Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Gaji ne, lezbike ja – zakaj???

Gaji ne, lezbike ja – zakaj???

Ze nekaj casa se mi poraja vprasanje, zakaj ljudje precej lazje sprejmejo lezbijke kod gaje? Meni se ne zdi nobena razlika med njimi. Sploh danes razmisljam o tem, ker sem danes gledal film Imagine Me & You, v katerem sveze porocena punca zapusti svojega moza in odide z lezbijko. Na koncu filma so njeni starsi se celo zelo veseli in ponosni na njo, ker je pustila razocaranega fanta. Ce bi se to zgodilo med dvema moskima, sem siguren, da bi bil sprejem domacih, kakor tudi ostalih v okolju, popolnoma drugacen.

Nekateri fantje razmisljajo tako, da bi imeli se rajsi punco, ki bi imela se svojo partnerko. Jest se niti najmanj ne bi strinjal, da bi bila moja z drugo punco. Punco bi rad imela samo za sebe in pika.

Poznam veliko moških, ki so zgroženi nad “pedri”, radi pa gledajo dve punce ko sexata. Zanimivo?

Ja sej to mi je zanimivo tud. Zakaj pa punce potem tolk nerade gledajo dva tipa? Sej sam tud rad vidim dve punci skupaj pri spolnem obcevanju, ampak da bi mi pa ena punca speljala mojo punco, tako da bi moja punca ljubila samo njo…to mi pa ne bi bilo vsec.

Ker sta dva tipa mnogo bolj “nagravžna” med spolnim aktom, kot pa nežnost dveh deklet.

Če se dva ljubita ni nagravžno nič, kar si želita in sprejemata oba!

Z aspekta zunanjega opazovalca (in, apriori, postavljenega stališča) pa je res lahko nagravžno marsikaj. Enim že to, da obstajo “celo” forumi, kjer se da o spolnosti “dokaj” sproščeno debatirat… Enim ne potegne anala, drugim S/M igrce, tretjim ne potegne niti če so “potegnjeni”, četrtim spet ne potegne, ker niso nategnjene…:))).

Eh, sem zabluzla… Nežnost dveh fantov je, zame, prav tako sprejemljiva kot nežnost dveh deklet, ki se ljubita (poudarek na: ki se ljubita). Who cares? Če je to njun lajfstajl in lajtmotiv, kdo smo mi, da bi lahko ocenjevali ali celo trdili, da je to nagravžno. Mislim, pač ne gledamo tistga kar se nam že v osnovi gravža…

Ups, oprosti! Mal sem razštelana in sem narobe prilepila post.

jaz bi tudi gledal dve kako se obdelujeta:-)))) Pedri so mi pa nagravžni, fuj!

Ojla,
o tej temi je že bilo enkrat prej govora tukaj.

Osebno pedrov ne prenesem, da bi jih gledal, mi je to odvratno; če pa se imajo radi, med sabo, pač naj počnejo tisto, kar jim paše.

Oja…..dve punci bi si pa z veseljem ogledal….med ljubljenjem……..to pa…:)))

Haha, jaz sem pa zadnjič padel dol od smeha, ko sem videl fotko, na kateri tip poriva tipa, ki poriva bejbo, ki s straponom poriva naslednjo bejbo. Zijal sem v sceno in sem rabil par sekund, da sem poštekal kaj komu pripada… :)))))))

Hm, torej bi bil prvi lahko samo gej, medtem ko je drugi nujno bisex…

Svašta………..
:))))

je zanimivo ja.
veliko kdo pravi, da je bolje za pogledat dve lejzbiki, ki se držita za roke, kot dva gaja.

p.s. tukaj so moški na slabšem, kaj pa v primeru, varanja (če vara ženska je ogenj v strehi in jo nosijo po zobeh, če pa moški, je pa vse ok in je največkrat celo jack…!)…

lp kleo6

*

Tekach, a bi lahko delil to fotko z nami?

predvsem so moški tisti, ki med geji in lejzbikami delajo razlike. zakaj? rajcih jim je misel na 2 ženski, na 2 tipa pač ne, če niso vsaj bsx.

New Report

Close