KONEC JE Z MATERIALNIM SVETOM, KONEC!!!
Nikoli vec ne boste ziveli tako kot ste. Nekateri v lepem, nekateri v manj lepem, nekateri v tezkem.
Ampak samo tisti, ki so prerastli ta materialno-potrosniski svet si upajo govoriti in tudi kaj narediti.
Od vas/nas je odvisno ali se tvoje/nase zivljenje konca na tej tocki, kajti ce gre tole naprej, vedite da nimate vec svojega osebnega zivljenja. Ali pa…. !?
Ali pa gremo glasno povedat kaj si zelimo kot slovenski-slovanski narod!!!
To je prvi korak. Ura ni pet do dvanajstih; ura je ze pet cez 12.
Razmislite.
Mi, ki smo spregledali, ozavestili, nam bo vsekakor lazje, ker znamo zivljenje zivet, ker smo sposljivi, ker cenimo in smo hvalezni.
Kaj pa vi? Cakate kaj se bo v Ameriki zgodilo? Cakate Trumpa? Mogoce vesoljcke?
Trumpka ni vec! Amerika je v drzavljanski vojni. Europe ni vec! Vse je samo se na papirju. Boste pustili da vam strici iz ozadja vzamejo se to malo kar je ostalo? Kaj pa nam je se ostalo? A mislite da jim je do vasega imetja? Tega imajo ze zdaj v izobilju. Tega ne potrebujejo, ceprav vam bodo tudi to vzeli, samo da zlomijo vaso psiho, vasega duha. Kaj je potem se ostalo za vzet?
Vas dih, vas cas ki ga je sam Kreator dolocil.
Nihce nima pravice posegat nad Kreatorjevo voljo. NIHCE!!! Transhumanizem?! My ass !!! Kar se mene tice.
Zadnja priloznost je. Zadnja.

Malo so timing falil. V vrhu epidemije se ne gre nazaj k obicajnem zivljenju in se ne odpira sol neglede kako nestrpni so. Vsi si zelimo, da se cimprej konca ampak znamo in moramo pocakati, da se sanira. Vsako cepetanje in izsiljevanje je znak pomanjkanja samodiscipline, zrelosti in odgovornosti. Cez nekaj mesecev, ko bo mimo galamite in teatrirajte kolikor hocete. Do takrat pa ne ogrozajte drugih. Tako enostavno je.

V vrhu Planedimije. Dokaži da te ugrožam, pravno? Na sodišču?
Phahahah, nimaš temelje prijatelj.
Imaš kulu od karata katera se bo sesula.

Švicarski epidemiologi imajo dovolj! Korupcija je presegla vse meje. Christian Althaus (Univerza Bern) in Marcel Salathe (ETH Lausanne) protestno izstopila iz “korona projektne skupine”. Globalna prevara naluknjana!

https://twitter.com/BlazBFK/status/1348514049525485568/photo/1

Ne kaže na dobro s tem cepivom, nikakor.

LINK

https://gustirna.wordpress.com/2021/01/11/its-not-looking-good-for-the-pfizer-quackccine/

HUGE PROTEST PLANNED AT PFIZER’S HEADQUARTERS IN NEW YORK AGAINST MANDATORY COVID-19 VACCINES 💉🚫

https://www.facebook.com/gustirnagusti/videos/3744464172263278

A ti nimas izvorne drzave, da tam serjes? Zakaj si tako nedostojno bitje, da delas paniko in galamo s teorijami zarote v drzavi,ki ni tvoja?

TO JE TO! Prva točka programa je odprava največje rak rane Slovenije. Poglejte in delite, ljudje to morajo slišati ob medijski blokadi! Korak za korakom k sanjam!!! [hashtag=Resni]#Resni[/hashtag] .ca [hashtag=v]#v[/hashtag] [hashtag=dejanjih]#dejanjih[/hashtag]

https://www.facebook.com/GibanjeResni.ca/videos/711515432735134

Tam kje živim je moja država.
Nič ne “serjem” resnico delim.
Če je resnica panika, nej bo panika.(stanje je alarmantno, ne guraj glavo v pesek)
To etiketo “teorije zarote” si vtakni v rit.

Kje pa je kaj “MANDATORY”?

