GOHOLIDAYS AGENCIJA – KDO JE POTOVAL
Potovati imam namen s goholidays iz M. Sobote.
preko 1.na.dan in kuponkota imajo kar dosti ponud za izlete.
Zanima me, ali so dobri, predvsem kakšni so njihovi avtobusi, če so udobni za sedet in predvsem, koliko imajo postankov – za WC, ne čik pavze. Moja namreč bolj pogosto hodi na WC in imamo s tem običajno malo težav, pač se moraš prilagodit večini.
Ima kdo kaj izkušenj…?
Nak, s tole firmo pa nič več. In to izključno zato, ker smo preko Kuponka skupinsko rezervirali nek njihov izlet za 11 eur po osebi, po potrditvi rezervacije pa so zahtevali še 10 eur doplačila po osebi za stroške rezervacije. Tako smo samo za rezervacijo plačali približno toliko kot za oglaševan izlet. Bi rekla, da je godno za zvezo potrošnikov.
To o stroških je meni povsem jasno, in tudi lepo vse piše v t. i. drobnem tisku. Tudi mi smo bomo plačali prijavnino, ker je tako navedeno ob nakupu kuponov.
Meni je to jasno, bolj me je zanimalo, kakšni so avtobusi in postanki… kar pa so mi nekateri že odgovorili in kolikor opažam, stvari kar klapajo.
Veliko potujem preko njih, vedno kupim kupone, nikoli ni bilo nobenih težav, avtobusi ok, postanki tudi. Je pa res, da se preko njih plača poleg osnovne cene tudi prijavnina na osebo, čeprav naj bi se prijavnina praviloma plačevala na prijavo in ne na osebo, to me malo moti, a očitno potem tukaj prinesejo malo notri.