Forum – Samski osamljeni
Nekaj predlogov:
“Življenje v dvoje je lepše.”
“Spoznajva se.”
“Zbližanja in ujemanja.”
Z ramo ob rami skozi življenje.”
“Prisluhni mi.”
“Podaj mi roko.”
“Za lepše skupne trenutke.”
“Za lepši jutri.”
“Najini trenutki.”
“Najina skrivnost.”
To je le nekaj idej. Upam, da bo sedaj odločitev nekoliko lažja.
LP Peter
Ampak, a bi to bila samo “ženitna posredovalnica” ali bi bili stiki v širšem smislu, kot sem že napisala v prejšnji temi (nekaj tem spodaj)? Namreč, meni se zdi smiselno, da bi bilo to širše zastavljeno, kot že rečeno, tudi npr. za mamice z otroki, ki bi se želele sestajati itd., prijateljski klepeti ljudi s podobnimi interesi nasploh itd. itd. Zato sem mi zdijo izrazi “najin/a …”, ki namigujejo samo na neke vrste “ženitne oglase”, preozki. No, odvisno, kaj ostali želijo.
Tudi jaz upam, da forum le ne bo samo ženitna posredovalnica, takih je že dovolj na netu in vsi iščejo le malo not-ven telovadbe. Prav luštno bi bilo, če bo omogočal tudi iskanje sorodnih duš kar tako kot je omenila ena od predhodnic, mama z otrokom išče še eno mamo za skupen izlet ali pa samo čvek v Tivoliju.. :))
Zato mi je naziv Spoznajmo se prav simpatičen. Zdaj me pa samo še zanima kdaj bo ta zadeva začela delovati, saj kar pogrešam tak forum.
Lep pozdrav vsem,
Glede na to, da se več ali manj strinjamo, da to ne bi bil zgolj forum tipa ona-on, temveč širše, predlagam npr. kakšno ime v smislu (Virtualna) kavarna, Povabilo na kavo, Kavarnica, Vabilo na klepet, Spoznavni kotiček,… skratka kaj v takem prijetnem, domačnem vzdušju… Tisti, ki se strinjate, vabljeni še s kakšnimi podobnimi predlogi!