Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Evropa je velika prevara v funkciji Sorosa in ne evropskih narodov

Evropa je velika prevara v funkciji Sorosa in ne evropskih narodov

Svet Evrope je potreboval eno leto, da je priznal, da je Evropsko sodišče za človekove pravice pretreslo Sorosa in nevladne organizacije, ki jih je financiral. Evropski center za pravo in pravičnost v Strasbourgu je namreč februarja lani objavil poročilo z naslovom “NVO in sodniki ESČP”, ki dokazuje povezavo velikega števila sodnikov Evropskega sodišča za človekove pravice s Sorosovo odprto družbo . Raziskavo in poročilo sta ob gromoviti medijski tišini, čeprav gre za prvovrstni škandal infiltracije Sorosovega osebja v srce evropskega sodstva, podpisala Grégor Puppinck (direktor) in Delphine Loiseau . Poročilo kaže, da je skoraj četrtina sodnikov Evropskega sodišča za človekove pravice sodnikov, ki jih financira Soros, ki prihaja iz nevladnega sektorja, in da so njegovi aktivisti.

Ko gre za politiko in medije, smo že vedeli za Sorosovo taktiko prevladovanja v Evropski uniji in njenih državah. Najprej namreč ustvarite aktivistično mrežo financiranih nevladnih organizacij in medijev, da jih spremenite mic po mic, kot v naši deželi Platforma Mi in kandidat za župana Zagreba Tomašević, lahko postanemo politiki in prodremo v parlament in parlamente (celo Evropskih) in drugih pomembnih položajih politične moči, da bi sledila svojim ilegalnim priseljevalnim, multikulturnim, LGBT in drugim politikam, ki spodkopavajo identitetne temelje držav in celin. A to je novost in Svet Evrope je končno priznal resničnost poročila Puppinck-Loiseau o množici Sorosovih aktivistov, danes sodnikov, imenovanih na Evropsko sodišče za človekove pravice. Torej ne samo v politiki in medijih, Soros v sodstvo vstopa s svojimi ljudmi.
Kadija te toži, kadija te sodi

Sorosovi sodniki so tako prejemali zadeve predvsem iz držav ti “Nova Evropa”, od Madžarske do Poljske, ki nasprotuje njegovi politiki. Tu je nekaj primerov, kako je bilo to storjeno načeloma, a dobesedno: “kadija (Soros) te toži, kadija (Soros) te obsoja.” V primeru Muhammad in Muhammad proti Romuniji (št. 80982/12) sta dve nevladni organizaciji, ki ju je financirala Soros, sprožili in podprli postopke za zaščito dveh pakistanskih državljanov v postopkih deportacije iz Romunije. Torej, “kadija” je tožil. Ampak “kadija” in sodil. V namreč sodelovala sodnika zadevi sta Ganna Yudkivska vezam in Paulo Pinto de Albuquerque , kljub močnim aktivističnim s Helsinškim odborom in Amnesty International, ki sta na Kadijini “plačilni listi”. Sodišče je tako razsodilo v korist pritožnikov, Pakistancev, vpletenih v teroristične dejavnosti. Nora sodba, vendar je taka … Spranca “kadija te toži, kadija te sodi” je množica, tako kot v primerih Mándlija in drugih proti Madžarski (št. 63164/16), ki je sodil 26. maja 2020, sodil Soros, Nizozemec Jolien Schukking in sodba je bila Sorosovo maščevanje Orbanu. Kot v primeru K. in drugi proti Poljski (št. 40503/17, 42902/17 in 43643/17), kjer so tožile Sorosove organizacije, kadi in, med drugim, Sorosov sodnik, kadi Tim Eicke vladalo, kar se je v resnici maščevalo Poljakom zaradi nasprotovanja ilegalni (!) migracijski politiki, ki jo je zagovarjal Soros, pa tudi nasilnega mešanja ras z namenom uničenja nacionalnih identitet.

Da je škandal sorozizacije Evrope in celo morebitnega zločina popoln, je Puppinck-Loiseau medtem, ko je prečesal finančna poročila Sveta Evrope, razkril, da sta največja zasebna donatorja te institucije Soros in Bill Gates (kjer ima nosu) v skupnem znesku 2 milijona in sto tisoč evrov.
Filantropija ali korupcija

Ob vsem tem je upravičeno dvomiti, da to ni končna številka in da je več Sorosovega denarja končalo v zasebnih žepih. Pravijo mu filantropija ali lobiranje, v popularnosti pa se imenuje manj odmevno ime – korupcija.
Čeferin je dejal: “Pohlep je tako močan, da vse človeške vrednote izhlapijo.” Da, izparili so v FIFA in UEFA. Že zdavnaj & lt; br / & gt;
Svet AGORA Če lahko svetovno prvenstvo v Katarju, zakaj ne superliga? Preberi več
Jelena Veljača je s svojim nastopom izzvala burne odzive
Hrvaška AGORA Tam, kjer je kruha več, v državnih organih ali nevladnih organizacijah: nevladni sektor ‘tehta’ več kot 4,5 milijarde kun in zaposluje več kot 20 tisoč ljudi Preberi več

Zaskrbljujoče je, da je v tem, vsaj navzkrižju interesov Sorosovih sodnikov na Evropskem sodišču za človekove pravice, Sorosa skozi usta podpredsednice Vere Jourove in komisarja Johannesa zagovarjala nič manj in nič več Evropska komisija. Hahn. Tako kljub dokazom proti Sorosu v tako trdnem kot konkretnem navzkrižju interesov Jour navaja: “Komisija ne dvomi o integriteti in neodvisnosti Evropskega sodišča za človekove pravice” in da so “vrednote odprte družbe v središču ukrepanja EU. “Johannes Hahn je, da je dobro sodelovati s Sorosom”, da bi razpravljali o naših skupnih prizadevanjih za pospešitev reform in odpiranje družb na Balkanu in Vzhodni Evropi “. Počakajte malo, kaj ima tukaj en borzni posrednik z evropskimi politikami, ki ga je zanj izvolil ali pooblastil!? No, Žid Soros je v Izraelu celo persona non grata in tu oblikuje evropsko politiko in sodstvo! Zanimivo je, da Jourova v Komisiji pokriva službo za “vrednote in preglednost” (!), Hahn pa za “proračun in upravo” (!). In to je tisto, kar Sorosa zanima, prepisovanje vrednot in nadzor nad upravo, osebjem.

Iz vsega tega je razvidno, da Soros poleg sodišča nadzira tudi Evropsko komisijo, osrčje evropskega prava in politike, kajti zakaj bi ga sicer branili pred Komisijo pred očitnim rušenjem temeljev Evrope in njenih narodov in od podpredsednika Jourja odkrito priznal, da so vrednote odprte družbe v središču delovanja EU. “

Zakaj potem farsa (evropskih) volitev? So preprosto figov list za sorozacijo Evrope.

https://dokumentarac.hr/covid-19/europa-je-velika-prijevara-u-funkciji-sorosa-a-ne-europskih-naroda/

orginal
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/europa-je-velika-prijevara-u-funkciji-sorosa-a-ne-europskih-naroda-1095776

No, evo, vaski norcek je dodal se antisemitizem svojemu repertoarju norosti.

Eu je samo podaljšek Amerike, nato pakta in Izraela. Tega samo priskledniki, in podporniki ne vidijo.Eu je pred rapadom!

New Report

Close