Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ferlinc, Katarina Bergant….hi–pokriti!

Ferlinc, Katarina Bergant….hi–pokriti!

 Sramota državnega tožilstva se je zgodila, ko so si vrli tožilci dovolili, da so zoper Janeza Janšo in Francija Matoza vložili obtožnico zaradi kaznivega dejanja krive ovadbe in žaljive obdolžitve – kar je bil svojevrsten paradoks in tipično ščitenje “naših”. O tem več tukaj:

Umazani derivati afere Patria. Janša pred božičem spet na sodišče zaradi “žaljive obdolžitve” pobegle tožilke.

V bistvu gre samo za nadaljevanje še večje tožilske blamaže, ki jo je po Branki Zobec Hrastar (ta je kmalu po vložitvi “političnega” obtožnega predloga v zadevi Patria prebegnila med odvetnike) nadaljeval mariborski tožilec Andrej Ferlinc. Slednjega je njegova tožilska mentorica Vera Mejak označila za “najbolj butastega pripravnika, ki ga je kadarkoli imela.” Ferlinc je sicer dodobra upravičil to etiketo, saj je v zadevi Patria kasneje obtožence celo preganjal zaradi “neznanega komunikacijskega načina”, kar je močno smrdelo po socialističnih tožilsko-sodnih rabotah!

No, kakorkoli, za razliko od Ferlinca imajo nekateri današnji tožilci celo doktorate znanosti. Ena izmed njih je tudi dr. Katarina Bergant iz ljubljanskega okrožnega državnega tožilstva, ki je pred dnevi zavrgla famozno ovadbo zoper publicista Dejana Kaloha zaradi izdaje/objave “tajnih” podatkov. Bergantova je sicer v začetku tega leta doktorirala ravno na temo “kazenskopravnih vidikov delovanja preiskovalnih novinarjev”.

Verjeli ali ne, Bergantova je tudi tožilka, ki se ne boji niti skupnega fotografiranja s slovenskimi duhovniki! Tako je bila v Strasbourgu julija 2013 na praznovanju Cirila in Metoda skupaj s svojim možem Damjanom Bergantom (nekdanji veleposlanik pri Svetu Evrope in direktor ITF), ovekovečena na fotografiji z duhovnikom Jožetom Kaminom.

Šef Katarine Bergant, GDT Zvonko Fišer, se ob takšnih “tožilsko-duhovniških” fotografijah verjetno ves strese, saj je sam v dobrih starih socialističnih časih, paradoksalno, preganjal taiste slovenske duhovnike… da, in vse to je naše državno tožilstvo.

Povezani članek: JANŠA NA PRIMERU TOŽILCA FERLINCA OPOZORIL NA SOCIALISTIČNO SODSTVO. V komunizmu so tožilci zlizani s sodstvom!

Zakaj je nek SDSovc dobil 900 jurjev provizije in zakaj je izplačevalec, lobist patrije, šel v avstriji zaradi tega sedet, pravomočno in potrjeno na vseh instancah? Hmmmm, kdo bi vedel…

Odgovor na objavo uporabnika
zakaj je dovil, 28.03.2024 ob 04:10

Zakaj je nek SDSovc dobil 900 jurjev provizije in zakaj je izplačevalec, lobist patrije, šel v avstriji zaradi tega sedet, pravomočno in potrjeno na vseh instancah? Hmmmm, kdo bi vedel…

Na “kdo bi vedel” pač pa “kdo bi razumel”

Na Plebiscitu glasujte ZA Avstrijo!

New Report

Close