Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Express one- grozne izkušnje.

Express one- grozne izkušnje.

Tile so res eni svetovni butli.

Ostali lahko že desetletja normalno prinašajo pakete vsak dan, tile pa …

Danes smo dobili informacijo, da so naš paket pustili na bližnji bencinski črpalki in da ga lahko pridemo iskat, rabimo pa za prevzem mobilni telefon.

Kateri? Katerikoli? Smo podjetje, nekaj 1000 zaposlenih. Delamo 3 izmensko. Čisto v vsakem trenutku je nekdo prisoten, da bi lahko paket prevzel (in jih tudi redno prevzemajo, veliko vsak dan). Zdaj pa naj pridemo sami iskat na bencinski servis in imamo s sabo mobilni telefon s številko naše centrale!?!? To sploh ne obstaja! Bomo morali poklicati serviserja, da iz centrale vzame ven SIM, da ga bomo lahko vstavili v telefon za prevzem paketa!  Če to ni kretenizem. Express one je res beda.

Meni so pa superca in ekstra prijazni. Vse kar sem do zdaj narocala (Zara, Best Secret) dobila. Prav tako sem dostavljalca enkrat prosila če mi lahko odloži paket v službi namesto na dom in mi ga je pripeljal. Mogoče imamo mi na štajerskem koncu res srečo ☺️

Sem mislil, da slabše ne gre, pa sem se uštel.
Pri prejšnji dostavi so mi poslali vprašalnik, kjer sem jih slabo ocenil.
Zdaj mi sploh nočejo več dostavljati paketov, ampak me obvestijo, naj sam pridem ponj.

V začetku prejšnjega tedna bi mi morali dostaviti en paket. Status tega paketa je, da mi ga niso mogli vročiti in potem tema, nič naprej.

Sem jih poizkušal poklicati, se ne oglašajo.
Sem jim poslal mail, se ne odzivajo.

Tole je res grozna storitev. Menda harajo samo pri nas in na Madžarskem, čeprav so avstrijska firma.
Po Avstriji te pakete kljub temu dostavlja post.at.

Bom zatežil pri prodajalcu. Upam, da je pritožb dosti, da jim skenslajo posel, ker tole ni vzdržno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10416, 13.12.2023 ob 10:44

V začetku prejšnjega tedna bi mi morali dostaviti en paket. Status tega paketa je, da mi ga niso mogli vročiti in potem tema, nič naprej.

Sem jih poizkušal poklicati, se ne oglašajo.
Sem jim poslal mail, se ne odzivajo.

Tole je res grozna storitev. Menda harajo samo pri nas in na Madžarskem, čeprav so avstrijska firma.
Po Avstriji te pakete kljub temu dostavlja post.at.

Bom zatežil pri prodajalcu. Upam, da je pritožb dosti, da jim skenslajo posel, ker tole ni vzdržno.

Ja ja. Itak ja. Ne naročajte ničesar, če ste prezabiti. To je edina rešitev za vas, ki imate z vsemi težave.☝️

Ta družba v normalni državi sploh ne bi smela obstajati.Osnovni problem je v tem, da ob vseh zapletih s pošiljko z njimi sploh ni mogoče vzpostaviti kontakta, saj na telefonske klice in maile sploh ne odgovarjajo, zato nimam pojma, kaj se z mojim paketom (pri katerem so navedeni kot kurirska služba) sploh dogaja.Edina informacija je, da so mi ga poskušali neuspešno dostaviti (LAŽ).Eni mi pravijo, da del paketov enostavno ukradejo.Morda je rešitev v čimvečjem številu prijav na tržno inšpekcijo in policijo.Ne vem…

Danes sem končno prejel en mesec pogrešan izgubljen službeni paket (material za razvoj je notri).

Express one ga je dostavil eni drugi firmi približno 1 km stran. Vse sicer v isti industrijski coni.

Očitno niti googla ne znajo uporabljati.

