Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu fisting-sex s psetjo

fisting-sex s psetjo

Fisting je sex s pestjo. Pri tem gre za to, da moški al pač ženska potisne ženski celo dlan ali pest v vagino. Ko sem gledal en pornič je ženska potisnila drugi ženski v vagino 2 dlani!!! Pred tem je seveda uporabila lubikant. Ženska, ki je dobila notri dlani je kasneje doživela po videzu sodeč zelo močan orgazem. Zanima me ali ste to kdaj že poskusili? Kakšni so bili vaši občutki? Očitno je vagina pri nekaterih ženskah prava mala Postojnska jama.

Tebi so všeč take s Postonjsko jamo? Po mojem kar cel not padeš…in sploh ne občutiš, da si v luli…

ne vem na podlagi česa je doživela “močen orgazem”.

Meni je tud čudno; na podlagi česa?

Če se lahko ob porodu raztegne zadeva za širino ramen, potem ni za pest ali dve nič čudnega, samo ne razumem preveč zakaj bi ženske ob tem bolj ali sploh uživale.

Predlagam vsem moškim (tudi meni), da si vzamejo malo časa in preberejo kaj o ženskah. O nihovem telesu, psihi, itd… Če imate partnerico se pogovorite z njo. Ne si enostavno misliti da vse veste o ženskah. Če boste (bomo) to storili ne bomo take okoli streljali!

Pri porodu se vagina raztegne zaradi povečanega delovanja hormonov – da ne bo še kdo mnenja, da ženske, ki smo rodile, lahko spravimo vase karkoli!!!
Ena pest- ajde, dve pesti- sado-mazo!

he he he… po mailih kroži film, kjer tip da not celo glavo (:-P)

ja, itak, v porničih je vse možno, je pa vprašanje, kaj je še užitek in kaj več ne. Seveda so meje bolečine pri različnih ljudeh različne, ravno tako užitek pri takšnih mejnih zadevah… čist enostavno, enim paše SM, drugim ne…

Se pa spomnim enega resnega članka izpred let v Hustlerjevi reviji Taboo, ki obravnava takšne in podobne mejne spolne strasti… no, v tem članku je Tristan Taormino, mojstrica za analni seks, analni fisting, klistiranje ipd., sicer avtorica nekaj knjig na to temo, pisala o tem, kako paše tudi analni fisting, ob primerni predigri in primernem podmazanju seveda…

Sicer pa… okusi so pač različni (:-P)

ja, moram rečt da sem enkrat probala nekaj podobnega kot anal fisting(ni bil čisti fisting)…na začetku mi je bilo malo čudno, nakar se sprevrglo v en res neverjeten občutek, da bi to še enkrat ponovila….

opa… zanimivo ;-)). kaj to pomeni, ne čisti fisting? kako globoko, koliko prstov oz kaj je bilo “in” ?

ja ni bil čisti fisting….ni bila cela pest…bili so trije oziroma štirje prsti…globoko pa kar…kukr je šlo.

ni sicer tema za ta post, pa vseeno… to že vem, kakšno imaš stališče do zakona in otrok, mislim pa, da nisem zasledil, če ti stvar ne štima glede seksa ali glede česa drugega. In če je glede seksa, kako to rešuješ? Vprašam zato, ker mislim da so ti te stvari zelo pomembne.

hej….res so mi te stvari pomembne…saj veš če v seksu ne štima se te stvari dostikrat prenašajo tudi na druga področja….pa človek nekaj časa miži, tolerira – po določenem obdobju pa ti spet butnejo ven….

kar se tiče pa reševanja problemov, pa ne vem, če sem jaz lahko tako odkrita glede teh stvari kot ti …. mogoče kdaj po kakšnem mailu.

he h ehe… če tvoj pozna tvoj nick, pol je verjetno boljše da nisi odkrita
(:-P)

ah ne ni to…ne pozna nicka …ampak človek ima občutek da so tukaj na forumu pač vsi eni hard fuckerji pa ljubezen pri vseh na juhuhu…ko pa kaj napišeš so pa zgražanja al pa kr neki….se mi pač zdi da ne glede na vse v realnosti ljudje pri teh stvareh niso tako svobodni….redko kdo.

meni se pač ne da napisati stvari ki si jih želim početi oziroma počnem ali jih imam v fantazijah (saj sem že enkrat mislim da rekla, da očitno nimam jaz pošlihtanih stvari v glavi ali pa sem preveč svobodna za te stvari), ker se mi ne da opravičevati komu za svoje stavke….da bi pa pihala v isti rog, če ne mislim tako, pa nima smisla.

New Report

Close