Imas sploh svoje zivljenje? Delo? Obveznosti? Skupnost? Ker tale virtuala in filmcki te bodo odpeljali v blaznost. To je fake lajf. Ugasni pa pejt na sprehod v gozd. Zacni ziveti ne pa paniko po netu trosit. Skoda zivljenja.

https://www.youtube.com/watch?v=-w5RTVMlpw8&feature=youtu.be

V ozadju upora 13.1. gotovo stoji več skupin. Vsaka s svojimi razlogi in cilji, v čemer ne vidim nič spornega. Prepričan pa sem, da so si vsi enotni v eni stvari – TAKOJ ZAUSTAVITI NESMISELNE, NEUSTAVNE in NEPOTREBNE ukrepe, vlade narodnega izdajalca in afirmiranega kriminalca janeza janše. Skupaj s kolaboranti se okoriščajo z zdravstveno krizo, obenem razprodajajo naše imetje, uničujejo javno zdravstvo in šolstvo ipd. janša je fašist in to lahko suvereno trdim (vir wiki: … »fašizem« je splošen in skupen izraz za ideologijo, doktrine, politična gibanja in politične prakse, pa tudi za politične sisteme in države, v kateri se kažejo izrazito protidemokratične, totalitarne in avtoritarne težnje). Ne bi se mogel bolj strinjati.
Največje žrtve “pandemije” so vsekakor starostniki in OTROCI, ki so doma že od marca, kjer usihajo njihove psihofizične sposobnosti in to ČISTO PO NEPOTREBNEM. Šole vsepovsod po EU so odprte, vseeno pa imajo manj smrtnih žrtev, kot pri nas.
Nesorazmerni ukrepi v zveti s kovidom, kratijo naše ustavne in državljanske pravice ter uničujejo malo gospodarstvo. Po moje, bi reševanje krize morale voditi strokovne službe, pod vodstvom zdravstvenega ministrstva, ki bi morale imeti močan operacijski center, kjer bi temeljito preučevali vse aspekte bolezni. Nastanek, razvoj, zdravljenje, različni pristopi po svetu, analize ipd. in to na čimbolj verodostojnih podatkih. To pogrešamo – temeljito, neodvisno analizo ter zaupanje v strokovne službe. krek, beovička, bergatka&Co, to vsekor niso ljudje, ki bi jim človek verjel. Gre za navadna janševistična potrčkala, ki so se dobro okoristila na račun davkoplačevalcev, janša pa iz ozadja vleče niti in orgazmira, ko ljudje na prostem nosijo maske. Arogantni smrad je pozabil, da odgovarja ljudem in da ni v parlamentu, da svinja po svoje. Torej? Protesti da ali ne?
VSEKAKOR DA!!!
ZAHTEVAM, DA MOJI OTROCI ZAČNEJO NORMALNO ŽIVETI ČIMPREJ. BREZ MASK IN BREZ OSTALE KORONA HISTERIJE. DA SE V NJIHOVA ŽIVLJENJA VRNE ŠOLA, IGRA IN SMEH.
ZAHTEVAM, DA MORA CEPLJENJE BITI NEOBVEZNO, KER JE TO MOJA TEMELJNA PRAVICA.
ZAHTEVAM, DA SE Z OBLASTI ODSTRANI FAŠIST IN KRIMINALEC janez janša IN VSA NJEGOVA HLAPČEVSKA ZALEGA.
ZAHTEVAM, DA SE TAKOJ ZAŽENEJO GOSPODARSKE PANOGE, KI SO ZAPRTE ČISTO PO NEPOTREBNEM.
Zato bom 13.1. v Ljubljani. Se vidimo …

50 000 Restorana u Italiji otvara (ručak i večera) ne glede na posljedice.
Uzmite svoj život nazad u SVOJE RUKE!!!!!!!!!!!!!
Da venerdì 15 (compreso), 50mila ristoratori apriranno in tutta Italia a pranzo e cena in barba a qualsiasi DPCM illegittimo.
I ristoratori hanno deciso di alzare la testa e torn50 000 Restorana u Italiji otvara (ručak i večera) ne glede na posljedice.
Uzmite svoj život nazad u SVOJE RUKE!!!!!!!!!!!!!
Da venerdì 15 (compreso), 50mila ristoratori apriranno in tutta Italia a pranzo e cena in barba a qualsiasi DPCM illegittimo.
I ristoratori hanno deciso di alzare la testa e tornare a VIVERE.
E tu cosa farai?.
Riprenderai la tua vita in mano e lotterai per i tuoi diritti o ti nasconderai in casa per paura di una sanzione?are a VIVERE.
E tu cosa farai?.
Riprenderai la tua vita in mano e lotterai per i tuoi diritti o ti nasconderai in casa per paura di una sanzione?

