Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek GINEKOLOGINJA V MARIBORU

GINEKOLOGINJA V MARIBORU

Iščem eno dobro ginekologinjo v Mariboru? Mi lahko kaj svetujete?

Vem da ste že tukaj o tem govorili a mi ničesar ne najde:(

Stvar je taka da sem se odločila da svojo ginekologinjo menjam, ker z njo nisem bila zadovoljna. Zdaj me pa zanima kaj mi priporočate?

Pa prosila bi če zraven napišete kje dela in telefonsko številko, če jo imate.

Najlepša hvala!

Minnie

Katero pa imaš, da ti nje ne predlagamo… :o)

Sama imam dr. Kudrovo v MB porodnišnici. Naročanje in info: 02 / 321- 24-59.
Sestre prijazne, sicer gneča, nosečnice imajo prednost. Naročanje na uro, vendar so tudi odmiki, ker se zgodi, da dr pokličejo na oddelek ali porodno sobo. Zdravnica prijazna, nežna, prisluhne, sama sem z njo zelo zadovoljna.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Imam Dr. nino Čas sikošek.

Prosim še za kakšen predlog:) HVALA

Dr.Božič-Nova vas

Slišala sem pohvale dr. Završnik-Mihičeve, ki menda ne sprejema več novih pacientk. Prav tako hvalijo dr. Završnikovo in dr. Petrovičevo na Vošnjakovi.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

se mi zdi da je Kudrova na porodniškem.

Res nevem za katero se naj odločim, da ne bo ponovno kaj narobe:(

Jaz ti dr. božičeve ne priporočam. Sicer pa se mi zdi, da je zelo pomembno kakšno imaš predvsem v nosečnosti in ob morebitnem zdravljenju.

Mislim, da je že nazaj…. 🙂

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Dr. Kudrove se spomnim iz porodnišnice in je res “faca”. Enkrat sem se samo začudila, ko mi je delala ultrazvok v porodnišnici (sem hodila v ambulanto za rizično nosečnost in je nadomeščala dr. Pelkičevo) in sem jo vprašala po spolu. Ženska me je prestrašeno pogledala in rekla – “joj, jaz pa tega ne znam, prosim recite naslednjič svoji zdravnici” – no, tu se mi je zazdelo, da je morda še malce neizkušena.
Sama imam dr. Jelko Kodrič v Lavričevi (02 25 02 706). Ni ravno neki veseljak, svoje delo pa dokaj dobro opravlja. Sama sicer še nisem imela veliko izkušenj z njo, tudi celo nosečnost sem bila v porodnišnici na pregledih, tako da ne morem zagotovo trditi kakšna je, jo pa drugi tudi hvalijo. Zelo mi je všeč pri njej, ker naroča na uro in si takrat tudi na vrsti.

lp,

N.

Priporočam dr. Vido Gavrič Lovrec na ginekološkem oddelku v bolnišnici. Ambulante so spodaj v kleti. Res je super. Profesionalka na svojem področju! Najpomebnejše pa je, da če je kar koli samo malo narobe, te takoj hospitalizita, ker je pač to na ginekološkem oddelku (recimo v nosečnosti). Aja, ukvarja se tudi z umetnimi oploditvami.

Se opravičujem – dr. Jelko Kolarič in ne Kodrič.

lp,

N.

A smem vprašati, zakaj ne priporočate dr. Božičeve?

LP, J.

Dr. Gavričeva v bolnici je zelo v redu.

New Report

Close