Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek FORUM HUJŠANJE

FORUM HUJŠANJE

Živjo!

Zakaj se na forumu hujšanje nič ne dogaj?
Že vsaj en mesec ni nič novega.

Srnca

Mislim da sva istega mnenja,da naj ga ukinijo če se že noben ne misli ukvarjat z našimi vprašanji.Brezveze-vprašanje sem zastavila dva mesca nazaj-in to tako vprašanje ki mi je življenjsko zelo pomembno, pa ni odgovora.PODN!

Goran nima časa.

Ja res je zavajajoče!

tezko verjamem da si clovek v mesecu dni ne more vzeti dve uri casa za odgovore. ce seveda nima volje oz. se mu po domace “jebe” je druga zgodba…

Če bi si vzel dve uri bi lahko odgovoril samo na par vprašanj ob čemer bi se eni počutili prikrajšane. Se motim?

Dragi obiskovalci,

verjamem, da so odgovori za vas stratežkega in življenskega pomena. Vendar besede kot so “podn, brez veze, jebe in podobne ne spadaja v očitek nekomu, ki se brezplačno in dobrovoljno, žrtvuje in vam deli nasvete iz svoje stroke, kljub svojim velikim obveznostim. vsak strokovnjak, ki poleg svojega dela odgovarja še tukaj na forumih, si vzame čas za vas, žal pa smo Slovenci taki, da če ponudimo nekomu prst, bi nas najraje ugriznili do komolca lai pa še naprej.

verjamem, da bi radi, da se kaj dogaja, vendar je g. Goran popolnoma zaseden s svojim delom. Tako kot ste predlagali, bi bilo bolje če forum ukinemo. Če vam žal že odgovorjena vprašanja, ne morejo nadomestiti potreb, bo potrebno res ukiniti forum, vsaj iz vaših besed je tako razvidno.

Ne bi rad nikogar zagovarjal, vendar moram posebej poudariti, da ti strokovnjaki dobrovoljno žrtvujejo svoj prosti čas. Moral bom izdati še nekaj, če ne boste zopet po krivici obsojali človeka, ne da bi mogoče probali razumeti, da tako delo le ni tako lahko.
Tega nikakor nismo hoteli povedati, vendar v dobro G. Gorana, če ni že preveč užaljen, povem, da se je poleg služenja vojaškega roka ukvarjal z vašimi problemi, zaradi katerih ste ga prav lepo nagradili.

kako bo naprej vam težko povem, vendar je tudi moje mnenje,d a je bil dolgo zelo potpežljiv.

kaj bomo naredili z forumom se bom odločil, ko ga bom poklical, kajti, če malo pomislite, ga je zelo težko priklicati.

lepe praznike

primož

Pozdravljeni,
tudi sama opažam, da forum že nekaj časa stoji. Hvala strokovnjakom, ki odgovarjajo zastonj, v svojem prostem času, ampak bodimo realni, to je tudi možnost, da promovirajo svoje spletne strani s spletno trgovino. Mislim,da je forum zanimiv, zato smo sploh opazili, da se nikamor ne premakne.
Ne bi bilo bolje najti koga s kakšno minutko prostega časa kot pa kar ukiniti zanimiv forum? Saj verjetno ni zasebna last.
Sploh je pa zanimivo, da na druge forume lahko sam dodaš kakšno temo (vsaj videti je, da se vpisano takoj pojavi na strani), na ta forum pa mi ni uspelo???
Saj ne pričakujemo, da nam na vsa vprašanja ali mnenja odgovarja vedno vodja foruma, včasih tudi kdo od navadnih obiskovalcev lahko prispeva kaj pozitivnega.
Hvala za dober forum in upam, da bo kmalu spet zaživel, s komerkoli kot voditeljem.
Lep pozdrav, Sonja

Sonja

malo več boste morali prebrati o Med.Over.Net-u in njegovem delovanju.
Ker pa odgovarja zastonj, jim je le treba od časa do časa narediti kakšne usluge. Če menite, da bi lahko dobili koga drugega, mi ga pa predlagajte, če bo kdo želel to delati mu z veseljem uredimo kaj podobnega.

Primož

Rada bi samo povedala, kako gledam na te zadeve. Če bi se na primer sama javila kot strokovnjak na tem forumu, potem bi se s tem nedvomno obvezala, da prevzemam odgovornost, da bom na vprašanja odgovarjala kolikor se le da pravočasno, da bom odgovarjala na vsa vprašanja brez samovoljnega izbiranja (z izjemo neprimernih) in da bom nanje odgovarjala strokovno in zanesljivo. To se mi zdi edino pravilno in učinkovito in za kaj manj niti ne bi zastavljala svojega imena. Tako delo pa seveda zahteva ogromno energije, časa in truda, predvsem pa dobre volje, zato mislim, da si tak strokovnjak – dobrotnik zasluži tudi primeren odnos s strani obiskovalcev. In jasno je, da take dodatne obremenitve gotovo ne moreš obljubiti za naslednjih 99 let. V življenju se vse spreminja. Zdi se mi popolnoma normalno, da strokovnjak nudi te usluge nek določen čas, skuša v tem času pomaga čim več ljudem, potem pa se odloči v življenju početi še kaj drugega in svoje mesto prepusti komu drugemu. Priznam, da bi me zelo bolelo, če bi mi vse dobre namene in vse ure truda nekdo vrnil s takimi žaljivkami. Mislim, da je edino pametno, da strokovnjak, kadar je dlje zadržan ali ko želi prenehati odgovarjati obvesti urednika in potem ta napiše obvestilo o zadržanosti v glavo foruma oz. odstrani njegovo ime in blokira spraševanje strokovnjaka, omogoči pa pogovor med obiskovalci, kadar strokovnjak preneha odgovarjati na forumu. Mislim, da je Goran nekaj časa odgovarjal kar lepo. Na žalost pa ob svoji prezaposlenosti ni pravilno ukrepal in tako je nastal kaos, ki meče slabo luč in izničuje tudi ves njegov predhodni trud. Seveda pa nič ne more preprečiti, da se ne bi našli ljudje, ki ti bodo vrnili dobro za slabo, pa četudi nalogo opravljaš vestno kot recimo dr. Pušenjak. Kar sem želala povedati je to, se standard lahko dosega edino z odgovornostjo strokovnjakov na eni strani in vljudnostjo ter vsaj kančkom hvaležnosti obiskovalcev na drugi.