https://www.facebook.com/gustirnagusti/videos/3744592238917138

Stop koronski teror”: Na tisoče ljudi v Pragi na ulicah
Na tisoče Čehov je v nedeljo v Pragi demonstriralo proti zaostrovanju koronskih ukrepov. Policija je število demonstrantov ocenila na 3.000. Mnogi niso nosili mask in niso držali varne razdalje.
Nosili so plakate z napisi, kot sta “Stop the Corona Terror” in “Nismo ovce”. V češki prestolnici Pragi je v nedeljo na tisoče ljudi demonstriralo , kako nezadovoljni so s prihajajočimi ukrepi za zapiranje vlade.Tudi nekdanji predsednik Klaus med demonstranti
Med govorniki so bili gostilničarji in trenerji fitnesa, pevec Daniel Land, igralec Michal Suchanek in nekdanji predsednik Vaclav Klaus.Policija je govorila o do 3000 udeležencih. Številni aktivisti niso nosili zgodovinskih mask in se skoraj niso držali distancirano. Z zaprtjem restavracij, trgovin in šol bi bilo treba plačati visoko ekonomsko ceno, pojasnjujejo demonstranti. “Zaklepanje” tudi ni dobro za duševno zdravje.
https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/stopp-den-corona-terror-tausende-in-prag-auf-den-strassen,SLicOjb?UTM_Name=Web-Share&UTM_Source=Link&U

https://www.facebook.com/gustirnagusti/videos/3744649992244696

Tako je.

https://www.facebook.com/101017414921399/photos/a.101050924918048/277299873959818/

Strokovnjak za viruse trdi, da je pandemija koronavirusa “največja potegavščina” na svetu
avtor Arsenio Toledo

Strokovni virolog, patolog in nekdanji predsednik uglednega zdravniškega združenja v Kanadi je uradnikom v provinci Alberta dejal, da je pandemija virusa Wuhan (COVID-19) velika potegavščina. Zato bi se morale politike in pooblastila v zvezi z obraznimi maskami, socialnim distanciranjem in uničujočimi ekonomskimi zaporami “jutri ustaviti”.

13. novembra so se mestni svetniki v pokrajinski prestolnici Alberte Edmontonu sestali, da bi razpravljali o možnosti podaljšanja mandata mestne maske za javne kraje do konca leta. Poslušalci sestanka so lahko poklicali, da bi razpravljali o svoji podpori ali nasprotovanju mandatu. Eden od ljudi, ki je poklical, je bil dr. Roger Hodkinson.

Hodkinson se je predstavil kot nekdanji predsednik Kraljevskega kolegija zdravnikov in kirurgov kanadskega izpitnega odbora za patologijo in izvršni direktor organizacije Western Medical Assessments, biotehnološke družbe, ki proizvaja teste COVID-19 in ima pisarne v Edmontonu in Severni Karolini.

Hodkinson je tudi pooblaščeni splošni patolog, sodelavec na College of American Pathologists in je na sodišču Queen’s Bench v Alberti priznan kot strokovnjak za patologijo. (Povezano: Kanadske oborožene sile začnejo preiskavo po pozivih vojakov k javni neposlušnosti glede cepljenja proti koronavirusu.)

“Obstaja popolnoma neutemeljena javna histerija, ki jo povzročajo mediji in politiki,” je dejal Hodkinson, ki je zelo jasno povedal, da nasprotuje mandatom mask in vsakršnemu poskusu nadaljevanja ali okrepitve zapor.

https://www.naturalnews.com/2021-01-10-expert-virologist-coronavirus-pandemic-greatest-hoax.html

Povej to vsem,ki so koncali v bolnisnici ali na pokopaliscu in njih svojcem. Gnoj ogaben. Virus ne obstaja in je zarota. Proklet gnoj bolan.

