Fajn vikend!
zajček, zajček…. jah, kako naj ti pomagam :)))) n’č tuki ti lahk delam drušno, a ne 🙂 Viš zajček…. do … enega leta nazaj… tud pri nas nismo vedeli, kako to zgleda :)))) it ven pa žurat… no sej to tud še zdej ne vemo čisto točno 🙂 ampak, se boljša 🙂 Tud pr teb se bo… te bodo že zmigali 🙂 če pa bo zraven še lisička 🙂 potem bo to res orenk 😉
Jani
Ja, veš, doma pravijo, da se mi je začelo mešat, he, he..
sicer so navajeni, da se rada poveslim, tudi pohecam, samo preveč so se navadili na to, da sem doma. Tako, da sem danes dobila dovoljenje, naj vendar nekam grem se zdivjat, da bo mir, he, he, ta je pa dobra :))
Je pa res, da je ravno zaradi denarja, pa hiše, pa ostalih spremljajočih zadev, vedno zmanjkalo časa in denarja za žur…
Priden, ko mi delaš družbo…
Kot vedno, seveda:)))))
:)))) se sliši kot “licence to kill” hehehehehehehe In, zajček, kaj potem delaš doma? ajmo ven…. v life! Kam? Nimam pojma 🙂 to moraš ti bolj vedeti… k si iz LJ….
aja še to, verjemi mi.. če se tebi “meša” bodo doma kmalu vsi taki… in ko ti nekdo doma še reče… da si njegov smeško… potem veš, da je dobra volja “prijel” tudi doma :))))) Preverjeno!
Jani ma izkušnje :)))))
p.s. zdej pa v lifeeeeeeeeeeeeeeeeeee zajček!