Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Gelirani nohti-izkušnje

Gelirani nohti-izkušnje

Želim si imeti gel nohte, sem se že skoraj odločila, a me vseeno zanima, kako poteka potem samo vzdrževanje teh nohtov.

Če si jih bom res dala delati, bom imela Alessandro in še v enem salonu, ki je zelo dober.

Hvala.

Napaaaka. Monovke nimajo geliranih nohtov, imajo vse po vrsti lepe.
Sicer pa, če so lepo narejeni, so lepi, obnavljam jih na cca 4 tedne.Nobenih težav. Alessandro je v redu.

Ej, daj mi povej nekaj…….gelirani ali pa umetni nohti……….a je to eno in isto?

Jaz hodim k Lari Koritnik, državni prvakinji v nail art-u. Obvlada svoje delo, z nohti sem zelo zadovoljna. Acjom, gelirani nohti niso umetni, temveč je čez tvoj lastni noht narejena prevleka iz fine,trše mase, da je noht videti lepši, bolj poln. Seveda ti lahko potem na to maso naredi “svega i svašta”. Nekje gelirajo nohte oz. podaljšujejo z umetno konico, ki ni ravno estetska, pa tudi zna biti zelo neprijetno. Jaz imam svoje dolge, čez gel in narejeno francosko manikuro, tako da lahko menjam lake, konica pa ostaja bela. Meni se dopade….

Ce nisi kompletna gospodinja, znajo nohti zdrzati kar dolgo. Potem moras itak nazaj, ker se vidi “narastek”, kjer tvoj noht raste spodaj. Jaz sem dobila mocno pilo. Lakiras lahko po mili volji.

Pri vsej zadevi moras upostevati, da vecina zensk, ki nosi gelirane nohte, redno hodi na popravke (se pravi na “flikanje”) zaradi rasti lastnih nohtov.

Meni je pa tako žal, da sem si jih naredila. Bom potrebovala kar nekaj časa, da se stvari spet popravijo.

Nohti so bili sicer krasni. Vendar v manj kot 3eh tednih je noht toliko zrastel, da je zgledalo že ful grdo. To pomeni 30€ na manj kot 3 tedne za lepe nohte. Zame preveč.

Če denar ni problem in imaš čas tam sedet pol pa kr :)))

No, jaz pa z njimi delam čisto vse (beri gospodinjstvo) in mi zdržijo do dva meseca. Že v štartu mi ne naredi predolgih, vsakič pa mi nohte polakira s kakšnim ne pretemnim lakom tako da grem po enem mesecu samo skrajšat in na novo polakirat. Svoje nohte imam sicer zelo zanič tako da geliranih ne zamenjam…

Imela sem jih ca 6 let. Res lepi so 14 dni, potem en teden trpiš in malce skrivaš narastek, po treh tednih greš na flikanje ali kar komplet na novo. Z njimi lahko vse delaš in tudi če je lak temen, se ne kruši.

Pa sem se vseeno odločila za svoje. Sem zelo zadovoljna. Prehod iz geliranih na svoje je bil ene tri mesece.

ma kaj tako počasi ti rastejo nohti?

Jaz sem jih imela eno leto, ful lepo, ampak moraš imeti čas in denar. Vsake 3 do 4 tedne rabiš malo več kot eno uro da ti jih popravi in skeširaš ca.30€. To je zame kr velik, zato sem prenehala. Sedaj imam svoje nohte, lepo na kratko postriženo in nalakirano s prozornim lakom. Potrebovala pa sem ca. 2 meseca, da sem imela spet normalne nohte.

no meni jih je najprej delala nohtar’ca pa mi je slo na zivce da so bili predebeli, pa vsake 3 tedne tja, ce se je kaj uniclo ze prej tak da sem si vse nabavila sama in si jih naredim kadar in kakor mi paše! Men je zakon, pa nimam kake posebne žilice za oblikovanje. Pokrila sem nakup pa ze davno

ZDRAVO

Zakaj pa alessandro.A imeš z drugimi produkti slabe izkušnje….

Gelirani nohti so umetni nohti.Vprašaj svojo manikerko to so ji povedali na tečaju za nohte kakor tudi meni.Če pa ni tako pol so pa mene napačno učili.

Jaz sem tudi slišala od sodelavke, da je to najprej lepo, nato pa je treba zalivke obnavljat…Kaj pa vem, če imaaš denar in čas, je za probat. Meni je škoda dati 30 eur za grd narastek…. ali pa…. hmmm, bi mi držali pol leta!!!!!!!!!! Hihi. A je to mogoče!

Meni moji nohti rastejo zelo počasi. Morda nekaj 2-3 mm na pol leta. Res!

