Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Evropa pred množičnim nasiljem tujcev

Evropa pred množičnim nasiljem tujcev

Očitno gre za radikalizacijo muslimanov, ki so izredno proti Evropski državi,  v kateri živijo. Takih napadov je vedno več, tudi posilstev itd.

https://www.aljazeera.com/news/2023/10/17/sweden-warns-country-facing-biggest-threat-after-brussels-attack

https://www.theguardian.com/world/2023/oct/17/attacks-across-europe-put-islamist-extremism-back-in-spotlight

Da ne govorimo o spolnih napadih na domačinke. Tole so Švedi napisali že daljnega leta 2016. Zdaj prihaja tudi k nam:

Europe is currently being overwhelmed by a wave of rape committed by Muslim migrants. Particularly in Scandinavian countries, the number of rapes of white women and girls is rising.

These women are considered by Muslim migrants as third-class citizens. In the English town of Rotherham alone, 1 400 white girls were abused, raped and murdered by Muslim gangs over a period of years. Many of these incidents are gang rapes. Many local city councils in England, Sweden, Norway and Denmark know very well how things stand, but conceal the real situation for fear of being accused of racism.

V Angliji torej, v Rotherhamu, je bilo takrat posiljenih, in to skupnsko posiljenih 1400 domačink.  Štos je v tem, da oblasti nočejo povedati, da gre za posilstva migrantov, da jih ne bi imeli za rasiste. Isto se je začelo dogajati pri nas.

 

2010 leta je Anglela Merkel rekla: Multikulti is kaput.

Potem se je čudežno preobrnila.

Zdaj je še slabše!

Angela se vedno misli, da je multikulti kaputt. Vprasanje je le, ali je bila leta 2015 prisiljena, izsiljena ali podplacana in od koga.

Žal Evrope čez 10 let ne bomo več prepoznali. Vsakemu cepcu je jasno, da mora ščititi svoj dom, svojo domovino, svoje vrednote… Le Evropejcem to ni jasno. Na široko odprta vrata, gostoljubje brez meja… do bridkega konca.

Ne vem zakaj se tako sekirate. Inštitut 8. marec je bil do sedaj zrelo zaščitniški do migrantov, pa tudi razna feministična društva so jih podpirala. Se bodo že zmenili, mene to popolnoma nič ne briga in ne gane!

zaslužimo si. Bebčki si zaslužijo palico. Medtem ko k Arabcem še samska ženska ne sme iti, ali ne smeš imeti svetega pisma v kufru, se Evropa potaplja. Ljubljane več ne prepoznam in nočem iti tja več niti na obisk, to ni več Slovenija

Na žalost je sedanja politična garnitura omogočila, da se v  Sloveniji pobavlja scenarij iz Francije, Italije, Švedske, Belgije.

Svoboda na veliko odpira vrata migrantom, opozicijo ki želi zaščititi naše domačine pa zmerajajo z nestrpneži.

Take politične opcije vodijo v propsd Evrope in prevlado tuje kulture nad našo ter vsl nasilja.

žal smo to izvolili

z Evropo je konec, čim gre Nemčija ven iz evropske skupnosti gre v hiter razpad, potem pa je vsaka država zase- ta večji požro ta male in tak dalje…

Ampak tole napadanje migrantov se po evropi dogaja že kar nekaj let.

In po celotni evropi je zaslediti, da se ne sme o tem javno govoriti, da ne smejo v novicah povedati, da gre za migrante. O tem očitno govorijo samo desničarji, ki jih pa potem imajo za nestrpne. Do kdaj? Dokler ne bo posiljena hči kakega znanega levičarja? Ali še takrat ne?

Sem ravno brala eno knjigo, kjer je lepo opisano, da imajo priseljeni verni muslimani do evropskih žensk odnos kot da so kurbe. Če so nevernice in niso zakrite, so kurbe. Zato se redno po mestih pojavljajo situacije, kjer nekaj migrantov vulgarno ogovarja mimoidoča dekleta, nekateri jih očitno tudi posilijo. Ker to zanje ni nič. To se po njihovo sme, saj same za to prosijo. Slovenski moški pa nič. To bi jih morali nabutat za prav, da jim več na pamet ne bi prihajalo kaj takega počet.

Odgovor na objavo uporabnika
nesmisel, 03.12.2023 ob 19:26

Ampak tole napadanje migrantov se po evropi dogaja že kar nekaj let.

In po celotni evropi je zaslediti, da se ne sme o tem javno govoriti, da ne smejo v novicah povedati, da gre za migrante. O tem očitno govorijo samo desničarji, ki jih pa potem imajo za nestrpne. Do kdaj? Dokler ne bo posiljena hči kakega znanega levičarja? Ali še takrat ne?

