Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Fantazija

Fantazija

Moj najdražji pravi, da je najin seks zadnje čase drugačen, boljši. Mislim, da vem zakaj. Zadnje čase se mi med seksom v misli prikrade naslednja fantazija.
Najini goli telesi sta prepleteni na še toplem pesku, morje valovi in luna ravno prav sveti.
Njena roka me boža, raziskuje. Moj jeziček se srečuje z njenim, spoznavata se, plešeta se ljubita. Na svojih prsih, čutim napete njene. Njeni bradavički sta veliki, trdi. Noro si jih želim lizati in sesati. Z jezikom napadem njene čvrste prsi. Jezik zaokroži okoli sladke bradavičke, ki se ob tem še bolj naguba in napne, posesam in z jezikom hitim, ližem in sesam, izmenjaje, nežno grizljam. Ona stoka in ječi. Z rokami grabi po meni, hoče se me dotikati, ampak jez imam še toliko dela na teh prekrasnih malih joškicah, še čisto čvrstih. Roka se mi počasi spušča čez ploski trebušček do pobritega roba male pohotnice. Z boki sune proti moji roki, čutim kako se boči in išče. Prsti ji končno zatipajo ščegetavček, ga nežno obkrožim in se spustim še malo nižje. Tam me pričaka vroča mokrota. Prstek je na en, dva, tri v premočeni pohotnici. Suva proti prstu, ki jo ne prav nežno fuka. Postaja glasna in zahtevna. Prstu se pridruži še drugi prst, njeni boki so kot podivjani, njena bradavička v mojih ustih je velika in trda. Divje jo sesam.
S težkim srcem se odtrgam od bradavičke in se spustim v njeno podivjano in razgreto mednožje. Klečim med njenima nogama , z rokama sežem pod njeno trdo ritko in si jo nesem kot lubenico k ustom. Zaližem jo. Sune proti ustom. Komaj si jo držim v rokah. Z jezikom napadam ščegija , mala potrebnica stoka, še jo ližem in presenečena sem, da je tako zelo dobrega okusa.
Tudi sama sem že čisto mokra, takrat ga s kotičkom očesa opazim. Stoji ne prav daleč stran in naju opazuje. Njegov korenjak je dvignjen in pripravljen na akcijo. Pomignem mu….pridruži se. Sama se vrnem na lizanje mokre češpljice, ki se počasi že približuje orgazmu. Tipčka začutim za sabo, ko svoj trd glavič prisloni na mojo potrebnico in gor, dol drsi po njej. Hitro se odpiram in malo bolj sunem nazaj, tako da spolzi vame. Potrebna sem, želim ga čutiti čisto do konca. Poriva počasi in temeljito. Vsakič gre do konca noter in prav počasi tudi ven. Čutim rob glaviča, ki me zapušča in potem spet počasi noter in spet ven in noter in ven. Mali pohotnici prihaja, ližem in ne neham. V mojih rokah divje trza, ampak jaz jo še vedno ližem, rabim jo za moj orgazem, ki se tudi že začenja. Tipček še vedno poriva v nespremenjenem ritmu. Mala leži kot na pol mrtva, prišlo ji je, ampak jaz še vedno pijem njene sokove in jo umivam s svojim jezikom. Hočem, da me hitreje poriva, ampak on se ne da motiti. Z roko seže v moje mednožje in hitro obdeluje…..meni pride, ustavi se, ga hitro potegne ven, čutim toplo spermo, ki se razliva po moji ritki.

Opa, karamela … me ni pustila hladne tale storija. Le ustvarjaj se ;)))

Ti paše, a? No še meni je seglo do srca!

Caramela,
šele danes mi je uspel prebrat tvojo zgodbico..ni pa ni časa. Ko uletim, na hitro preberem par krajših tem, nekaj odkucam po tastaturi pa čao…spet drugič, ha ha.

Zelo všeč mi je bilo, kar si napisala. Pred časom sem imela podobne misli, vsaj kar se tiče druge ženske. (Nekako mi ne sede misel, da bi se morala ukvarjat z dvema naenkrat. Strašno bi mi pa pasalo, če bi se dva z mano, ja to pa, ha ha)

V glavnem, v tej domišljiji tudi jaz ližem drugi ženski, in predvsem preverjam odzive, ki jih povzroča moj jeziček na njenem klitorisu, moje ustnice na njenih sramnih, z jezičkom sežem v nožnico in anus….ližem in ji vtikam prste…želim, da ji pride…in ko ji, hoče še….
Potem se ženska dvigne in potopi svoj obraz v mojo pizdico, navlaženo, potrebno….počne podobno, ji govorim, kaj naj dela…počasi, hitreje, jo usmerjam, želim, da mi preliže vse….

Ko končam, pa si zaželim, da bi me zdaj prijel v svoj objem moj ljubljeni moški. (ženskica pa lahko gre…) Objameva se, naga, njegovo toplo telo me vzburja, njegove prsi mi dajejo čudovit občutek pripadnosti, njegove roke, ki me objemajo, si me želijo, njegov korenjak se napenja, čutim ga in želim si ga. Da prodre vame…deliva užitek.

Tako nekak, ha ha.

New Report

Close