Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Forum hujšanje

Forum hujšanje

Kaj se dogaja s forumom hujšanje? Jst že več kot 1 2 tedna ne vidm nč novga?

Jst tud ne. A se ga pol sploh se splaca met z moderatorjem? Tolk bi si lah pa tud sami pomagal. Neki podobnga kot pr forumu Lepota in Zdravje. A se lah odpreta vsaj za javne doiskusije brez povezovalca?
Tanja

Ja,kok nas je obupanih ki hujšamo pred poletjem pa nestrpno čakamo na odgovor,tega pa ni.Po mojem čist vseen če ga ukinejo ker mi nč ne pomaga če čakam 3 tedne na odgovor,v tem času pa bi že lahko shujšala kak kilogram ali dva.Halo?si bomo pač mogli pomagat sami.Očitno moderator ne ve da nekateri zaradi odvečnih kilogramov trpimo globoko v duši in da nam to ne da spati,vsak nasvet nam pride prav…Seveda-on ima idealno postavco pa se mu s tem ni potrebno ubadat.Pohvalno,da misli samo nase,mi pa trpimo!

UKINITE TA FORUM ALI PA ODGOVARJAJTE NA OBUPANA VPRAŠANJA NAJSTNIKOV IN TUDI NAS,MLADOSTNIKOV KI NAM KILOGRAMI DELAJO PREGLAVICE!!!

Če vam ukinem forum,

vam bo potem kaj lažje?????

Tudi pri hujšanju morate imeti potrplejnje, tale pomoč je brezplačna, tako se do nje tudi obnašajte. Vsi imamo svoje težave, tudi strokovnjaki, oni veliko naredijo za vas, poskušajte še vi za njih kaj.

lep dan in čimveč uspeha

primož

New Report

Close