Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Evo me nazaj… ;)

Evo me nazaj… ;)

A nam pa bo kdaj dano,ponižno vprašam?

pa saj se sama ne vem kaj hoče tale sprevrzko izziva, mene je določil da imam povesene…pa sem rekla tako je, sem kot zmaj…in to je to…pa je sedaj mir, v njegovih hlacah verjetno!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

hm hm, je v planu… preberi v unmu postu, kjer se planira piknik ;))

Kaj hočem?En super swinger party z vsemi vami forumaši,ker nas je tu takih i onakih in mislim,da bi se odlično zabavali,sploh,ko bi pogruntal,da nimaš povešenih ampak špikate :-))
Sp

ej, jaz bom morala stene na novo izolirat, vrata tapicirat ker se smejim tu kot zmešana in spodaj mislijo da sem res nora…sedaj mi pa razloži kaksne so to špikate;)))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

;)))))))))))))))))))))) ni blema….

lep pozdrav v tvojo živahno…. šukico… pa Marijo pozdravi…. čauči

\/ \/
Jasno?

ho ho ho…
sonči jst tud rabm nove stene ;))))

jasno samo to ni to, vsaj pri meni ne!!!;)

A pol te pa imam:niso povešeni,niso špikati,so torj kot žogice!!!!
A sem te ujel!
Sp

no evo, ali pa bodo klicali norisnico ker se smejeva kot nore…le kaj nama je, ali ne???

Me boš ujel ko bom padla…do takrat pa kar ugibaj, sanjaj ali karkoli želiš početi, delaj in uživaj!!!

hm, to so pa taki kot moji ;))
a boš ti narisal? ;))

Ja tolk dela me še čaka nocoj,jaz pa tu dve koke pecam,mater sem trot!

P.s.: Pa še Razbo je spizdu v čebelnjak al kam je že reku,da gre?

Helči,se mi je zadnjič zdelo,da nimaš špikatih…no ja,zame je zakon na jošku kolobar in bradavička,pol pa tud če je bolj mozolju podobno,nema veze!

na čebelico…

bljak…..

a zdej ti 2 nista dovolj, se boš nardu še trota in šou za Razbojkotom?
res rabiš tist swinger pod nujno ;))

To je tako če človeka razganja fofšija na vsakem koraku…in si želi nekaj kar še nima…

Se pravi,da je šel v čebelnjak,ne?A so čebele tud v kurniku?

Zakaj?Vsak jošk je lep po svoje.Še moji so lepi,sam malo preveč dlak imam gor po njih in če bi jih hotla lizat,bi mela polne usta šume..

Dragi sprevržko, razbojniček svoji deklici pravi čebelica in ni šel v čebelnjak, no ne vem kam sta šla, bo povedal jutri, ali pa mu zastavi to vprasanje kakor ga postavis vsakemu ki samo zgine iz tu in nakaže da gre v kino, saj se tako to po tanovem, po helcinem rece…

ti imaš zakrnele… imaš samo bubrk… druzga pa nič!

a ti to deluje špikasto?
(o)(o)

Moja prsa so……………………., kar se pa tepiha ljubezni tiče, pa ga obožujem…in to že ližem nič bat, samo pitam se pitam gde!!!;))

New Report

Close