Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Fitnes klubi -širjenje virusa

Fitnes klubi -širjenje virusa

Glede na to da so po Italiji tudi že pozaprli fitnes klube in niti ni maš po cerkvah – ali ste opazili v vašem fitnesu, da kaj bolj razkužujejo naprave zaposleni – brišejo za tistimi, ki za seboj ne ? Ker nekateri uporabniki res niti ne pobiršejo svojega nakapljanega švica in ročk, ki so jih držali z golimi rokami. Fitnesi so v tem trenutku tudi idelalen prostor prenosa tega virusa.

Kako je kaj z vadbami v zaprtih prostorih, sploh tam, ker ste nagneteni ko sardine – tvegate trenutno?

Jaz trenutno v času izbruha ne hodim – delam doma.

Za fitnese ne vem, sem bila pa včeraj slučajno v China shopu in je vse smrdelo po razkužilu.

fitnesi so že od nekdaj idealno leglo za širjenja česarkoli. Toplo, vlažno, stranke se dotikajo vsega z obrazom, rokami, celim telesom, se potijo, ni zračenja itd..
Sem tudi sama hodila ene pol leta, ampak potem se začela razmišljat in se mi ni zdelo ravno higiensko. Tudi razne kožne bolezni, glivice itd..ni da ni tam..Po moje. Ne hodim več in nisem bila že vsaj 5 let, tudi nimam namena.
Tako da po moje, fitnes ta trenutek, ni šanse.

Jaz si razkužujem naprave pred uporabo 🙂 preventiva! Sicer so tudi zaposleni kar pridni, razkužila so nastavili praktično povsod, redno čistijo, zračijo… Pred vhodom je opozorilo…

Upam, da ostanejo odprti… ker je moj prihodek odvisen od le tega

Fitnesi so med glavnimi legli širjenja korona virusa, ko se drugo zapira in se to pusti odprto: to je dejstvo.
Poleg tega v fitnese hodi mnogo ljudi, ki podcenjuje svoje zdravstveno stanje in znake korona virusa na sebi in tako širijo virus naokrog 100 na uro.
V italiji zaprto oziroma zapirajo.

marsikdo se bo zdaj obrisal pod nosom za prihodek, kaj pa naj rečejo turistični delavci?? Kje so šele vsiiiii ostali?’
Jaz sem za to, da se fitnesi, telovadnice, savne itd..zaprejo. Oziroma recimo šole marsikje oddajajo telovadnice popoldan zunanjim izvajalcem, obvezno to prepovedat.

Kaj pa potem, ko bo zaprto-a bodo tako pošteni, da če napirmer ene 2 meseca ne bo možno koriščenje, bodo podaljševali potem pogodbene obveznosti (napirmer če imaš pogodbo do avgusta, pa da bo to dva meseca zaprto, pa ne boš mogel koristit, bodo podaljšali potem do oktobra člansko karto? – Bi bilo tako pošteno. Ker v pogodbi nič ne piše za izrdne razmere – vsaj tisti, ki smo podpisali lani napirmer. in plačujemo preko trajnikov.

Sem skoraj sigurna, da bo temu tako, da bo možno koriščenje kasneje. Tudi recimo abonmaji v gledališču itd..predstave odpadajo, ljudje pa so plačali za celo sezono. zagotovo bo nekaj v dobrem.

New Report

Close