Sem ravno brala eno knjigo, kjer je lepo opisano, da imajo priseljeni verni muslimani do evropskih žensk odnos kot da so kurbe. Če so nevernice in niso zakrite, so kurbe. Zato se redno po mestih pojavljajo situacije, kjer nekaj migrantov vulgarno ogovarja mimoidoča dekleta, nekateri jih očitno tudi posilijo. Ker to zanje ni nič. To se po njihovo sme, saj same za to prosijo. Slovenski moški pa nič. To bi jih morali nabutat za prav, da jim več na pamet ne bi prihajalo kaj takega počet.

Slovenskih moških ni več, ker ste jih uničile feministke.

Občutek prevlade nad moškimi vam je pasal, a ima svojo ceno.

So kot paraziti. Gredo na dobrega gostitelja, tega izčrpajo in gredo spet na novega. Leva politika in nevladne organizacije pa so dobro finančno nagrajene za uvoz teh parazitov, vse se vrti okoli denarja, ne ker bi oni bili tako humani. Če bi bili ti tako humano naravnani kot se želijo prikazat, bi kakšnega parazita tud domov k sebi vzeli tako kot vzamejo zapuščene živali.

 
Odprte meje Francije: Horde “kulturnih obogiteteljev” popolnoma nekaznovano napadajo mesta in ogrožajo lokalne prebivalce.
26. novembra 2023 se je v mestu Romans-sur-Isère v Franciji zgodil zaskrbljujoč incident, ko je skupina več kot tridesetih mladih posameznikov (vojaško sposobnih moških), domnevno iz regije Magreba, vdrla v mestno središče ter vzbujala strah in ustrahovanje med lokalni prebivalci. Videoposnetki, objavljeni na družbenih omrežjih, so ujeli drzna dejanja storilcev in razkrili njihovo očitno nekaznovanost med premikanjem po mestu. Vidno ogorčeni prebivalci so objavili posnetke, ki prikazujejo nepričakovano invazijo.Incident je sprožil zaskrbljenost glede varnosti in varnosti prebivalcev mesta. Oblasti so zdaj pod nadzorom, saj poročila kažejo na pomanjkanje policijskega posredovanja med prehodom skupine skozi mesto. Slike, objavljene na spletu, prikazujejo policijska vozila, ki gredo mimo, ne da bi se ustavila, zaradi česar so se prebivalci spraševali o učinkovitosti organov pregona pri obravnavanju takšnih situacij.Izvor storilcev, domnevno iz regije Magreba, dodaja kompleksnost incidentu, odpira vprašanja o odnosih v skupnosti in izzivih, s katerimi se soočajo organi kazenskega pregona zaradi francoske levičarske politike odprtih meja. Ta dogodek poudarja potrebo po temeljiti preiskavi in ​​celoviti strategiji za zagotovitev varnosti vseh prebivalcev v kraju Romans-sur-Isère.Ker lokalne oblasti še niso izdale uradne izjave o incidentu, zaskrbljeni državljani in voditelji skupnosti pozivajo k hitremu ukrepanju, da bi odpravili temeljne vzroke takšnih dogodkov in preprečili njihovo ponovitev v prihodnosti. Incident služi kot oster opomin, kako francoska politika odprtih meja spet ogroža domačine.

Za te zadeve je odgovorna policija, če bo tip nalomil migranta (ki je posilil njegovo bejbo), ga čaka mainstream medijski umor in verjetno še zaporna kazen. Policije so pa itak pod vodstvom migrantofilskih levičarjev in ne smejo niti javnosti sporočati grozodejstva teh oseb.

“So kot paraziti. Gredo na dobrega gostitelja, tega izčrpajo in gredo spet na novega. Leva politika in nevladne organizacije pa so dobro finančno nagrajene za uvoz teh parazitov, vse se vrti okoli denarja, ne ker bi oni bili tako humani. Če bi bili ti tako humano naravnani kot se želijo prikazat, bi kakšnega parazita tud domov k sebi vzeli tako kot vzamejo zapuščene živali.”

Temu se reče džihad denarja, pisanja in govorjenja. Ko bodo pa v večini, vas bodo pa zmasakirali kot v Nigeriji, Sudanu in ostalih državah, kjer so močnejši. Zakaj? Ker tako uči njihov sveti nauk.