Preko Aliexpresa naročil smučarska očala, ob dostavi me kliče šofer in ker je bil black friday in je imel preveč paketov še za razvozit se izgovori na prometko in da bo v nek avtomat oddal moj paket. Mu obrazložim, da me ni v slo in da kumot jutri oz kasneje dostavi na naslov, ki je na paketu in ne v nek avtomat. Pravi ok in vrže telefon dol. Mine teden in nič, vse kar se je spremenilo je bilo obvestilo na aliexpresu, da so bile težave pri dostavi, kljukca na ni me bilo doma (kar zgleda da za vse ostale pakete, ki so prišli kasneje ni bil problem, so na ameriški sistem vrgli pred vrata in nikome ništa). Pošljem email, na odgovor čakam že 1 mesec. Sem šel tudi osebno do firme v PC Komenda, kjer se skrivajo (uprava) v prvem nadstropju najete hale, dostop ni mogoč, ker se noben ne javi na zvonec. Grem v skladišče, kjer mi povejo, da so tega šoferja dali na drug rajon, paketa v skladišču nimajo, po sledilni številki ga ne najdejo, ker jim javlja da ga pač ni. V avtomatu, kjer ga je želel pustiti, ker mu ni uspelo oddelati rajona pa ga tudi ni, ker bi avtomat javljal. Ko jim svetujem, da naj pogledajo še v kombi, kateri naj bi bil udeležen v prometki pa se samo čudno pogledajo, torej jim je bilo jasno da je končal tako kot verjetno velik del njih, pri šoferju doma oz pri prijatelju. Ob tretjem obisku skladišča, ko še zmeraj niso nič našli mi povejo, da imajo prakso, da se na take pakete čaka 14 dni (torej jih mora biti zelo veliko, da so razvili interno prakso) in potem se javi ne vem komu. No vglavnem meni niso nič javili, na email niso odgovorili, na zvonec se ne javljajo, tako da je čas za tržno inšpekcijo in morebiti tudi policijo, saj jaz to razumem kot krajo, če uspe paketu s kitajske priti do šiške in se potem pri Zlatkotu zgubi.

Resnica je da sem  sedaj  z njimi imel najmanj 10 težave z dostavo. Se najhitreje uredi, če kar prodajalcu pišeš in potem se potrudijo. Zgleda da jih preko Madžarov privijajo.

Še jaz s slabimi izkušnjami z njimi.

Paket so dostavili na drug naslov, na drugem koncu vasi, kar k eni random hiši. Paket je bil odprt…ne potrgan od prekladanja (to bi še štekala…se zgodi), ampak ovoj fizično strgan. K sreči vsebina dostavljalca očitno ni zanimala. Paket je kazal status dostavljen, pa ga ni bilo nikjer. Potem me je klicala soseda, da ga je po naklučju opazila na vrtni klopi pred hišo, tudi pri njih ni noben zvonil. Aja in ona sigurno ni odpirala paketa, je 80 letna ženička ki nima pojma ne o Amazonu in ne o dostavah. Je pa sosedova hiša res ob cesti, do naše se moraš zapeljati še kakšen km v klanec, pa se mu očitno ni dalo. Podn

V primerjavi z GLS so super učinkoviti in prijazni.

Vsi paketi z Aliexpress so mi dostavljeni prek njih in nimam nobenih pripomb. Tudi vedno pokličejo, mejl dobiš, da se dogovoriti za dostavo  na drug dan ali prevzem na Petrolu brez provizije.

Si pa mislim, ja, da konkurenca nad njimi ni navdušena. Predvsem tisti zgoraj omenjeni, s katerimi je že marsikdo imel katastrofalne izkušnje.

Na srečo so nekatere spletne trgovine kot recimo spleticna  dale kupcem na izbiro tudi druge dostavne službe in nisi več obsojen na GLS nesramne dostavljavce, ki pogosto niti slovensko en znajo.

nimam pripomb, 20.12.2023 ob 11:54

V primerjavi z GLS so super učinkoviti in prijazni.

Vsi paketi z Aliexpress so mi dostavljeni prek njih in nimam nobenih pripomb. Tudi vedno pokličejo, mejl dobiš, da se dogovoriti za dostavo  na drug dan ali prevzem na Petrolu brez provizije.

Si pa mislim, ja, da konkurenca nad njimi ni navdušena. Predvsem tisti zgoraj omenjeni, s katerimi je že marsikdo imel katastrofalne izkušnje.

Na srečo so nekatere spletne trgovine kot recimo spleticna  dale kupcem na izbiro tudi druge dostavne službe in nisi več obsojen na GLS nesramne dostavljavce, ki pogosto niti slovensko en znajo.

Nas je doma 5 in vsak teden vsaj en paket, te dni pa skoraj vsak dan.

Z nikomer nismo imeli tezav razen letos z Expressone, katastrofa od dostave.

No, zadnje 3 dostave so bile bp, predvidevam, da je nov kurir na nasem rajonu in uoam, da tako ostane.

