Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Frizerke in druge, ki kaj vedo o ravnanju las, prosim pomoč

Frizerke in druge, ki kaj vedo o ravnanju las, prosim pomoč

Mogoče ni ravno prava tema za ta forum, je pa tu največ pametnih ljudi in upam da bo kaj odziva. Namreč za božička sem kolegici nameravala kupit en dober ravnalec las, pa ne vem, katerega. Če imate kakšne izkušnje, so dobrodošle… Frizerka me je sicer prepričevala, da so pri njih najboljši, (mimogrede so tudi menda najdražji, okrog 20 tisoč.) Pa ne vem, ali res samo tisti pri frizerju znajo”zadržat” temperaturo na pravem mestu…da se ne segrevajo več naprej…vidim da so pri neckermanu okrog 9000(rowenta). Skratka, če je kakšna frizerka tu gor ali pa katera z več izkušnjami, prosim lepo, da kakšno pametno reče…
Hvala.

Glede na moje frizerske izkušnje ti vsekakor svetujem,da kupiš keramičnega,ki je sicer malenkost dražji ampak precej boljši.
Temperatura naj ne bi nihala in zato se tudi lase manj poškodujejo,drugače je pa treba take pripomočke uporabljati s pametjo,drugače so lahko škarje edina stvar,ki rešijo mehansko poškodovane lase,ki jih povzroči pretirana raba likalnika za lase in podobnih stvari.

Pa veliko lepih frizurc!

Meni jemoja frizerka prinesla iz Italije likalnik GA-MA in je super. Stal je pa tam okoli 7.000 SIT. Polijkam si jih dvakrat tedensko in moji lasje niso nič bolj uničeni, kot če bi si jih sušila s fenom. Pa takoj ti jih poravna.

Lp

Maja

Maja!
Kolk si pa ti lahk srečna. Men hoče moja frizerka zaračunat /verjetno) istega -Ga ma za 20000.

Ja, tale moja frizerka je zakon. Sva bili sošolki v osnovni šoli. Po mojem je najboljše, da se zapelješ v Trst in si sama kupiš likalnik. Sem pa videla tudi na TV3-televizijski prodaji, da imajo enega, ki je zelo podoben mojemu, cena pa je okoli 6.000 SIT.

LP

Maja 79, dej še meni zrihtej.

čist neumesna pripomba…ampak vseeno…kolk ste ve srečne….k mate naravno skodrane lase…..kaj bi jaz dala zanje…..:))

verjamem…da si ve pa želite ravnih :))…..nkol ni za vse prav

Heeej, tale Ga-Ma likalnik … ima jih večina mojih prijateljic. Vse smo ga kupile pri Studio Ma iz Kranja, ki so uvozniki zanje in za Tigi. Likalnik je keramičen, profesionalen in ja, stane okoli 19.000 sit. ne verjamem pa, da kdo koga tam nateguje za 13,ooo sit, ker razlika je prevelika.

New Report

Close