Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Forum-zavarovanja

Forum-zavarovanja

Primož, prosim, če mi odgovoriš na vprašanje o forumu zavarovanje. Slučajno sem tudi jaz zaposlena na zavarovalnici, prav na področju sklepanja zavarovanji in vedno le ne drži vse. Tako, da ne vem, kako preverjenega strokovnjaka imate.
Dvakrat sem napisala pod post moje mnenje, pa sploh ni bilo upoštevano.Saj navsezadnje forumi so zato tukaj, da nekomu pomagajo, ali ne.
Pa brez zamere in lep pozdrav.

Žal težko trdim, da so njegovi odgovori nepravilni, všče mi je, da bi radi pomagali, vendar je moderator in se je odločil izpostaviti s svojim imenom in priimkom, to pomeni, da ga lahko kritizirate ali hvalite, vendar je je njegova odločitev, kaj bo naredil. Seveda lahko jaz preverim osebno pri njemu in sporočim, da nekdo trdi da se moti, vendar moral bolj verjeti njemu, kot nekomu naključnemu. Res pa to spremeni dejstvo, če pravite, da delate v zavarovalnici. Ne vem v kateri, ker pa ne bi rad, da bi to reševali preko foruma, mi lahko pošljete mail in mi bolj podrobno razložite, kje se moti in kako, kajti z veseljem bomo objavili pravilen odgovor.

KAr se pa zavarovalnic tiče, mi je pa hudo, kako nihče ni prirpavljen sodelovati v naših forumih, saj imajo skoraj vse zavarovalnice ponudbe za sodelovanje, pa se jim očitno ne zdi vredno, da bi kdo tukaj sodeloval. ZAto smo lahko g. Brunotu samo hvaležni za njego trud in informacije, ki jih želi podati vsem, ki ga sprašujejo, pa čepav sem pa tja tudi napačnega.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Bralka

Saj, do podrobnosti nihče ne bi vedel. Mislim, da tudi ti ne veš v potankosti vse kar je glede zavarovanja. Če ste pa vsevedi zakaj pa se že prej niste oglasila g. Primožu, da bi sodelovali. Dajte no, ne kritizirajte tako. Lahko smo hvaležni, da imamo nekoga, da nam lahko odgovarja.
Vsak človek se nekaj zmoti mar ne?

Lep pozdrav ter mirne živce
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Spoštovana Doroteja!
Nisem vsevedna, želim le povedati, da so nekatere stvari napisane tako, da sploh ne držijo. Sploh pa nisem hotela kritizirati, ampak le opozoriti.
Si predstavljam, kako bi ti kritizirala, če bi ti nekdo svetoval v zvezi s prometno nezgodo tako kot je. Sploh če bi bila v igri velika odškodnina in telesne poškodbe.
Zavarovalništvo je zahtevno področje. Vse je lepo, ko sklepamo zavarovanja, a ko nastopi škodni dogodek, se lahko vse podere. Zato je pomembno kakšnega zastopnika imamo.

In navsezadnje, moji živci so čisto mirni, če jih ne bi imela, tudi v tem poslu ne bi vztrajala.
Pa lep pozdrav.

Spoštovana Bralka

Imam jaz težave glede prometne nesreče in sedaj sem v tem zosu glede zavarovalnice. Ne rečem za zavarovalnico nič, ker delajo pravično in to sta zavarovalnici Triglav Lj. in Slovenica Koper. Upam, da se ne bo, kje zalomilo. Če pa lahko vam zastavim kakšno vprašanje seveda, če želite mi odgovoriti bom vesela za vaš odgovor.

Tisto zgoraj, ki sem vam napisala sem napisala samo to, da pač nismo vsi takšni, da bi vse vedeli, do podrobnosti.

S Spoštovanjem
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Za pomoč sem vedno na voljo.

LP

Pozdravljeni

Imela sem prometno nesrečo lani, ki na srečo nisem povzročitelj nesreče. Tisti povzročitelj nesreče ima avtomobil zavarovan preko Triglav Lj. Jaz pa imam svoj avtomobil zavarovan preko Slovenice, ki sem imela zavarovanje tudi za trajne posledice. Oz, če pride, do prometne nesreče. Poškodbe so ostale trajne, ker imam poškodovana vratna vretenca in na desni roki komolec. Ugotovili so, da imam na obeh straneh poškodovana živca. Verjetno me čaka tudi operativni poseg.
Sedaj me prvo zanima. Kaj vi menite, koliko bi me zavarovalnica od povzročitelja lahko izplačala za vse te moje navedene poškodbe?

Drugo kar je. Imam tudi zavarovanje mojega avtomobila na zavarovalnici Slovenica. Imam premijo plačano okoli glede trajnih posledic 6. mio. Ker na zavarovalnici menijo, ko me bo njihov zdravnik pregledal, da me bo ocenil koliko procentov je invalidnosti.
Sedaj me zanima, če vi veste to njihovo tabelo, kako gredo te procenti? Rekli so, če oceni 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dobim 600.000,00. Prosim vas, če mi lahko malo razložite kako ta postopek se nadaljuje? Če pa takšno vprašanje ni dovoljeno na tem forumu pa prosim, če mi pišete na moj e-mail. [email protected]

Lep pozdrav
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

New Report

Close