Bo v sredo, 13. 1. 2020 ob 14h, ljudstvu vendarle uspelo “osvoboditi gorski, triglavski – nekakšen državni sveti gral” izpod korporativnih lovk globalno-domače politike v domeni obeh političnih struj, leve in desne?

Civilna iniciativa Maske dol pod vodstvom Anice Bidar je usmerjena v temeljne spremembe naše politike in k vsesplošnemu združevanju in tukaj je tudi razlog, da gibanje podpira veliko priznanih intelektualcev in različnih iniciativ. ‘Svobodni pod Triglavom,’ je eden izmed sloganov gibanja, katerega retorika temelji na slogi in skupnosti. Zato gre za preseganje neke, v nadaljevanju bolj podrobno povzete preteklosti, ki jo mediji venomer in krivično izpostavljajo v zvezi z njihovo voditeljico. Antipropaganda iz medijskih vrst ni presenetljiva, je pa – ob omenjenih dejstvih – zanimivo, da protestu zelo nasprotujejo domnevno kritični protestniški kolesarji in še kdo od domnevne neparlamentarne alternative. Ta protest ne bo pod njihovim nadzorom in verjetno bi zelo velika množica reflektirala njihovo delovanje v neslavnem in neproduktivnem smislu po principu kontrolirane opozicije?

Kolesarji in ostali bi bili končno preglašeni s strani ljudi, ki so, za razliko od njih, kritični (tudi) do koronske politike. Ta na veliko odpira vrata korporativno-transhumanističnem totalitarizmu, a mnogi domnevni intelektualci ob tem samo skomigajo z rameni. Torej preglašeni kljub temu, da oni tako zavzeto in upoštevajoč korono kolesarili vse petke; naj je sijalo sonce ali padal dež; oni so bili tam in so se borili proti neki slamnati ideologiji premešani z (anti)janšizmom. V tem duhu so dnevu in uri primerno pred praznim parlamentom izvajali razne ulične predstave. Izmenjavajoča se levo-desna politična gugalnica pa ni trmastno zanihala v drugo, tokrat v domnevno bolj levo, smer. Njihov slogan bi lahko bil ‘pod korono od desne do leve in nazaj.’

Mimogrede, težko je zaslediti tako površne simbolne interpretacije kot so pri poskusih diskreditacije iniciative Maske dol. Uporabljen simbol rune Algiz je po velemnenju nepoznavalcev bil prekvalificiran kar v nacistični simbol. Brez kakršnekoli analize zlorabe tudi runskih simbolov s strani nacistov, brez kakšnekoli splošne analize konteksta uporabljenega simbola. Na primer: nacisti so runi življenja (kot so oni poimenovali runo Algiz) velikokrat dodajali različne (svoje) simbole; en primer zlorabe rune je kombinacija te rune z nacistično svastiko postavljeno nad – v dobesednem smislu – runo. To bi lahko interpretirali v smislu, da so nacisti svoji svastiki pripisovali prevladujoč pomen. Drug primer je zloraba te rune pri projektu Lebensborn, tam so runi življenja v spodnjem delu dodali nacistično svastiko.

Simbole in njegovo uporabo si je modro razlagati v točno določenem in podanem kontekstu. Pri interpretaciji uporabe rune Algiz v okviru gibanja Maske dol je torej za celovito razumevanje potrebno upoštevati tudi njihovo celovito retoriko in delovanje ter umeščenost simbolov v širšo perspektivo.

poziv, maske dol.jpg
Ne glede na to, da je Bidarjeva že spomladi preteklega leta naznanila svoj izstop iz nepreveč-na-dobrem-glasu stranke Zedinjena Slovenija, jo mediji vseeno želijo diskreditirati kot vardistko. Ne da bi sploh prisluhniti pomembni vsebini njenih javljanj v živo in s tem veliko zanimivim in manj poznanim dejstvom o neslavni, in kot je slutiti tudi neustavni, osamosvojitveni zgodovini Slovenije. Ni pošteno do ljudi, da bi se ponovno zasenčila pomembna sporočila, ker so se nekateri ignoranti odločili, da sporočila “prihajajo iz napačne strani.”

