Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Evropska poslanka Joveva: Ne bom tiho

Evropska poslanka Joveva: Ne bom tiho

“Slovenska evropska poslanka Irena Joveva (Renew Europe) je na četrtkovem plenarnem zasedanju opozorila na nevzdržne razmere v Gazi in otroke, ki umirajo zaradi lakote.”

PLAČANKA islama. ZAKAJ?

V Gorskem karabahu SO OTROCI UMIRALI OD LAKOTE – leta 2023. Pa je bila Jovova lepo TIHO (ker so muslimani blokirali edino cesto do tja). Dokler niso muslimani naredili popolnega etničnega čiščenja nad pravoslavci – kristjani in jih vse prisilno IZGNALI. Pa je Gorski karabah precej večji od Gaze. Gaza je toliko velika kot občina Bovec!!!!

Ta trenutek umirajo otroci, kristjani v Nigeriji, kjer poteka nasilna islamizacija, po začetnih pokolih in masakrih njihove vasi. JOVOVA JE BILA TIHO, je tiho.

V Indiji muslimani bombandirajo precej večja področja od Gaze. Tam tudi umirajo otroci in žrtve. Nekatere so žive zažgali. JOVOVA JE BILA TIHO, JE TIHO.

Enako Eritreja, Sudan, Somalija… omenili smo Indijo, Gorski krabah. Leta 1915 je Turčija pobila v nekaj genocidih vse pravoslavce, kristjane, ostale po izgnala. JOVOVA JE TIHO.

Njej se smilijo in ona NI TIHO, le ko se gre za otroke največjih klavcev, kar jih je trenutno na svetu.

Komunizem je islam za nevernike in tega skriti in prikriti enostavno niso sposobni. Od tod vsa ta brutalnost – z glavnim ciljem PLENJENJE in vladanje. Brez brutalnosti in SOVRAŠTVA ni plenjenja! Brutalnost je vedno z namenom plenjenja! SOVRAŠTVO se širi, da se lahko pleni in da so ljudje brutalni drug z drugim, da ne vidijo, kdo je v resnici njihov sovražnik.

In v naši policiji in vojski vlada brutalnost, zato se policaj pač ubil. Da mora biti kot v nočni mori pa priča, da si je z nožem prerezal vrat. V bistvu je to zame umor.

 

Mogoče mu ga je pa kakšen na ić. Uni so znani po čakijah….

“In v naši policiji in vojski vlada brutalnost, zato se je policaj pač ubil. Da mora biti kot v nočni mori pa priča, da si je z nožem prerezal vrat.”
A so tega tko ubili kot Ivana Krambergerja? Se pravi se dejansko dogaja spet neka komunistična podtalna okupacija, ko tuje sile sa juga in seveda z lastnimi, domačimi izdajalci (točneje janičarji) okupirajo to državo (pač islam za nevernike) in narod spreminjajo oderuško obdavčene sužnje… Kar pojasni oderuške cene stroškov in oderuške davke… Sej so muslimani odkrito na oblasti pod to vlado. Kot bi sam sebe zasužnjil – dobesedno to pomeni, če so oni na oblasti. Ker pri njih, če nisi njihov, več kot suženj ne moreš biti….

Tale Joveva je samo dobra za AJVAR delat

opa, Joveva se je oglasila !

ja super, do zdaj ne vem, če se je že kdaj oglasila. Sploh v zvezi z zadevami, ki se tičejo Slovenije, ki je njo poslala na to super plačano delovno mesto.

Bravo, da nisi tiho proti tem jugookupatorjem! Zadel žebljico na glavico s to Jugo Komunistko Jovovo. Oni skrbijo za svoje interese.

Izrael jasno sporoča, kdaj bodo napadli kakšno mesto oz. področje, da se civilno prebivalstvo lahko umakne. Če se ne, potem si genocid delajo sami!

New Report

Close