Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu gigantski klitoris

gigantski klitoris

No, ene pravte da mate velike male sramne ustnice. Enkrat sva se s kolegico pogovarjali in je zadeva prišla na to temo. Kolegica je rekla, da je njen klitoris huge. Pa nekako nisem verjela. Ker sva bili dost intimni, naju ni blo sram tud kaj pobliže pogledat. In mi pokaže. Jaz sem bila mnenja, da gre pač za zelo veliko eno sramno ustnico, res pa je da sem pogledala bolj z trebušne strani. Ni dala lih nog narazen, pa da bi jaz kej brskala al pa kej podobnega. No…. Ne dolgo nazaj, pa stvar ponoviva, ker ji je sedajšnji fant zatrdil, da ima res ogromen klitoris. In jaz strokovno pogledam……… In ljudje!!!!! Ženska ima res HUGEEEE klitoris. Ven gleda med sramnimi ustnicami še vsaj 2 cm. Sedaj mi je čisto jasno, kako lahko doseže 10 orgazmov na seks. Pravi tudi, da se včasih samo podrgne po jogiju med tem ko spi in ji tako pride.
Moj je majhen. Zelo majhen in skrit. Kako je pa pri vas ženske??? Orgazmični “rekord” je pa 2/sex. :((((

Fant, ti nas mal zajebavaš. Takega teksta ne bi ženska nikoli napisala :))

Anya, brez skrbi. Tu ne morem pokazat svojega spolovila, da bi me lahko seksirala prav. Sem ženska, z zelo moško konotacijo. Drugače pa je bila tole zame pohvala, da lahko pišem kot moški. Zanimivo. Bom analizirala tekst, da vidim, kje so highlightsi. :))) In ja, moj klit je res majhen, pa naj se sliši še tako čudno, vendar dela, na srečo. :)))

Čudno, ampak nekako se mi zdi, da je 2cm nekaj čisto običajnega. No, mogoče bi rekel “v zgornjem rangu”. Nebi mogel rečt, ampak nekdaj sem jih imel kar nekaj z velikimi in sem se bolj čudil tistim z malimi, ki jih sprva sploh najti nisem mogel.

Svašta. Ja, pri drugih resnisem videla, razen v porničih. V porničih majo precej take, kot ga mam jaz. Edino če ne gre za kak extrem pornič.

:-)))

podobno kot z ustnicami… što veče, to bolje ;-)))

Uf, to zadevo bi si pa zelo rad ogledal in strokovno pokomentiral! Kako naj to naredim?

Hm, v porničih pa niti pozoren nisem bil kaj preveč na to. Dejstvo je, da sem se jaz bolj čudil tistim, ki jih nimajo oz. imajo take, da jih sploh ne vidiš. Tako sem se moral vedno malo trudit, da sem zagrabil “pravo mesto” 😉

Ja, po navadi ga komaj najdeš; ženske pizdijo, če ima kateri premajhnega, če majo pa one, pa nič

Hja, moraš dobro lizat in prav raziskovati 😉

Sej se matram, se že sam seb smilim!

Ti se sam matrej, pa še uživaj zraven!
Vsak ščegetavček bolj ali manj nabrekne ob vzburjenju. Če ga ne najdeš, ji pa reci, naj ti pomaga pri tem. Pa tudi z jezikom se mi zdi (ga še nisem iskala), ga lažje najdeš, kot z roko.

No pr men ni glih velik moznosti da bi ga kdo falil..je tud kr precej velik..pa kt jer pieta napisala o prijateljici se tud men vcasih zgodi da mi ponoc kr pride pa sploh ne sanjam kej tazga.

To mora bit pa super. Men med spanjem pride le če sanjam kakšen ful vroč seks.

men med spanjem pa prav nikoli….

New Report

Close