Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek FRIZERKE – barvala bi se na blond, mi bo pasalo?

FRIZERKE – barvala bi se na blond, mi bo pasalo?

Tiste z več smisla za to, bi mi pasala blond barva ali pa zelo svetlo rjava, glede na tole:

imam dokaj svetlo polt, ki počasi na soncu porjavi, karamelasta barva, bi rekla http://1.bp.blogspot.com/-lSfiuFrsU_w/T_zwuM2mdhI/AAAAAAAAD1I/dQK56YvR37U/s640/hair-and-skin-color_3_grande.jpg ,

oči imam rjavo-zelene http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Green-brown_eyes.jpg ,

naravne lase imam temno rjave in skodrane, malo temnejše od tega: http://woohair.com/large/Light_Brown_Henna_Hair_Dye_4.jpg , sedaj pa sem že pol leta rdečelasa: http://static.wetpaint.me/jersey/ROOT/photos/12112012-22222-PM–692554503360848790.jpg .

Nisem povsem prepričana, saj se mi zdi, da blond le še poudari nečisto kožo na obrazu. Je za to morda bolj primerna črna? Hvala in lp.

presvetla si da bi bila črna….honeyblonde, bi bila zate…definitivno mislim da blond ali svetlo svetlo rjava….
ps…če so to tvoje oči, si populi obrvi ko boš pri frizerju…definitivno, pa mislim,. da nobenmu ne pristoji rdeča barva….sploh če je bled…razen NARAVNIM rdečelaskam 🙂

Slika oči je z interneta, poznam pa ogromno deklet, ki jim rdeča barva res zelo paše, pa tudi zase menim, da se ne tepe toliko z mojo poltjo. Hvala lepa za pomoč.

še nisem srečala umetne rdečelaske z svetlo poltjo, ki bi ji pristajalo…razen če ni imela popolnega make upa…

Jaz imam precej svetlo in občutljivo polt. pa sem črna. Sem bila blond, pa mi ni pasala. Imam sicer res rjave oči in naravno barvo rjavo, ampak mi še najbolj paše črna oz. temnorjava.

🙂 Če pa pridem rdeča domov, pa mi po mojem mož vrata pred nosom zapre.

New Report

Close