Mohamed je Medino z džihadom meča zasužnjil, ker je bil močnjši, v Meki je bil šibkejši, zato je prišel prijateljsko, a ne kot prijatelj, obljubil mir s figo v žepu, se priženil v elito, moralno uničil vojsko, in z denarjem od zasužnjenih Medincev obogatel in postal močan, nato pa pobil, uničil in zasužnjil ljudi v Meki!

TO JE REALNOST ISLAMA IN TO VSAK LAHKO PREBERE, JE ABSOLUTNA RESNICA IN TAKO DELAO ŽE 1400 LET IN USPEVA JIM.

Zakaj pa vi tega ne dojamete, kljub vsem knjigam, dr. Billu Warnerju, Orianni Fallaci in njenih knjigah je pa seveda drugo vprašanje!
Zaradi džihada pisanja, govorjenja in denarja!!!!!!!!!!!!!

Oni so v vojni povsod, kjer še ni islamska država, ker svet delijo na 2 dela. Mir je tam, kjer je islam, vojna kjer ga ni.

tako simpl…

potem pa prebereš povsod sovraštvo do muslimanov – pozabijo pa napisat, da ta trenutek muslimani koljejo po EU, Nigeriji, Sudanu,  Mozambiki, Armeniji, Izraelu (ko so lahko)… IZ GOLEGA SOVRAŠTVA……….

Islam je namreč eno samo SOVRAŠTVO DO NEVENIKOV, hujskanje in ščuvanje proti njim in uničevanje MORALE naroda povsod kjer so, kot v Meki.

Islam je čisto zlo za vse nevernike.

Napisati, da je islam čisto zlo za nevernike je seveda širjenje sovražnosti za muslimane v levici – ker njim se gre samo za oblast. Hezbolah, Boko-Harem, Hamas, vsi vodeni iz Irana, imajo en cilj – VLADATI. Isto kot Falila na oblasti, ampak njo se zaradi rute prepozna, ostale se pa NE, ampak sovražijo nas vsi, kar se vidi v komunizmu, ker je islam za nevernike.  Tu se vidi to sovraštvo muslimanov do nevernikov ali v komunizmu do nenaših, ker so v levici!  Tako kot nam Srbija vlada še leta po vojni, tako Srbiji Turčija vlada (dobrih 100 let Srbija ni več Turčija)

Islamske knjige pa res niso nič drugega kot širjenja sovraštva do nevernikov! Pa ne samo širjenje sovraštva do nevernikov, ampak tudi kako uničiti civilizacijo, pobijati ljudi, kako jih krasti (obstaja tudi SVETA KRAJA – a je še kaj bolj gnilega? Še ko vas okradejo, je to sveto za njih. Potem se pa čudite, zakaj vsi podpirajo kriminal?) . Spomnite se samo veseljačenja Palestincev, ko so obglavljali dojenčke, rezali vratove otrokom, in brutalno mučili in rezali ude ljudem,…… posiljevali do smrti in  zlomov nog in rok…

TEga pa ne vidite? ZAKAJ NE? Ja, džihad pisanja, džihad govorjenja, džihad denarja…..

Odgovor na objavo uporabnika
Mini418, 03.12.2023 ob 18:52

Na žalost je sedanja politična garnitura omogočila, da se v  Sloveniji pobavlja scenarij iz Francije, Italije, Švedske, Belgije.

Svoboda na veliko odpira vrata migrantom, opozicijo ki želi zaščititi naše domačine pa zmerajajo z nestrpneži.

Take politične opcije vodijo v propsd Evrope in prevlado tuje kulture nad našo ter vsl nasilja.

žal smo to izvolili

Vsi so krivi. Začela je Merkelca (SDS), zakaj si je čez noč premislila vprašajte svojega vodjo.  Bi bilo zanimivo videti, koliko se jih je preselilo v vladanju prejšnje vlade.

 

 

Odgovor na objavo uporabnika
biksy, 03.12.2023 ob 19:05

z Evropo je konec, čim gre Nemčija ven iz evropske skupnosti gre v hiter razpad, potem pa je vsaka država zase- ta večji požro ta male in tak dalje…

To je pa zaradi koruptivnosti evropejcev. Pravi ljudje dobivajo podkupnine. Saj vsi vemo, kako npr. deluje Soros.

Odgovor na objavo uporabnika
dvoje vprasanj, 03.12.2023 ob 17:50

Angela se vedno misli, da je multikulti kaputt. Vprasanje je le, ali je bila leta 2015 prisiljena, izsiljena ali podplacana in od koga.

Od Soroša je bila podkupljena. O njemu naj se več govori, ker on je oče množičnih migracij v EU in ZDA.

New Report

Close