Pozdravljeni nedavno sem imel izkušnjo z Ekpress One dostavno službo,naročil in vnaprej sem plačal paket ,ki naj bi prišel iz Nemčije.Paket naj bi kurirska služba Hermes dostavila do Slovenije brez težav, kjer ga je prevzela Express One.Na  viber sem od njih dobil sporočilo ,da je paket naložen za dostavo in izgine za njim vsaka sled.Paket ni dostavljen,na klice se nihče ne odzove pa sem klical vsak dan 10 krat,na mail ne odgovarjajo in šele po 14 dneh me obvestijo,da je bil paket dostavljen in ,da je za njih zadeva zaključena.Če pa paketa nisem dobil,bodo pa enostavno označili ,kot da je izgubljen.Groza ,v paketu so avto deli ,ki sem jih iskal več let in nobeno vračilo ne pomaga,katastrofa izogibajte se jih v velikem loku!!

še ena z negativno izkušnjo. šlo je za pošiljko prek aliexpressa, za dostavo so me klicali en dan, ko se nisem mogla javit (služba), nato sms, da me čaka paket na petrolu, potem pa kolobocije, ko jih nisem mogla dobit na tel., da bi paket prevzela. še danes ga nimam, pa je 14 dni mimo, na mail se je javijo… ne da se mi s tem ukvarjat in prelagam na “jutri”, ampak me res jezi, ker je to zelo neprofesionalno!

[qmene niso dostavili paketa so se izgovarjali ,da se je izgubil.Ne odgovarjajo na telefonske klice in maile,skratka katastrofa. id=”24895350″][/quote]

Kako lahko greš na tracking, če si pa v bolniški, vprašam za prijatla, ki nima več dopusta.

Šele naslednji dan,res ste se načakali.TOŽITE!!!

Jaz čakam paket že 3 dni. Vsaki dan mi pošljejo SMS da bo dostava od 8.30 do 12.30 pa nič od tega.

Jaz imam le besede hvale za MB🤗. Lani december 23 paketov ter januarja 8. Vse v nulo. Ko so imeli gnječu nekatere pakete so posredovali pošti Sl. Enkrat sem šel v njihovo skladišče in, ko sem videl 3 sleperja paketov sem jim rekel oprostite in se zapeljal domov.

Fantje, ki delajo Maribor so EXTRA.

Vsi čakamo 40 in do 70 dni pakete s Kitajskega. Tukaj nam težko en teden.

Pozdravljeni,

Če ste morda za skupinsko prijavo na tržno inšpekcijo, sporočite

Spostovani, vas paket bo dostavljen med 15:40 in 18:50 uro. Sledite dostavi ali jo spremenite preko: https://eone.si/cs-gmhajBAfz Vas Express One Slovenia

Posiljka 46431708 je na prevzemnem mestu: https://eone.si/cs-9BPMsBAfz in jo lahko prevzamete v naslednjih 5 delovnih dneh.

Dostava fco kupec???!!!
Totalno nesposobni.

Trenutno imam zdaj ful neprijetne izkušnje  ker so mi paket izgubili in sploh se ne trudijo, da ga najdejo.

Jaz misli, da jih kradejo in nočejo priznat. Paket je prispel v Novo mesto 28.2.2024 in danes 13.3.2024 še vedno nimam informacije kje je paket in kdaj ga dobim. Na e-mail ne odgovarjajo prek telefona pa mi je dala vedet, da jo ne briga moj paket.

Kaj lahko naredim razen, da jim j…m vse po spisku.

Jesen1143, 30.11.2023 ob 10:19

Zanima me, ali ima še kdo tako grozne izkušnje z dostavno službo express.one.

Že drugič se mi dogaja, da imajo moj paket in ne morem do njega. Dobili so  ga v prevzem 10 dni nazaj. Od takrat sem dobila že tri sporočila da naj bi mi bil dostavljen. Sporočila sem sovjo telefonsko, pisala na službo 100krat. Trikrat so mi celo nazaj odpisali, da so predali info v dostavno službo in od tega je 10dni. Drugače pa me dobesedno ignorirajo. Paket ježe plačan.

Nazadnje (avgusta) je bil njihov dostalvjalec na dopustu in sem jih 3 tedne modleodvala da dobim uro, ki sem jo naročila in že plačala mami za 60ko.

Sploh ne vem kaj lahko naredim da dobim svoj paket. Čisto sem obupana. Na številko se nihče ne javi. Na vsak moj tretji mejl pa mi non šalatno odpišejo,da bodo zadevo ureidli oz da so skušali dostaviti pa me ni bilo. To je laž, ker sem na bolniški in sem doma. Danes pa med nekimi straimi mejli najdem številko dostalvjalca, ki mi reče da je moj paket v skladišču in naj pridem ponj tja če ga želim….Kako je to sploh možno?

Men so vrhunski,vsaj ta k vozi na mojem koncu je res decko in pol

Gls dostave tud smrrtnemu sovrazniku ne privoscim,express fantje so pa top.

New Report

Close