Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek ginekologinja Domžale dr. Strah, dr. Veber

ginekologinja Domžale dr. Strah, dr. Veber

Sicer imam nekje v spominu, da je bilo že govora o eni oz. drugi pa nikjer ne najdem. Zanima me, ker je šla dr. Žajdela v pokoj in zdaj ne vem h kateri iti. Dr. Žajdela je bila super (vsaj pri moji prvi nocečnosti) zdaj pa zgleda, da bom spet večkrat obiskala ginekologinjo in se moram odločiti h kateri naj grem. Dr. Strahova mi je sicer delala nuhalno in je bila čisto OK ne vem pa kakšna je, če je tvoja izbrana ginekologinja.

Hvala za odgovore in lp,

Petka

Mene pa res zanima zakaj nobena ne omenja Selih-Martinceve? Tudi ona dela v Domzalah, ima licenco za nuhalno, pa vseeno nikdar govora o njej? A imate slabe izkusnje ali kaj podobnega? Ker jaz hodim k njej, pa sem zaenkrat brez pripomb.

Če se ne motim je bila dr.Strah-ova prva, ki je imela najnovejši 3D ultrazvočni aparat (vsaj v Domžalah) za merjenje nuhalne,…….Ravno tisti dan, ko je meni merila nuhalno so ga dobili.Lp

Sicer sem iz Kranja a sem šla v čas nosečnosti, ko je bila moja gin.odsotna in sem dobila katastrofalni nadomestek, k njej kot samoplačnica in mi je bila super.Res krasna ženska, zelo strokovna in komunikativna (najbolj me moti redkobesednost, da nič ne zveš al je OK al ni), delala mi je tudi morfološki ultrazvok v 20.tednu in mi res vse razložila, pokazala, tako da če bi se še enkrat odločala bi sigurno izbrala njo, samoplačniško jo pa tako lahko vedno. Meni je odlična!!!

Moja g. je dr. Strah.Samo pohvalim jo lahko.Prijazna,vedno dobre volje,z veliko spodbudnimi besedami,če jih potrebuješ,…Nimam ene same slabe besede zanjo.Nekaj časa sem hodila h dr. Šelih-Martinec,vendar se pri njej nisem dobro počutila.
Skratka;zame je dr. Strah ZAKON!

Mene pa zanima, če je katera hodila k dr. Andreji Štolfa, ki je tudi delala v Domžalah 2x tedensko. Zadnjič pa sem opazila, da njenega imena ni več na ordinaciji. Očitno je z delom nehala!?

Kam pa naj grem sedaj na pregled, saj je bila ona moja izbrana ginekologinja? A ima s tem katera izkušnje?

lp in hvala

lp, orehek

Če sem pravilno obveščena,je dr. Štolfa le nadomeščala dr. Strahovo,ko je bila ona na bolniški v nosečnosti.
Sedaj pa dela v ljubljanski porodnišnici.

Ne, dr. Vebrova je nadomescala dr. Strahovo, bosta pa delali sedaj obe. Moja izbrana gin. je dr. Strahova in je (tako kot so punce ze prej napisale) zakon. Prijazna, z najsodobnejso opremo, strokovno podkovana, vse ti pove… Pise tudi clanke za razne revije in jaz je ne bi menjala.

lp

Mene tudi zanima ta tema. Prosim, dajte se mnenja.

Jaz sem tudi prej imela Žajdelo. Super je bila, ko je videla kakšno delo imam v službi (s strupi), me je takoj dala na bolniško in pisala- nevarnost splava, rekla je, da če delodajalec premešča nosečnice na drugo mesto je to samo stres zanjo… Prav je imela, človek se že zanosit boji, saj dokler še ne veš, da si že noseč, je tako nevarno…, zame je že zanosit stresno, ker delam s teratogenimi snovmi, človek nikoli ne ve, pred dvema mesecema sem imela ss, nikoli ne bom vedela, kaj je bil vzrok, lahko tudi strupi…
Ali mislite, da bi tudi katera od teh dveh (Strah ali Veber) dala tako brezkompromisno na bolniško kot je to storila Žajdela?

Ja,dr. Strah verjetno bi.

New Report

Close