Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Gledam tole reklamo

Gledam tole reklamo

O električni pečici, jo morda kdo ima, kakšne so vaše izkušnje.

Vsaka informacija je dobrodošla.

Polonca

To je mikrovalovka, ne električna pečica, pa saj to veš, ne?
Mi imamo isti tip, samo bela barva (ne aluminijasta).

Pred tem nismo imeli mikrovalovke, je torej ta prva. Malo so me razočarali z navodili in funkcijami, sem si predstavljala, da za ta denar nekako naštimaš tip hrane in kilažo, pa ti sam predlaga moč pa dolžino. Pa so navodila tipa – večkrat preizkusite pa boste videli. Na sami pečici pa štimaš moč pa dolžino (nič izbire, koliko česa – samo pri odmrzovanju imaš za nastabviti težo).
Pizzo smo enkrat spekli, se je spekla kar v redu, a imamo vseeno rajši klasično pečeno.
Pa relativno malo ima moči pri mikrovalovih, ostale imajo kar precej več, se verjetno to pozna pri hitrosti gretja.

Za pogrevanje hrane in tekočin pa odmrzovanje kruha je sicer čisto v redu. Če pa si kaka bolj napredna uporabnica mikrovalovk, boš verjetno kako funkcijo pogrešala (ali pa je jaz ne znam uporabljati, tudi ti je možno – ko ti rečejo, poskusite pa boste videli, vklopim klasično pečico in zadevo naredim po preverjenih metodah :))
Jaz sem se zapičila vanjo zaradi oblike – nobena kvadratasta nam po širini ne bi šla v tisti kot, kjer sm si jo zamislila. In res vsak gleda, kaj za ena stvar je pa tole (večinoma mislijo, da je aparat za kruh ;))

Upam, da je kaj pomagalo.

Jaz sem jo kupila v tejle akciji. Meni je predvsem všeč, da jo daš lahko v kot in nanjo kaj odložiš. Ni sicer za zahtevne uporabnike, vendar kot je omenila Barbika za vsakdanjo uporabo je super.

LP

New Report

Close