Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ginekologinja dr. Žigonova – vaše mnenje

Ginekologinja dr. Žigonova – vaše mnenje

Moja ginekologinja žal ne dela več, zato si moram izbrati novo ginekologinjo. Neka prijateljica mi je priporočala dr. Žigonovo. Zanima me, ali katera od vas hodi k njej in kakšne so vaše izkušnje.

Z njo imam le eno izkušnjo – na urgenci ginekologije in ta izkušnja je pozitivna. Zdela se mi je zelo prijazna, človeška, skratka ok. Upam, da se bo oglasila katera, ki jo bolje pozna.

lp

Sama osebnih izkušenj z njo nimam, jih pa poznam nekaj, ki so jih prerazporedili k njej, ko je nehala delati dr. Bolha. Med njimi je tudi moja sestra, ki je bila z njo v zadnjih mesecih zaradi nosečnosti v stalnem kontaktu in je – zadovoljna.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tudi jaz jo priporočam.

jaz sem jo zamenjala po porodu. Super je. Pripravljena poslušat in se pogovarjat.

Le njena sestra mi ni preveč všeč, zdi se mi kot da odganja paciente.

Dvakrat sem hotekla v nujnem primeru k njej, pa je bila enkrat na dopustu, drugič pa mi je sestra rekla sda je preveč gužva…

Moji kolegici sem jo priporočila(Žigonovo), ker ni bila zadovoljna z Rojnikovo, pa ji je sestra pri Žigonovi rekla, da kaj se gre, da je Rojnikova pa ja uredu. Ja očitno je ne pozna dobro. Jaz sem bila celo nosečnot pri Rojnikovi. Strokovna je, a človeška pa ne prav preveč…

res je suuupeer, a je menda vedno težje priti k njej. Mojo nosečnost je krasno vodila in me osebno naročila na vse dodatne preglede v porodnišnici.
Vsa pohvala.

New Report

Close