Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Gates Foundation Video Series

Gates Foundation Video Series

Gates Foundation Video Series

Lani je James Corbett ustvaril epsko štiridelno video serijo o Billu Gatesu in ključno vlogo Fundacije Gates in Gates Trusta pri preusmerjanju globalnega programa COVID. Kakovost proizvodnje in vključene raziskave so res izjemne.

Vsi štirje videoposnetki in njihovi prepisi so na voljo na: corbettreport.com/gates.

1. del – Kako Bill Gates Monopolized Global Health
2. del – Načrt Billa Gatesa za cepljenje sveta
3. del – Bill Gates in mreža za nadzor prebivalstva
4. del – Spoznaj Billa Gatesa

https://www.corbettreport.com/gates/

In tu je nova zgodba z slovenskim doktorjem, ki se je 2x cepil, šel v Afriko na safari streljat živali, se okužil, dobil Južnoafriški sev in ga prinesel v Slovenijo ! 🙉
Stalno, ko se za malenkost sprostijo ukrepi, te pride nekši novi sev vun. Pa to stalno močnejši.
V vsej zgodovini doslej je vsak virus z mutacijami oslabel, zdaj pa, glej ga peklenščka, kar naenkrat toti Covid kao iz mutacije v mutacijo močnejši, tak da že Bill Gates javno napoveduje čez pol leta še 10x močnejši virus in možnost bioterorizma. Neverjetni Nostradamusi upravljajo to krizo. Monsanto bioterorist in manipulator je on, vred z podkupljeno stroko in politiko.
Pa dajte prosim vas lepo, elita, ne verje vam nišče več nič. Tote zgodbice lahko vi prodavlete mali deci,pa slepim naivnežem,tak kak je Hitler pumpal zaslepljen narod z nebulozami,tak vlade, z našo vred ustvarjajo religijo psihičnega ustrahovanja in vzpostavljajo iz odloka v odlok sistem diktature.
Je pa za pomisliti in vprašati, kak je tote slovenski doktor dobil Covid in novi sev, če pa je 2x cepljen !??
Če pa so TAK na vejko propagirali, da je cepivo 96{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} učinkovito, da zaščiti in ne vem ke še vse.Ja kak zdaj?
Torej cepivo očitno ne pomaga pri novih sevih.
Kaj se bomo šli zdaj za vsaki sev posebaj cepit 100x in kak zdaj oni delajo cepivo naprej, če se ne ve kakšen bo naslednji sev. In oni zdaj to cepivo, ki ne pomaga pri novem sevu še kar talajo ljudem naprej… Pa to je ja noro, to je norhaus.
Kaj pa, če je močnejši sev v teh njihovih cepivih v drugi rundi,po vseh nebulozah z zlaganimi hitrimi testi itd. in vnaprejšnjimi napovedmi, nič več ne bi blo čudno…Kaj si naj ljudje pri vsem tem sranju naj razlagamo…
Svet je ponorel,… dejstvo pa je eno, oblast je diktatura, znanost je pod vplivom privat interesov, medicina pa je postala ekonomija.

https://svetkapitala.delo.si/aktualno/bill-gates-o-teorijah-zarot-in-naslednji-pandemiji-kot-rezultat-bioterorizma/?fbclid=IwAR0IBmtxQT590R6wlw4v-Ycdsn_796VLC8KZo9rDgr3Qamjoirtm-ad6EZg

Dobro “povedano” sploh zadnji del zapisa.

New Report

Close