FORUMSKI DEDEK MRAZ
Praznovanje forumskega Dedka Mraza se hitro približuje. Le še slab mesec nas loči od dogodka, ki ga naši otroci komaj pričakujejo. Ker je Analina sedaj okupirana z malčico, sem vajeti prevzela v svoje roke.
1. Vabila bodo končana v roku enega tedna . V mislih sem imela, da bi jih poslala vsakemu otroku po pošti. Ker pa vas je veliko in so finance omejene,bi za tiste , ki ste iz Ljubljane ali okolice , organizirala oseben prevzem vabil.Točen datum in lokacijo bi sporočila naknadno.
Tiste, ki pa ste oddaljene , bi prosila, da mi na mail pošljete točen naslov otroka. Obljubim, da bodo podatki ostali tajni.
2. Za vse dodatne aktivnosti okoli prireditve bom drug teden, predvidoma v sredo okoli 17.ure , organizirala srečanje, kamor so povabljene vse, ki so pripravljene pomagati pri organizaciji. Lokacijo javim naknadno.
Kaja
Kaja!
Stroški pošiljanja so po moje čisto preveč, da bi ti to plačevala iz svojega žepa! Že tako je vse tako poceni, da mislim, da bi bilo edino pravilno in fer, da to prevzamemo ( jo ) starši sami! Saj se da na pošti tako uredit, da poštnino plača prejemnik in ne pošiljatelj. Tako bi bil po moje volk sit in koza cela.
Seveda pa je za nas, ki smo blizu res najboljša varianta, da pridemo vabila iskat kar sami. S tem ti morda vsaj malo olajšamo delo, ki je res vse pohvale vredno.
Če se bom le počutila kolikor toliko v redu, se oglasim tudi jaz v sredo!
tega Dedka Mraza se tudi jaz že noro veselim! ;))
Upam, da nisem preveč zatežila, sem hotela samo malo pomagat! ;))
Lep dan in pozdravčke tudi Analini in mali Tari!
Vallery!
Kaja, s sestankom boš težko zbrala vse iz Ljubljane in bližnje okolice, zato bi se morda lahko zmenili s Tinkaro (upam, da ne bo huda:)), ki ima veze v knjigarni Prešernove družbe, da bi se vabila morda lahko v roku parih dni prevzela kar tam? Tako bi jih lahko prevzeli tisti, ki imajo možnost priti dopoldne in tisti, ki ga imajo le popoldne.
uf, knjigarna za več dni, po moje bo težko, ker so glavni drugi, ne jaz. In tale moja forumovska dejavnost nima zveze s službo, na žalost :))) in jih ne smem mešati tako očitno.
Lani smo se zmenili na sestanku, pa je kar šlo, ostali pa so dvignili vabilo pri Primožu.
Lahko se zmenimo recimo 2. decembra v knjigarni PD med 16 in 17 uro (potem je Trobentičin večer, na katerega ste tudi vabljeni, seveda) in potem po Trobentičinem večeru, da vam jih kaja in jaz osebno razdeliva. Ostali pa potem kvečjemu pri Primožu. Ne vem bomo razmislili.
kaja, če potrebuješ pomoč z razdeljevanjem vabil, daj me pokliči na GSM (če ga še imaš), če ne, ti ga dajem na mejl 🙂
T.
Naslov od hčerkice je že poslan.
Zraven sem napisala še svoje forum.ime.
Lp in hvala za ves trud. Kristi*
p.s. Če bi bila bližje,bi z veseljem tudi jst še kaj pomagala 🙂