Fitnes klubi -širjenje virusa
Glede na to da so po Italiji tudi že pozaprli fitnes klube in niti ni maš po cerkvah – ali ste opazili v vašem fitnesu, da kaj bolj razkužujejo naprave zaposleni – brišejo za tistimi, ki za seboj ne ? Ker nekateri uporabniki res niti ne pobiršejo svojega nakapljanega švica in ročk, ki so jih držali z golimi rokami. Fitnesi so v tem trenutku tudi idelalen prostor prenosa tega virusa.
Kako je kaj z vadbami v zaprtih prostorih, sploh tam, ker ste nagneteni ko sardine – tvegate trenutno?
Jaz trenutno v času izbruha ne hodim – delam doma.
fitnesi so že od nekdaj idealno leglo za širjenja česarkoli. Toplo, vlažno, stranke se dotikajo vsega z obrazom, rokami, celim telesom, se potijo, ni zračenja itd..
Sem tudi sama hodila ene pol leta, ampak potem se začela razmišljat in se mi ni zdelo ravno higiensko. Tudi razne kožne bolezni, glivice itd..ni da ni tam..Po moje. Ne hodim več in nisem bila že vsaj 5 let, tudi nimam namena.
Tako da po moje, fitnes ta trenutek, ni šanse.
Kaj pa potem, ko bo zaprto-a bodo tako pošteni, da če napirmer ene 2 meseca ne bo možno koriščenje, bodo podaljševali potem pogodbene obveznosti (napirmer če imaš pogodbo do avgusta, pa da bo to dva meseca zaprto, pa ne boš mogel koristit, bodo podaljšali potem do oktobra člansko karto? – Bi bilo tako pošteno. Ker v pogodbi nič ne piše za izrdne razmere – vsaj tisti, ki smo podpisali lani napirmer. in plačujemo preko trajnikov.