Fajonka krici, da smo v vojni
ce je Tanja Fajon in z njo vlada v vojni z rusi potem je edino logicno da se oblecejo v bojne uniforme sedejo v falcona in odletijo v ukrajino branit svoje vrednote, pa naj ne pozabijo na klakocarjevo ki je ze domaca v falconu….in naj se posljejo 1 brigado sv ……jaz pa ponovno izjavljam, nusem v nobeni vojni z rusi, prasica fajonova pa nima kaj v mojem imenu govoriti da smo v vojni….zato odjebi fajonka
Julij Cezar, 01.02.2023 ob 18:55
ti ubogo oprano revse, ti rrs mislis da je cilj rusov evropa?si ti pozabil da rusi nikoli niso napadli evrope, da so vsi ruski vladarji bili evropsko usmerjeni, peter veliki, katarina itd…..brez nato provociranja in telet s poljske in baltski drzav ne bi bilo z rusi nobenih tezav….
Ukrajina ni Evropa? Na tem forumu se pa človek res vsak dan nauči nekaj novega.
ja evropsko usmerjeni. Do berlina. Pozabljaš samo nekaj, to kar ti pišeš nima nobenega smisla, noben “če” ne velja. poglej kaj SE dogaja in to je to.
lahko jim ploskaš kolikor hočeš, usodo si bomo delili. Če jih ne bodo ustavili na vzhodu jih bodo ustavljali na zahodu.
.https://www.youtube.com/watch?v=wr3J11fbRXk
ti pa svojo welcome politiko goni naprej, kot so jo švedi in švabi, pa še kdo.
ja himno majo pa res… pa nič druzga. jugoslovanska je bila pa sposojena od poljakov
evo posebej zate
wd40a, 01.02.2023 ob 19:24
ja himno majo pa res… pa nič druzga. jugoslovanska je bila pa sposojena od poljakov
evo posebej zate
erika moja najlubsa nemska vojaska pesem, cestitam ti za izbor, erika je 100x boljsa od lili marlen
Julij Cezar, 01.02.2023 ob 18:40
ce je Tanja Fajon in z njo vlada v vojni z rusi potem je edino logicno da se oblecejo v bojne uniforme sedejo v falcona in odletijo v ukrajino branit svoje vrednote, pa naj ne pozabijo na klakocarjevo ki je ze domaca v falconu….in naj se posljejo 1 brigado sv ……jaz pa ponovno izjavljam, nusem v nobeni vojni z rusi, prasica fajonova pa nima kaj v mojem imenu govoriti da smo v vojni….zato odjebi fajonka
Podpis
Julij Cezar, 01.02.2023 ob 19:28
erika moja najlubsa nemska vojaska pesem, cestitam ti za izbor, erika je 100x boljsa od lili marlen
lili marlen je precenjena. še tale je boljša, pa je sam cuker
Julij Cezar, 01.02.2023 ob 19:33
no od nemskih je odlicna hundert mann und ein befehl in alte kameraden….od ruskih poljuška polje recimo
tole dekletce, 01.02.2023 ob 20:08
Tale Fajonova meni deluje kot osnovnosolska deklica, ki bi se rada druzila s srednjesolci, ker je to tako frajersko, a je se prevec otrocja, da bi jo kdo resno jemal. Z izjavo o vojni je samo se potrdila moj vtis.
Oh, seveda..
Se absolutno strinjam.
Ni dorasla, žal…
30.01.2023 je zunanja ministrica RS, v oddaji 24 UR Zvečer na POP TV izjavila, da smo, citiram “mi smo v vojni”. konec citata. Zanima me: 1. Kdaj je bila s katerekoli strani podana vojna napoved?
2.. Ali lahko v kratkem pričakujemo splošno mobilizacijo? 3. Kdo je ministrico pooblastil, da izreka vojno napoved katerikoli državi? Glede na izjavo zunanje ministrice, ki lahko med državljane/nke RSlovenije vnese nemir, strah, celo paniko predlagam, se jo takoj odpokliče