Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek eterično olje v DM

eterično olje v DM

Kaj mislite, se ga splača kupit (evkalipt..) , ali bo vredu za prehlad 1,5 letnika…saj sem slišala, da nekatera olja niso vredu. Zasledila sem, da jih večinoma kupujete pri Justu, ampak nimam toliko časa, da bi ga tam naročila in čakala na pošiljko…sicer pa kaj menite o teh oljih v DM? So sicer cenejša od Justovih…, pa so tud vredu (oz. priporočljiva,)ali ne?

se si v dvomih, kupi et.olja v lekarni.

Preizkušeno ne kupuj teh eteričnih olje, sem jih dala kolegici v laboratorij na preizkus – in mi je v popolnosti odsvetovala. Prišepnila mi je, da sama uporablja eterična olja od justa.

šepetaš ti reklamo za ****?

ne, nikakor ne, reklam za te izdelke je že več kot dovolj,
odločitev vsakega je, kje in kaj bo kupoval. Ker pa je “liu” spraševala prav za razliko DM in justa, sem povedala svoje izkušnje, tebi pa prepuščam kupovanje v DM in ostalih trgovinah.

Lep dan in dober nakup ti želim

Hvala za odgovore. A res prodajajo evkal.olje v lekarni???

ja določena eterična olja – nekaterih proizvajalcev prodajajo tudi v lekarnah. Tako kot IVICA pa tudi jaz ostajam zvesta justu.

Ta v DM je gotovo umetno pridobljeno in samo diši kot evkalipt, zdravilnih lastonosti pa nima. Tako je moje mnenje. Pred 14 dnevi je bil v Delo in dom članek na to temo in piše, da je veliko dišav pridobljenih iz nafte.

Raje v lekarni vprašaj, včasih so bile Mentoklar kapljice za inhalacijo.

Na, še ena, ki dela reklamo:))

Ne, brez heca, tudi jaz prisegam na Justova olja, ne kupujem ničesar drugega.

Če te skrbi glede dobave….ogromno zastopnikov Justa je vsepovsod, valda ima eden od njih na zalogi to olje, sploh pa se bliža zima, zagotovo so se z njim založili!

LP

jaz bi ti svetovala etericna olja od “primavere” – so naravna in ekolosko pridelana. pri justu nisem zasledila nicesar o ekoloski pridelavi rastlin, katerih izvlecke uporabljajo.

Primaverina etericna olja so zelo dobra, tudi Berglandova niso slaba.

Kje se pa dobi primavera et. olja?

Ponavadi tudi v trgovinah z zdravo hrano.

V Kalčku, na Trubarjevi, v Ljubljani jih imajo, oni so zastopniki za Primavero.

Tudi jaz priporocam primavero.

New Report

Close