Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek game boy – kje in cena

game boy – kje in cena

Hči že nekaj časa navija za omenjeno igrico. V soboto sem ga videla v Leclercu, pa je bila cena 22t, igrica pa skoraj 10t.
Kje jih še imajo, ter ali je to res tako drago?

ja, res je drago. Imajo jih pa tudi v Direndaju, pa mislim, da sta naša dva ravno zadnjič v Big Bangu nekaj gledala. sicer nisem noben profesor, ampak baje, da mora bit advance. Kaj sicer to pomeni, ti pa lahko popolne, ko bosta prišla iz šole povem.

Lepo prosim, res mi bodo dodatne inf. zelo prav prišle.
Ne bi rada kupila nečesa, kar bi se kmalu pokvarilo, celega premoženja pa Miklavž tudi ne misli pustiti.

Če je cena okrog 22t, je še ugodno. Mislim, da je drugje cena okrog 29t.

aja, zdej sem se že nakaj spomnila. Ta stari model je še tisti, k ima enkranček in tipke – vse na enem. Ta novemu se pa baje ekranček nekej posebej odpira. Ja, cena je pa res okoli 30 tisoč.

Moja dva sta se ful igrala z njim, ponavadi v avtu, če smo jo kam dalj mahnili. Al pa med treningi,ko sta se zleknila na kavč in se malo umirila. Igrice sta pa ponavadi dobila za kakšnega miklavža, ali pa za božič. Fajn je, da zraven kupiš še torbico, da imaš game boya in pa igrice lepo pospravljene.

A si pomislila na kakšnega rabljenega? Sodelavka je kupilla od sodelavke “stari” game boy od sodelavke, katere sin ga je že prerastel za 10 jurčkov, sedaj je za ta drugega kupovala tega “ta boljšega” in ga je na E bayu dobila za cca 120 evrov, s torbico vred. Premisli, kaj se ti finančno bolj izplača!
lp, Maša

ampak stari G.B. ne sprejmejo novih igric, stare igrice se pa težko dobi

ps: 120 eur je cca 29 jurjev

Ufffff, a to je res tko drago, al kaj?
Potem je v leclercu res še najbolj ugoden. Bogi Miklavž………bo moral gotovo še božiček kaj zraven dat.

Živjo!

Ne se hecat in ne kupovat otroku gameboya – slabo za oči, slabo za držo, premalo gibanja, lahko se začne preveč posvečati videoigricam, lahko postane pravi odvisnež ali odvisnica – moj sodelavec ima sina, ki je toliko časa zapravil z gameboyem, da še srednje šole ni končal in zdaj dela v tovarni za trakom kot navaden delavec – za določen čas, seveda..

Naj Miklavž najde kakšno bolj ustvarjalno darilo – športno opremo, družabne igre,….

Brez zamere in lp

Dajanca, imaš popolnoma prav.
Ustvarjalnih zadevic imamo veliko.
Problem je le v dolgi vožnji ( njej je že ena ura preveč), takrat bi jo rada zamotila. Smo poskušali z pobarvankami itd, pa ne pali. Potem pa vzame moj telefon in igra na njem.
Kupila bi ji le eno igrico, sam game boy bi bil pa pod nadzorom.
Doma tudi igra igrice na moj računalnik, vsega skupaj dve uri na teden, včasih ta tudi nič. Ima pač omejen dostop.
V kolikor dobim kakšen pametnejši nasvet bom zelo vesela, saj tudi jaz zavračam tovrstna razvedrila.

Živjo!

Ko so bili otroci manjši, smo se v avtu velikokrat šli igrico – ugani, katero stvar imam v mislih – skratka rastlino, predmet, ali žival, poveš prvo črko in potem vsi postavljajo vprašanja, odgovarja se samo z da ali ne. Tisti, ki prvi ugane, je na vrsti za novo uganko.

Vedno smo se ful zabavali, pa še možgane malo napenjali – vožnje so minile kot blisk!
Še zdaj se gremo včasih!!
Lp

Poznam, mi temu rečemo uganke.
Se gre zelo rada, vendar na krajše razdalje. Na daljšo pot se pa naveliča. Saj nisem mislila da bi imela igrico ves čas vožnje, le za odmore.

Ajde Dajanca, mal pretiravaš!

Jaz gledam pa z druge strani – če furam po celi evropi, z dvema mulcema, ki sta seveda že pred gradcem naveličana vožnje, a potem naj se grem pa z njima še uganke, pa besede in ne vem kaj še? Se pravi, da naj u iber razmišljam žival na E, zraven naj pa priletim v eno križišče, gledam na table, iščem cesto, po možnosti gledam na zemljevid, se skušam spomnit dobrih nasvetov kje naj peljem, da bom čim hitrej tam??? Se mi zdi, da je veliko bolj pomembno, da imam kot šofer mir in zbrano vozim. Otrokom pa pot tudi hitreje mine.

Kot sem že rekla: Game boy je čist fajn reč, mi ga imamo že 6 let, pa nimamo še nobene krive hrbtenice…

New Report

Close