Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek gnojna bula nad mlečno enko

gnojna bula nad mlečno enko

Zvečer se je malemu naredila velika bula nad mlečno enko. Pravzaprav sploh ni več enka, ker mu je zob že pred enim letom pregnil in ima že eno leto samo škrbino. Če bulo stisneš, ga zaboli in se pocedi iz nje krvava tekočina. Sin je tudi iz ure v uro bolj otekel.

Je katera “doma” iz zobozdravstvenega foha oziroma ima katera take izkušnje in mi lahko svetuje, kaj bi to bilo in kaj narediti? Zdajle je sin sicer že šel spat, jutri pa gremo v lov za zobozdravnikom. Pozna kdo kakšnega dobrega zobozdravnika? Tista, h kateri je hodil do sedaj, je namreč samo do 3. leta in zdaj smo že pol leta brez. Lahko je tudi samoplačniški.

najlepša hvala in upam na mirno noč.

Mojca, nisi napisala iz kje si.

Če si iz Ljubljane in če le ne boš našla nikogar, ti lahko priporočim našo zobozdravnico (vendar je v Šk. Loki).

Jaz sem jo kar povabila, da bi prišla k nam vsak dan vsaj dvakrat, ker je naš otrok pri njej kot hipnotiziran.

Nataša

NatašaH, najlepša hvala. Ja, iz Ljubljane sem. Če ne bom zjutraj dobila nikogar, te bom lepo prosila za telefonsko številko in ime vaše zobozdravnice. Mi lahko pošlješ na mail?

Čimprej k zobarju!!
Prijateljičina hčerka je imela podobne težave – takšne bule so se ji kar naprej delale in njej so zaradi tega kar po vrsti odmirale korenine zobkov; nad/pod tistim zobkom ko se ji je naredila bula, tisti je bil “ogrožen”.

K zobarju, takoj zjutraj. Naša je imela podobno zadevo s štirico (tudi pregnito) – zobozdravnica mi je naštela cel kup komplikacij, ne samo v zvezi z zobmi, ampak tudi z vdorom “gnoja” v kri in druge dele telesa.

Zobar v matičnem ZD te mora, ker gre za bolečino in sploh nujni primer, vzeti na pregled – ali tisti, pri katerem ste bili do zdaj ali pa tisti, h kateremu bi se morali prijaviti od 3. leta naprej (in se boste pač jutri). Ti kar pokliči in zateži, če ne najdeš kaj boljšega! Pa srečno!

Hvala, punce. Takoj zjutraj se obesim na telefon, dokler ne najdem nekoga, ki ga bo vzel. Upam, da ne bo kaj hujšega. Revček je vedno bolj otekel, ampak na srečo mirno spi.

Sem mislila, da ne bom našla, pa sem:

dr. Gorazd Kranjc, nahaja se v Črnučah, telefonska št. je 01/5611266.

Je sicer samoplačniški, vendar dela z otroki in je po zagotovilih vseh, ki so bili pri njemu, krasen (mi ga še nismo preizkusili, ker je naša zobarca zaenkrat OK).

Hvala. Printam številko in takoj zjutraj kličem.

Tole je bilo namenjeno Enki.

:-)))) pogruntala. Ni za kaj, le vi dobro opravite!

New Report

Close