Hčerki jih moram krajšati na 2-3 tedne…

Jaz bi pa tako rada imela daljše nohte. Saj sem že imela ene 3x – “dolge”, to pomeni malo čez vrh blazinic, pa so se mi začeli lomit v plasteh… tako da sem jih morala skrajšat.

A to delajo tudi kje za Bežigradom?

Pa kaj vam je? kakšne nohtarce pa imate, da morate na kmplet nego na tri tedne???!!! Narastek se spili (prehod), noht skrajša, pobarva z svetlim lakom in nikjer videt nobenega narastka…Za to plačam 5 E, po dveh mesecih pa grem na komplet nego za 28E. Ne vem no, zgleda da ima vsaka nohtarca svoj sistem. Očitno mi moja kar špara eurčke tako da se je bom kar drzala..

PODALJŠUJEM NOHTE Z IBD GELI.
Imam narejen celotni tečaj podaljševanje nohtov. Cena 15 evrov, korektura 15 evrov pokličite 051 832-368

Imam narejeni celi tečaj za podaljševanje nohtov zaključeno z izpšitom pred drzavno komisijo. Podalšujem note z IBD geli za 15 evrov,korektura 15 evrov.Pridem na vaš dom.LP,051 832 368 pokličite

Pozdravljeni!

Če koga morda zanima:
Smo novonastalo podjetje s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com , na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: [email protected]
Lepotni in nohtni center
031/730-263

Pozdravljene,
tako zagovornice geliranih nohtov, kakor one druge…Ne vem, kdo si je zmislil ta gel, ampak jaz bi mu dala nobelovo nagrado 🙂 Morale bi videti moje nohte pred podaljševanjem in geliranjem – groza!!!! Sedaj pa imam lepe roke in vse skupaj drži. Še lepše pa je vse skupaj, ker mi jih naredi kolegica 🙂 Jo ful priporočam (sploh ni draga – a ve res daste 45 eur za nohte????), če je katera iz Maribora in bi rada imela lepe in obstojne nohtke 🙂 🙂

Nika-Pika koliko pa računa tvoja prijateljica?

Sama sem obiskovala tečaj geliranja nohtov v Estrada Studio na Topniški cesti 35 v Ljubljani. Na tečaju je vodja salona Barbara podala svoje več kot 15 let trajajoče izkušnje, ki so mi bile dejansko v korist in za katere verjamem, da jih druge stilistke ne bi posredovale, četudi bi jih poznale. Tudi ko sem kasneje imela težave pri kateri stranki, sem se z vprašanji lahko obrnila nanjo. Material za izdelavo nohtkov kupujem na njihovi spletni strani Estrada shop in sem res zadovoljna, ker običajno že naslednji dan prejmem naročen material.
Ker nimam registrirane dejavnosti, lahko nohtke izdelujem le prijateljicam, vsekakor pa priporočam, da vse, ki želite kvalitetne in obstojne gelirane nohtke, ki imajo naraven videz, da se naročite v Estrada studiu, saj imajo parkirni prostor, prijeten ambient, konkurenčne cene in v salonu boste deležne tudi pozitivne energije deklet in obiskovalk.
Priporočam.
Polona

Kaksne spise pisete ene. Haha smeh.
Bom kratka:
Estrada Studio – stilistka Ana – redna cena 39€ spoznavna 32€, korekcija na 5tednov brez polomljenih nohtov, vsak 7 obisk znizan, parkirni prostor, brezplacna kava. Rabite se kaj?

Jaz sem hodila v Estrada studio in sem na koncu dobila glivice na nohtih:)


Tia, dobro bi bilo slišati kakšen je tvoj strošek na nohte na mesec.

Najpomembneje je imeti DOBRO nohtarco. To prvo. Jaz hodim na gelish in ne menjam za nič na svetu. Ne prenesem “naravnih” nohtov, meni je to grdo, ne paše na moj stil. Z navadnimi laki pa sem imela posla vsak tretji dan, ker nekaj najbolj ogabnega na svetu so skrušeni nohti. In potem to packanje doma, pa aceton pa milijon odtenkov pa si se potegnil ob steno, ko si najbolj pazil, pa si šel po treh urah spat pa imel vzorec posteljnine na nohtih drug dan…

Hvala. Ne.

Zdaj hodim na vsake 3-4 tedne na nohte, plačam samo 20 €, moja nohtarca pa ima takšno gužvo, da ne jemlje več novih strank, termine imam rezervirane po 3 mesece vnaprej. Sem bila pri večih in čez tole je ni. Meni ta denar odtehta vse. Nosim kratke, urejene gelish nohte, kjer se sploh ne vidi, da je gelish. Dolgi kremplji z rožami itd. so mi tudi ostudni. Edini problem, ki ga imam je, da se po cca. 14 dneh naveličam barve/vzorca, ampak preživim.

New Report

Close