Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Evo ti nove teme Jimbo

Evo ti nove teme Jimbo

In še enkrat moj komentar:

Mimogrede, osebno ZELO OBSOJAM, PREZIRAM, SOVRAŽIM in še bi se dalo naštevat… pedofile. Želela sem ti samo povedat, da kar tako na počez (na podlagi provokacij – to njegovi posti dostikrat so) ne moreš MV pripisat tega, da je pedofil. Grožnje so mi pa še bolj mimo. Če misliš, da je tvoj sum utemeljen, piši Primožu na mail in ti bo zagotovo pojasnil kaki so postopki v tem primeru. Če ni, ne blati človeka, ki ga sploh ne poznaš!

BTW, MV nima razloga pojasnjevat, da se je neokusno šalil in zakaj se je… Njegov komentar mi ni všeč, zdi se mi aboten, ampak to kar se “meni zdi”, mi še ne daje nobene pravice, da človeka obsodim ali mu celo grozim. Pa čeprav preko foruma, kjer smo “kao” anonimni.

Lep pozdrav

Namen mojih komentarjev, ki so malce ekstra je predvsem, da dosežejo vrhunec s katerim pride do tega, da si osebe olajšajo dušo in povejo kar res mislijo, da jim je lažje pri srcu.

Na primer, če določena oseba reče kaj čez pedofile.
Jaz rečem “Kaj je tu groznega?”
Bi ona povedala vse kar jo moti in si tako dala duška ter s tem našla mir v sebi.
V nasprotnem pa bes v njej ostaja.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ja, mavrični:), hehe, malo hecen način komuniciranja imaš, ampak viva drugačnost:)))).

In ja, nimamo pravice kar tako nekoga ožigosati na podlagi antipatije in besed, ki jih napiše. Poleg tega je vedno treba računati tudi na to, da lahko pride do nesporazuma.

TUdi jaz lahko napišem, da sem oropala ljubljansko banko, pa ni treba, da JE TO RES. Ko pa bom res storila zločin, potem pa me takoj lahko linčate. Nekaj so besede, drugo pa dejanja.

Gledam moji punci in si mislim: matr sem jaz en srečen človek!

Potem pa, ko slišiš in vidiš kaj dogaja otrokom (itak je vsak dan kaj) pa si mislim: če vidim kje kakšnega, ki nadleguje otroka, je tip mrtev na mestu. Z njim davkoplačevalci ne bodo imeli stroškov. Jaz bom pa že nekako.

Če pa odgovore in provokacije v tem kontekstu na tem forumu (STARŠEVSKI ČVEK!!!!!!!!!) piše oseba, ki ne ve, kaj je otroška duša, potem je to kaplja čez rob. Tu ni milosti. Tu heca ne poznam. Pedofilija bi morala biti, vsaj glede smeri, v katero je zavila tu, tabu tema.

Ko boste imeli/imele svoje otroke boste že vedeli/vedele o čem govorim.

——————————–

@ Ihana:
Čestitam za uspešno izveden rop ljubljanske banke. A si bila pri SKB-ju tudi zraven?

LP Jimbo

Jimbo!

Full se strinjam s tvojim prvim in drugim odstavkom. Namreč, tudi mene popade neustavljiv bes, ko pomislim na pedofila. Dodatno me podžiga zloraba iz otroštva, ker vem kako se tak otrok počuti.

Tretji odstavek: glej, tole je forum. Jaz sem že zelo dolgo prisotna tu, čeprav večinoma samo berem. Malo si domišljam, da vem kdaj MV provocira in kdaj misli resno (ne prav pogosto:-)). Želela pa sem ti povedat (v postu, naslovljenem nate), da nimamo pravice sodit in grozit, pa, če nam je nekdo še tako antipatičen. Ker je to forum. Na forumih se sprašuje, svetuje, izmenjava izkušnje, se hvali in žali, se provocira in še mnogo tega… Ni pa forum mesto; vsaj naj ne bi bil; javnega linča. Še enkrat, Jimbo:”Če meniš, da je kak post res neprimeren, če karkoli sumiš, imaš možnost pisat Primožu ali Andreji na mail, lahko pa svoje ugotovitve ali nestrinjanje podaš tudi na forumu:

In še nekaj! Pedofilija NE SME biti tabu tema, ne tu ne kje drugje!

Imam otroka, in, kot sem že napisala, delim tvoje občutke, lahko bi temu rekla celo sovraštvo do pedofilov… Bi rekla, da smo na tem forumu v veliki večini prisotni predvsem tisti, ki jim je mar. Koliko se med sabo razumemo, kako razumemo internetno komunikacijo, je pa že druga stvar…

Lp

Ps: lahko verjameš, da sem tole pisala z najboljšim namenom.

New Report

Close