Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Gardaland pozimi

Gardaland pozimi

Razmišljam, da bi svojemu bodočemu šestletniku dala za darilo novoletni Gardaland. Odhod je ravno na njegov rojstni dan (konec decembra). Rada bi naredila presenečenje in mu ne bi nič povedala kam gremo. Rekla bi, da gre za izlet presenečenja in bi šele na avtobusu izvedel kam gremo. Ker si zelo želi v Gardaland se mi zdi to super ideja. Skrbi me samo ali je decembra premrzlo za tako turo in če v Gardalandu obratujejo vse atrakcije ali je kakšna čez zimo zaprta. Je katera že bila v novoletnem času tam? Je bilo veliko gužve? Saj sem iskala z iskalnikom ampak vse ste šle v pomladnem, poletnem ali jesenskem času, nič pa ni napisano o zimskem. Torej če ima kakšna izkušnje bom zelo vesela vsakega odgovora.

no, ja, jaz pozimi ne bi šla. Mi smo šli enkrat v začetku maja, ko še ni bilo tako zelo toplo…vsem sem kupila palerine, da nismo bili mokri. Poleti je itak druga pela, ko ti prav paše, da te zmoči :-))

Ma, kaj ni gardaland pozimi zaprt?

Gardaland obratuje za novo leto. Ne obratujejo pa vodne atrakcije, torej Colorado boat, Atlantida, pa mislim da še ena vrteča, ne spomnim se naziva.
Vse ostalo obratuje. Meni je bilo všeč

LP

Jaz tudi ne bi šla pozimi.
Prvič res vodne atrakcije ne obratujejo, pa tudi na sploh si ne predstavljam, da si cel dan zunaj in te lahko fino zebe, pa še kup oblačil imaš na sebi. Tam je najbolje, da imaš čim manj oblačil in drugih stvari, ki jih prenašaš.

Mi smo bili lani s takrat 4-letnico in je bilo nepozabno. Odločili smo se, da bomo v Gardaland hodili samo še pozimi (poleti je prevelika gneča). Mogoče smo imeli srečo, ampak sploh ni bilo mraza. Pa še pozimi je več predstav v dvoranah, tam pa je tako ali tako toplo. Vodne atrakcije so res zaprte, ampak mi tudi poleti tam nismo nikoli prišli na vrsto, ker je bila prevelika. Vzdušje je enkratno, božično … povsod sami Božički 😉 … Tudi letos se odpravljamo tja …

V decembru je Gardaland odprt vsak vikend med božičem in novim letom pa cel teden. Tudi na njihovi spletni strani bo vse pisalo …

New Report

Close