Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fočkam se….

fočkam se….

Hja, bo že res :))) . Bo že res :))))))))))))))))

hehe…se spomniš, ko sva takrat ravno o tem čvekala na klepetu ?
Ko si imel goro mesa in nič idej, kaj je bilo luštno.

samo je treba imeti voljo..

evo mene še enkrat,pa še pa še in še……

HJA sm zamudila tole druščino.Malo sem počivala celo ratalo mi je sej komej verjamem..zdej pa tisto sladko gospodinjskomamčkovo delo heheheh Likanje,kopanje malih bučk,šivanje in še in še…
Ampak najprej da malo pridem k sebi ena fejst velika šaljica kofeta!! Uhhh paše….****

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Tudi mene je skrbelo :- )) , kot skrbi prijatelja.

lepo nedeljsko popoldne !

Ma Jani ti si zlati dečko,ko takole stojiš ženi ob strani.lepo mi je kadarkoli kaj takega preberem,sej so še taki normalni moški na svetu!!!
Ponosna sm,da par takih fejst moških tudi sama poznam….
Jaz sigurno nikoli ne bom doživela,da bi se vsedla za mizo in pojedla nekaj iz rok mojega moža,pa naj bo to karkoli.Očitno sem že na začetku izbrala čisto mim taktiko.Kaj češ…vsega pa itak človek ne more imet.
Ja kosilo je mimo to je res…muca je tudi pripravila panirane pariške zrezkemo,pa tenstan krompir z bučkami v omaki….pa slastno solatko in seveda juhica ne sme manjkati…Muca juhico mmmmmnjami obožuje….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

oooo Poglej ga, pozdravljen…..

: – )))
zvenelo je navdušeno. Potrjeno kar petkrat, muca. : -))
Prijetno nedeljsko popoldne in hitro okrevanje.

Hehe, res navduseno, ker imas nov PC, vem, da ti ni “enter” zastekal…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

bemti, muca a ti marbit ne kofetkas prevec?.. Kaj bos pa nocoj ponoc delala?

Jezek misli, da ima muca zlo nizek tlak…

Ali pa najdeš sonce v prijatelju, zajči : – )).

ni in ni.. dan pa se ze nagiba v vecer.. samo jezek je vesel, ker cuti, da je zajcek res nagajiv in iskriv.. “To se trazi….” Porocilo ni pomembno , naj le zajcek ostane tak!

Vedno je lepo srečati vesele ljudi : -)).

Obema lep pozdrav !

Se strinjam.., skupaj da rezultat… Samo je pa treba gibat, da se kolo ne ustavi…

…je pa je ….

zajček vedno najde pravo besedo. Se strinjam :))))) cmoka… večernega :)))

Jani je vesel.. ko je zajček živ in nagajiv :)))))))

ja, je bla.. mislim da al ena sobota al sem bil pa v bolniški takrat :))))))))) sej k sem pisal o tem prejle.. mi je prišlo na misel, da i je en zajček (pa ne kar en ;))) dal idejo, kaj skuhat :))))))))

Jani je še zdej hvaležen za zajčkovo pomoč :)))))

Ma pr nas smo se župi čist odpovedal :)))))))) Ampak. muca.. za kuhat moraš met velik volje… pa veselja… če ne ne pomaga nobena prošnja :))))

ja.. in to veliko volje, a ne 🙂 zajček :)))

I like to move it, move it :))))))))))))))))))

New Report

Close