Protest v sredo je opredeljen kot nepolitičen in vsesplošno združujoč in Slovencem izjemoma ponuja priložnost, da podprejo idejo združevanja in s tem spremembo sedanjega političnega sistema. Ideala ni in ga nikoli ne bo; tudi ne ponudi se velikokrat priložnost širšega združevanja različno mislečih okoli ene iniciative oziroma osrednje skupne ideje. Voda pod kotlom sedanjega sistema, kot pravijo pošteno vre in v primeru nadaljevanja ignorantske pasivnosti in lagodnosti večine, se bodo žabe, kot kaže, zares skuhale. Se bo pri nas kdaj podpiralo ideje, kot to znajo v mnogih drugih državah?

Iskreno rečeno, določen del slovenske zavesti na trenutke vidim izrazito negativno in izkoriščevalsko do okolice – verjetno prav v takšni meri, kot so bili posamezniki prej sami izkoriščani. Rešitev se pričakuje v nemogoči in idealizirani obliki; ne podpira se posameznikov, idej in združevanja okoli skupnih ciljev. Pri politiki bo verjetno vedno poleg kdo s političnimi ambicijami in vedno bodo poskusi manipulacij, vendar politični absolutizem se lahko najbolj učinkovito ustavlja preko neke splošne povezanosti okoli skupnih pogledov, prepričanj in idej.

Ravno zaradi vsega omenjenega toliko bolj spoštujem posameznike, ki kljub vsemu izražajo pristno ljubezen do domačega ljudstva in domovine. V tem kontekstu – sicer ne, da podpiram a je razumljivo – tudi pretiravanje v domoljublju. Promocija “levega” ali “desnega” ideološko pakiranega domoljubja ni kaj dosti boljša, čeprav je družbeno bolj sprejemljiva, a je obenem izključevalna in jemlje besedo lastnemu narodu.

Glede na to, da gre v kontekstu globalne politike trenutno za pravico do svobode odločanja, ki za našo državo in ljudstvo odločno zastopa Anica Bidar, ji nihče ne more očitati pomankanja domoljublja. Lahko se kvečjemu zamisli nad morebitno lastno podporo koronskemu totalitarizmu in si gospo vzame za svetel zgled.

V kolikor je komentar napisan politično “izjemno naivno” in gre “v resnici za premišljeno operacijo s strani varde,” ki je “preslepila številne intelektualce in iniciative,” in ki bo po uspešni politični prevladi poslala na “obvezne jutranje treninge in vojaške mejne obhode” slehernega državljana – v tem primeru naj “intelektualci” ne krivijo ljudstva, ampak naj se ozrejo v ogledalo in premislijo, kje na njihovi lestnici so bile ideje v smislu povezovanja, svobode in suverenosti v predhodnjem času.

Včasih se zdi, da bi bilo lažje premakniti goro kot spremeniti politični kompas na resnično demokracijo z realno možnostjo izvedbe referendumov. V praksi pot do tam pomeni odstavitev aktualne vlade, ki ji sledi vzpostavitev tehnične vlade, ki bi bila pod nadzorom protestniškega odbora. Slogan ‘svobodni pod Triglavom’ se zdi primeren temeljni kamen nove politike po meri naroda.

Povej to vsem,ki so koncali v bolnisnici ali na pokopaliscu in njih svojcem. Gnoj ogaben. Virus ne obstaja in je zarota. Proklet gnoj bolan.
[/quote]

enako tebi

Mainstream kupljena trobila propagande so že na delu. Od vseh trobil za poneumljanje si je eno upalo objaviti, besedilo seveda skladno s plačano agendo.

Se jutri obeta še en nasilen protest?
Jutri naj bi v Ljubljani potekal protest, ki ima več skupnih točk z nasilnimi protesti, ki so potekali 5. novembra. Protest podpirajo skupine teoretikov zarot, promovira pa ga tudi Anis Ličina, ki ga je policija prepoznala kot enega glavnih akterjev novembrskih izgredov.

Vir: Dnevnik, 12.1.2021: https://www.dnevnik.si/1042947006/slovenija/se-jutri-obeta-se-en-nasilen-protest


To je logično.
Fašisti ne bodo tiho,še posebej, ker so financirani, da širijo fašistično lažnivo ideologijo.
Med ljudi hočejo zasejati sovraštvo do vseh, ki so prebujeni in ohranjajo zdravo pamet.

New Report

Close