Frdamana gmajna!!!!
Uh,ne praši…smo se drli ko srake mislim grozno!Ta moj mali je zmeraj bolj in bolj scrklan.Kaj drugega že ne more bit,ker ko prizgem luč se nagajivo nasmiha,se pogovarja in je ves zadovoljen.
Jaz pa uh izmucena pijem drugo duplo kavo,da pridem k sebi.Saj ga je biksal od tretje ure zjutraj pa do pol pete.Sosedje so ziher mislili,da smo ga dajali iz kože.Tako dretje,ki ti kar onemi skoraj glasilke in glas postane grapav,ja tak je naš miškulin.Zdejle pa spi ko ubit.ga ne zbidiš za nobeno ceno,ampak ima še pol ure,potem mu bom jaz zaigrala budnico.Podobno hehehehe
No tak je to,otroc otroc….
Nč bolan verjem tudi meni je vzbudil sto in en suma po nesteto poskusih,vidim,da se mi nagajivo smehlja.In tisto,s flasko tudi ne pali,ma o bi vidla kak jo zabrise tja nekam..hehe
To da bi spal pri meni pa odpade.Je preveč živ,pleza povsod in pri tem strašansko uziva.Potem pa bum pade ,ker seveda on na te stvari nič ne pazi.Sej dete kaj bi mu zameril…ampak to da je mamica utrujena pa ne razume raje jo pocuka zza lase,v nos vtakne prstek ali presteje zobe.Ti pa v polsnu uh kak paše..aja pa da ne pozabim,tist pogled in gklasen vzklik MAMIII heheh kaj boš…
Verjemi,da sem majster na tem odročju,sem v red spravla ze tolk mulčkov,pa svojega hudirja ne morem ampak ga bom.Je pa še neki,ta moj biser ti pripeljem ti ga mal pustim,pa bos vidla..ne pali pr njem nič,je po pst fotru čist hehehe
Joj otroc po men čist nč niso pobral,:((((
jep res ja..mi kolegice zmeraj pravjo..ma kaj mas pridne otroke,hm kje je sredi noči,me zanima kaj bi ekla ko bi slisala to dretje..ki je resnicno nesprejemljivo za ušesa.
Bemti fotra hihihi čis zares!
Po men so itak lepi…pa pametni,hahahahahaha