fulfix – za rast las
Tudi jaz sem si nameravala naročit ta izdelek ker zadnja leta so se mi zaradi hormonskih sprememb zredčili lasi ampak ko tukaj berem da lahko povzroči lišaje, glivice in celo tumor me je minilo…Če bi pa izvedla za kak izdelek ki 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaustavi izpadanje las in pospešuje rast novih pol bi ga pa definitivno vzela.
Tudi sam sem progah ta čarobni fulfix pa ni čisto nič pomagalo se več ko sem nehau mi lasje dosti več od padajo kot prej,pa se strah me je kaj za en preparat je da ne bom staknu se kakega raka prokleti tisti dan ko mi ga je prijatelj narocil no on je imeu isti učinek.upam da se bo nasu nekdo da bo to prijavi.Kje so inšpektorji???????
Spoštobani !
Tudi sam sem ‘precej reven’ v okras na glavi. Poizkusil sem s preparatom in moram reči, da se mi je pleša kar skrila. Res je, da se nisem popolnoma držal navodil, zato bom sedaj ponovno naročil preparat in nanašal tekočino po navodilih in seveda upam, da bom zopet lahko česal lase in se ne samo praskal po glavi. Deluje.
Lep pozdrav
Zdenko Klemen
Jaz bi rada napisala svojo izkusnjo.. Probala malo morje stvari za lasje in ricinusovo olje res pomaga. Ampak probala sem tudi fullfix, narocila 3 spreje za 3 mesece, in vidni rezultati po 6 mesecih. Sama namrec nisem toliko opazila, koliko je bolj opazila moja frizerka nove laske, kako rastejo. Tako da jaz ga moram pohvalih. Sem pa iskreno v soku, ko berem komentarje, se posebaj za gljivice. Namrec po telesu imam tudi jaz fleke, in zdaj se sprasujem, ce je zaradi uporabe fullfixa.. ampak lasje so se mi popravili… zdraj sem razlisljala o ponovnem narocanju, ampak sem zdaj ratala malo skepticna zaradi stranakih ucinkov..