Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Express one- grozne izkušnje.

Express one- grozne izkušnje.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 01.12.2023 ob 04:04

Zdravo919, 01.12.2023 ob 02:31

Tudi jaz prvič slišim za njih.

Z izmenjalno pošto imajo pogodbo. Pretežno dostavljajo pošiljke iz aliexpressa. Delajo povsem korektno, ni nobenih težav. Za morebitne zamude je kriva izmenjalna pošta ne oni. Na monu pa se ve, vedno isti imajo z vsemi težave.☝️😁

Tudi sama sem danes nepričakovano hitro dobila paket in klic. Po dogovoru kam naj odloži pa je poslal tudi fotografijo kje je odložen, ker meni bilo doma. Paket pa zelo zelo težak in velik. Za enkrat lahko samo pohvalim. Je pa prva izkušnja s tem dostavljalcem. Hvala👍

Najabolj pokvarjena in nesramna kurirska služba. Kurir napisal, da je paket dostavil, do mene pa nikoli prišel. V njihovi službi za pomoč strankam so totalno neodzivni, nesramni in se sprenevedajo do onemoglosti. Celo nimajo gsm številke kurirja… haloooo

Best secret, ki se poslužuje njihove službe, si tega ne bi smel dovoliti.

Kul tak se dela, nebo kurir stokrat ven iz avta skako. Teb je pa enkrat problem,se mal razgibaš on se dost verjemi.

Ne govori bedarje,Slovenci so preleni za ta del,če neveš ne govori

Jesen1143, 30.11.2023 ob 10:19

Zanima me, ali ima še kdo tako grozne izkušnje z dostavno službo express.one.

Že drugič se mi dogaja, da imajo moj paket in ne morem do njega. Dobili so  ga v prevzem 10 dni nazaj. Od takrat sem dobila že tri sporočila da naj bi mi bil dostavljen. Sporočila sem sovjo telefonsko, pisala na službo 100krat. Trikrat so mi celo nazaj odpisali, da so predali info v dostavno službo in od tega je 10dni. Drugače pa me dobesedno ignorirajo. Paket ježe plačan.

Nazadnje (avgusta) je bil njihov dostalvjalec na dopustu in sem jih 3 tedne modleodvala da dobim uro, ki sem jo naročila in že plačala mami za 60ko.

Sploh ne vem kaj lahko naredim da dobim svoj paket. Čisto sem obupana. Na številko se nihče ne javi. Na vsak moj tretji mejl pa mi non šalatno odpišejo,da bodo zadevo ureidli oz da so skušali dostaviti pa me ni bilo. To je laž, ker sem na bolniški in sem doma. Danes pa med nekimi straimi mejli najdem številko dostalvjalca, ki mi reče da je moj paket v skladišču in naj pridem ponj tja če ga želim….Kako je to sploh možno?

kurir tudi ni banka,ti si mo dolžna dat točni znesek,še v šparo ji zmanka drubiža,ne da nebo kurirjo,kura.pa v trgovino greš tudi peš pol še pa spotoma vzam paket na paketomato ane.

Ravno ta teden so mi dostavili en paket, zelo korektno in brez tezav.

Sem imela pa kako leto nazaj nekaj tezav z njihovo dostavo, sem jim parkrat napisala in jih ‘okregala’, zdaj je ene pol leta vse bp.

Nikoli težav. Nosi prijazen fant. Odkar so menjali kurirja, niti z GLS ni več težav. Prej je bila pa druga pesem. Torej je najbrž veliko odvisno od kurirja. Od firme pa toliko, da bi morala dobre kurirje bolje plačati, da bi ostali, ne pa, da jim bežijo, ostanejo pa slabi.

Mi smo imeli take slabe izkušnje s Packeta. Po 12 dni so dostavljali, s tem da smo urgirali. DPD in GLS še zdaleč niso slabe kurirske službe, to se šele sedaj visi, ko ven prihajajo novi ponudniki

Campari, 01.12.2023 ob 10:48

Res je zanimivo, da imajo eni in isti ljudje težave z kurirskimi službami. Malo je tudi treba biti razumevajoč. Tudi oni so samo ljudje.

butel zarukani

New Report

Close