Maja

vsaka kritika je dobrodošla, če je le napisana z mero razumevanja, saj se ravno na njih največ naučimo. Prav lepo ste povedala. Zjutraj sem že razmišljal, da bom forum odprl za prosto pogovarjanje, dokler g. Goran ne uredi svojih državljanskih obveznosti. Če bo naknadno še želel, kaj odgovarjati ga bomo vsi prav veseli.

Bom objavil sporočilo

primož

Bom krajsa, ker se s svojo predhodnico popolnoma strinjam. Goran je odgovarjal temeljito in res strokovno. Sama mu sicer nisem zastavila nobenega vprasanja, sem pa zvedela veliko novega o cemer vcasih res nisem razmisljala. Mislim, da da nisem osamljen primerek.

Primozu? pa samo namig, da bi lahko odprl forum, kjer bi forumci klepetali brez strokovnjaka, dokler se stvari ne normalizirajo. Saj je najbrz celo “tebi” jasno, da je ta forum strateskega pomena za vesoljno Slovenijo.

pa uspesen teden,
any

Goran je sramota. Res ga ni lepo tako opravljati, samo si je čisto sam kriv. On je sramota in še enkrat sramota.

se oproscam zaradi grdih besed in sam sem kriv ker si nisem prebral kako ta forum deluje, poleg tega nisem vedel da g. Goran sluzi vojaski rok, kar je po mojem mnenju dovolj velik razlog;)

pa brez zamere:-)

kje pa je Goran, pri castni ceti?

taki smo ljudje, nekaterim ponidiš prst, pa hočejo celo roko.
Tako kot pravi Primož, zastonj danes noben nič več ne dela, zato smo lahko hvaležni Goranu, da si vzame čas za nas.(kljub odsotnosti).

Mislim pa da ni nobededen od vas popolnoma odvisen od foruma mhujšanje, tako
življensko in tako strateško.Če je že kaj zelo narobe z vami, boste verjetno poiskali pomoč pri zdravniku osebno in ne preko foruma.Forum je verjetno namenjen zato, da odgovarja na naša vprašanja, ki pa naj ne bi nadomestila obiska pri zdravniku, če gre za kaj življensko pomembnega.
Čao.

Hello Taja!
Ne vem, ce te je zbodel moj mail, ampak za pojasnilo : to strateško je “strateško” v narekovajih.
Saj verjamem, da je ok, ce ti kdo pove, kaj delas prav in kaj ne, kako nadaljuj, ti da voljo, po drugi strani pa je napisane toliko literature, da v nobenem primeru ni “ogroženo” hujšanje. ( pac pojasnilo).

p.s.
Primozu pa zelim res lep sproscujoc dopust, kolikor se pac da brez racunalnika.

lp,
any

Hvala

se bom potrudil in ne bom za računalnikom :)))

Žal ne vem, če ni to že poklicna deformacija. Bo treba zdravnike vprašati. sem pa tja bom malo pokukal, drugače imam pa veliko drugega dela, prav tako službenega za uredit, vsem vam želim lepe kratke počitnice.

primož

Resnično tudi jaz predlagam da se ta forum odpre za proste pogovore-vsaj za pokušino.Če se ne bo obneslo,ga še vedno lahko ukinete.Nekaj nasvetov glede hujšanja bi znala dati tudi sama,prepričana pa sem da vsak ve nekaj in na podlagi tega bomo s skupnimi močmi lahko pomagali mnogim ljudem v stiski,drugi pa nam.Meni se to zdi zelo v redu stvar-saj ne potrebujemo strokovnjaka-on naj le občasno vskoči v pogovor,če se mu kak odgovor ne bo zdel v redu,oz. se mu bo zdel zanimiv.

Primož,kaj praviš na to?

Jaz mislim da se večina forumovcev strinja z mano.

Upam da bomo ta problem čimprej razrešili,Goranu pa naj čas v vojski čimprej mine!

Lep pozdrav,Špagetka!

sem dal super recept za hujšanje pa ga niso hoteli objavitsrnca je pisal/pisala:
>
>
>
> Živjo!
>
> Zakaj se na forumu hujšanje nič ne dogaj?
> Že vsaj en mesec ni nič novega.
>
>
>
> Srnca

New Report

Close