Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Forum Starši staršem

Forum Starši staršem

Za Primoža:
Pozdravljen, hvala za ves trud, ki ga vlagaš v tako prijetno in zanimivo urejene strani oz.forume.
Na “starših” se zadnje čase pojavljajo osebki, ki jim gre očitno naše “pocukrano”kramljanje na teh straneh precej v nos in katerih posti z žaljivimi vsebinami nas zmotijo najmanj 1x tedensko.
Precej obkladanja z zmerljivkami je bilo zapisanega v temi: “forum kreganja”, mene pa zanima sledeče:
-ali je morda mogoče poste določenih uporabnikov z določenimi “nicki” ustaviti, preden se zapišejo v forum oz. se nam prikažejo na ekranu?
Lep dan,
Ali

Ali

seveda je možno, vendar jaz ne mroem vsega prebrati in videti kdo je tisti, ki dela težave, zato vas lepo prosim, da mi sporočite, kdo je ta oseba. In kje je bil neprimeren in bom ukrepal.

se enkrat ponavljam, ne berem vseh sporočil zato mi mirate neumnosti za katere menite,d a ne spadajo na forum, posredovati.

Hvala

primož

Se strinjam z njo, saj očitno nekateri res imajo ogroooooomno časa, da visijo na internetu in pošiljajo žaljivke ali pa se kregajo za čisto brez vezne stvari. Ker nisem veliko na internetu vam žal ne morem sporočiti katere osebe so sploh to. Saj jih sploh ne poznam in nočem imeti z njihmm nobenega konflikta saj sama menim, da se ni potrebno kregati, če se sam nočeš! Bolje da jih pustiš pri miru in jih ne drezaš v njihove občutljive točke.Moram pa vas vse skupaj pohvaliti ! Res je super!

Brigita

Kot rečeno, tema “forum kreganja” na Starših – ALENKA in l.
Lep dan, Ali

Živjo

Če vas zanima moje mnenje, bi morali vse zbrisat, tudi tiste, ki so se odzvali oz. smo se odzvali na Alenkina sporočila, ker znan rek pravi …za prepir sta vedno potrebno dva. Če ne bi sodelovali prepirov ne bi bilo. Tako da zdaj pozabimo in nehajmo tožarit drug drugega pa naj vsaka vase pogleda in vidi svoj del krivde.

Jaz jo vidim v tem, da če se ne bi oglašala oz. pisarila me ti prepiri sploh ne bi ganili. Škoda je bilo časa, ki sem ga porabila za branje tistih bedarij. Upam, da smo se vsi nekaj naučili.

LP Bina

Res je, Primož, najbolje, da zbrišeš celo temo “forum kreganja”.
Lp, Ali

New Report

Close