Najdi forum

Naslovnica Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice GOHOLIDAYS AGENCIJA – KDO JE POTOVAL

GOHOLIDAYS AGENCIJA – KDO JE POTOVAL

Potovati imam namen s goholidays iz M. Sobote.
preko 1.na.dan in kuponkota imajo kar dosti ponud za izlete.

Zanima me, ali so dobri, predvsem kakšni so njihovi avtobusi, če so udobni za sedet in predvsem, koliko imajo postankov – za WC, ne čik pavze. Moja namreč bolj pogosto hodi na WC in imamo s tem običajno malo težav, pač se moraš prilagodit večini.

Ima kdo kaj izkušenj…?

Avtobusi kot avtobusi.
Postanki pa so recimo na 2 uri, včasih 1,5 včasih 2,5 ure. Če pa dosti prej poveš, da rabiš WC pa še nikjer ni bilo težav. Saj veš, če si na AC ne moreš ustaviti prej kot je kako počivališče. Če pa je počivališče pa veš, da ti ustrežejo. Še vedno so.

Mi smo šli z družino z njimi v Gardaland in je bilo vse OK. Zelo prijazen šofer in dobra organizacija.

Z njimi sem potovala v Krakov. Zelo zadovoljna. Nov avtobus, prijazna šoferja in vodič. S postanki ni problemov.
Lahko samo priporočam.

Nak, s tole firmo pa nič več. In to izključno zato, ker smo preko Kuponka skupinsko rezervirali nek njihov izlet za 11 eur po osebi, po potrditvi rezervacije pa so zahtevali še 10 eur doplačila po osebi za stroške rezervacije. Tako smo samo za rezervacijo plačali približno toliko kot za oglaševan izlet. Bi rekla, da je godno za zvezo potrošnikov.

Če je bil pri nakupu kuponov “drobni tisk” za tole doplačilo, je pač vaša krivda, ker ga niste prebrali. Če pa to ni bilo nikjer napisano, pa jaz vsekakor ne bi plačala in zahtevala vračilo tistih 11 evrov.

To o stroških je meni povsem jasno, in tudi lepo vse piše v t. i. drobnem tisku. Tudi mi smo bomo plačali prijavnino, ker je tako navedeno ob nakupu kuponov.

Meni je to jasno, bolj me je zanimalo, kakšni so avtobusi in postanki… kar pa so mi nekateri že odgovorili in kolikor opažam, stvari kar klapajo.

Treba je brati drobni tisk!!!!
Npr.: Turistagent ma v ceno izleta že vključeno prijavnino in smo za Stayer odšteli 32€ tako, da je cena nekje ista kot jo ponujajo za druga mesta po raznih kuponskih straneh

Veliko potujem preko njih, vedno kupim kupone, nikoli ni bilo nobenih težav, avtobusi ok, postanki tudi. Je pa res, da se preko njih plača poleg osnovne cene tudi prijavnina na osebo, čeprav naj bi se prijavnina praviloma plačevala na prijavo in ne na osebo, to me malo moti, a očitno potem tukaj prinesejo malo notri.

Z go holidays nikoli več.
Imeli smo z njimi dogovorjen izlet in 4 dni pred izletom se nama ni noben oglasil na telefon …GROZA….vsi smo si komaj zrihtali v sluzbi vikend frei na koncu pa doma sedeli

Jaz sem veckrat potovala z njimi in so super. Vse pohvale. Avtobusi so super, vodici tudi, hoteli prav tako. Kar se tice postankov obicajno jih delajo na 2 uri vendar ce kdo rabi na wc prej se pove vodicu in soferju in ustavi po potrebi.

New Report

Close