Najdi forum

Naslovnica Forum Style.Over.Net Opravljivka frizerski studio TIAR

frizerski studio TIAR

Je že bil kdo,ste bili zadovoljni? Je na spletu popust.

Katastrofa!!!

Ne razumem kako se lahko ima ženska za frizerko in celo svoj salon! Želela sem balayage, ona pa mi je pa dala peroksid samo na spodnjo stran las po celi dolžini in nardila vmes nekaj pramenov. Na koncu ni bilo nič podobnega balayagu, samo lase mi je čisto skurila!!! Očitno pozabila name, medtem, ko je strigla nekoga drugega. V desetih letih barvanja na blond nisem imela nikoli tako skurjenih las!!! Poleg tega mi je uničila majico, ko mi je prala lase in mi je vse teklo za vrat in po hrbtu. Sem ji povedala, da me vse boli in mi teče za vrat, pa ji ni kapnilo, da bi znižala umivalnik ampak je rekla, da verjetno se mi to samo zdi. Da ne omenjam, da je nenormalno groba. Torej sem plačala, da mi je uničila lase in majico. NIKOLI VEČ!!!
Toplo odsvetujem ta salon, če ne želite uničiti svojih las in oblek!

Katera frizerka pa je bila to, ker sta 2 ena je Tina-sefica, druga je Maja 7

Živjo,

Vzamite minuto in preberite –

Jaz sem lani spomladi bila v tem salonu na balayage; bila sem pri eni zaposleni v skupnem 3h in naredila je naravnost vrhunsko/fantastično. Izredno prijazna gospodična (dolgi rjavi lasje, ve morda kdo kako ji je ime in kje dela sedaj????)

Kasneje, decembra, sem želelea balayage obnoviti, pokličem v salon in šefica pove da se je preselila, dela samo še ona – vredu, sprejmem in grem saj nisem vedela ali je to gospodična, ki me je že urejala. Katastrofa od katastrofe, po glavi mi je naredila 4 pramene, ko sem lase spela v čop, sem imela na čelu vodoravno črto – pramen… Komentiram da to res ni dobro in ni balayage (odpravila me je v 40min). Dejala je, da se mi samo zdi, da bo barva ”zagrabila” ko pridem domov in da bo vse super. Seveda nič res. Pokličem in povem, da delam v pisarni in s strankami in takšna ne morem hodit okrog, naj prosim popravi. Me stiši v svoj urnik čez dva dni, pridem tja – me nahruli, da naj se drugič pozanimam kaj je balayage in kaj prameni; ji povem, da vem kaj je balayage in da njena zaposlena je to dobro opravila. Mi odgovori: december je in imam ful strank, js moram služit tudi, nimam časa vsega naredit pravilno. (wtf????). K moji frizuri doda 3-5 dodatnih pramenov in me odpravi v 20 min, nisem imela barve gor niti dobre 5 min in vprašanje kaj je notri sploh namešala – lasje so se polomili stran, tako osušila jih je. Tja več nikoli ne grem, če se imate radi, prosim izognite se. Pred leti sem imela izredno slabe lase in zato sem zelo skrbno izbirala frizerja, raje plačala 100e, če sem vedela da bo delal dobro – hodila sem v Studio Oranž v Mariboru, potem pa sme zaradi selitve v Lj, tukaj iskala drugega frizerja. Na žalost zašla v Tiar.

Skratka, ali kdo ve, kako je bilo ime rjavolasi frizerki v studio Tiar? Delala je še na stari lokaciji – kongresni trg, ful prijazna, ful profesionalna. Carica. Plačam ji dvojno ceno, saj je dejansko poslušala kaj želim in navdušila.

Frizerki je ime Kaja in še dela pri njej(se je vrnila, vmes je nekaj casa ni bilo). So na novi lokaciji v btcju. Jaz isto od zacetka nisem bila zadovoljna, zelo grobo masiranje lasisca s predolgimi nohti, res neprijetno, vse na hitro narejeno… Medtem ko sem s Kajo zelo zadovoljna

Šefica je za moje pojme manj vešča friziranja, je bolj sama sebi všečna, in vmes hodi na kavico in čikec (ko ima stranka barvo gor itd, pa me to niti ne moti, samo da pa take kikse dela, pa z peroksidom ki ti res unici lase, to pa je nedopustno… Sama imam isto blond lase in vedno ko se narocam zelim termin pri Kaji

Ojla,šefica je Tina,prepotentna pička da glava peče..pojma nima..s tem da je skoz navlečena

New Report

Close