erotična masaža
Zaželela sem si žensko maserko, golo…sprva podobno klasični masaži, le da je vzdušje in okolje veliko bolj erotično, dišave, razsvetljava, pa seveda tudi pričakovanje in veliiiiko adrenalina.
In od klasične masaže loči tudi še po masiranju ritke, prsi, bradavičk, intimnih delov…do vrhunca, če ste dovolj sproščeni. Jaz sem vsekakor bila, pa si nisem mislila, da bom. A eno vodi k drugemu in..hja, bilo je ful dobro!
Aja, idejo dobila na “Zadovoljna. si”…tam tudi bila! Oba z možem pravzaprav!
Na začetku za popenit, odkrito! Nisem vedela, kaj pričakovat in predvsem, nekaj je v glavi, drugo je reala. Zdaj se na vse skupaj oba nasmehneva, ena dobra izkušnja pač in se mi zdi, kot da sva še bolj povezana…tisto “samo nekaj najinega”…..
Na drugi vprašanji pa…ne vem, nisem upala gledat, sem samo slišala, da je trgala papirnato brisačo (na trebuh najbrž)…in ja, tudi tam!
Ostalim pa..ne, ni provokacija, še manj pa reklama! Kaj bi imela od tega? Vem samo, da je bilo pred časom nekaj govora o tem, pa sem samo povedala, da sem bila. To je to in to je tudi vse!!!!
Lep dan!
naslednič pa pojdita v svinger klub. :)))))) sej tisto tam tudi ni varanje, povezana bosta pa še bolj, sploh če boš vidla, kako tvoj mož z drugo uživa. :))) pa ne samo v ročnih spretnostih.
mimogrede: n če bi šel on sam še enkrat k tisti maserki brez da bi ti povedal … bi znorela? bi rekla, da te vara? resno sprašujem.
http://zadovoljna.si/clanek//strogo_zaupno/z-masazo-do-vrhunca.html
Tu sta bila, kaj ne?
lep pozdrav berem kako izvajamo erotično masažo oz kako naj bi bila sam eni ste pa res mal prfuknjeni. tisti ki nil še nikoli na masaži ne ve kaka je masaža še manj pa kaka je erotična. ČE PA KOGA ZANIMA EROTIČNA MASAŽA NA DOMU mi lahko piše masercek@gmail.com l.p. maser