Gospodične in novinarji
Torej, sem jaz zadaj glede tega. Ko mi rečejo gospa, se mi zdi, kot bi bila 100 let stara. Glede gdč. se že dolgo nihče ni zmotil, me pa ne moti, ker še pre hitro pridrvimo od mladeniča h gospodu in gdč. do gospe. Stara dunajska šola, pač 🙂
V Slo je malo pre malo spoštovanja do takšnih lepih in pametnih mladenk, ki bi jih morali zares visoko ceniti in jih dajati na kakšno kvalitetno naslovnico, ne le v Lady. Znana Slovenka je bila pred poroko v Vouge-u na naslovnici, ti dve pa lepi, naravni in pametni, pa tja ne bosta nikoli prišli (mogoče pa ne bi niti želeli).
Pri frizerju sem pa zadnjič videla kar nekaj revij, kjer je tudi znana (ne preveč pridna v šoli) na vsaki kazala…
Če bo šlo tko naprej, bodo kmalu tud naziv matere dobile tiste, ki nimajo otrok, pa so dovolj stare za to.
Pomoje bi rade te ženske samo nekaj kar niso. wannabee torej.
Odvetnica s kariero gor ali dol, za mene si neporočena ne zasluži naziva gospa. Za ta naziv bi morala narest še korak do matičarja.
Sploh je pa Kresalova neumno izjavila, da je ona dobila naziv gospa, ko je diplomirala. hudiča a je to akademski naslov ali kaj??? kaj pa tiste, ki niso diplomirale, pa so se vseeno uspele poročit, a te so pa gospodične al kaj?
Ko smo že zašli v pretekli, sedanji in prihodnji čas, bi dodala le to, da sedanja generacija z dovoljenjem tika 40 letno mamo svojega 20 letnega sošolca. Ta, ki je mazala ta forum s tovarišicami, naj svoje predpotopno mnenje kar pri sebi zadrži. Sicer pa je vedno primerno tako, kako se sporazumeta različni generaciji, pa po statusu in ostalih bontonih. Gospa pa ima običajno tudi otroka, je poročena ali pa tudi ne (živi v izven zakonski skupnosti kot poročena).
Tista, ki hoče biti že pred tem gospa je pa pohitela 🙂
Če bo šlo tko naprej, bodo kmalu tud naziv matere dobile tiste, ki nimajo otrok, pa so dovolj stare za to.
Pomoje bi rade te ženske samo nekaj kar niso. wannabee torej.
Odvetnica s kariero gor ali dol, za mene si neporočena ne zasluži naziva gospa. Za ta naziv bi morala narest še korak do matičarja.
Sploh je pa Kresalova neumno izjavila, da je ona dobila naziv gospa, ko je diplomirala. hudiča a je to akademski naslov ali kaj??? kaj pa tiste, ki niso diplomirale, pa so se vseeno uspele poročit, a te so pa gospodične al kaj?[/quote]
Ok, megaboy, torej je neproočen moški gospodič?
Gospa, ti si pa tako nasmejana, žaljiva in nesramna kot kakšna gospa ostrostrelka. Mogoče misliš, da si Angelina Jolie, ravnokar pobegla iz filma g.in ge.Smith ? Škoda le, ker je ona lepa, ti pa verjetno še bolj.Samo še nisem videla lepotice s tako nemarnim jezikom.Hi-hi-hi! Ko se smejiš, glej, da se ne boš polulala.
Žogca, škoda besed. Čisto je skrenila s teme, ta strašna gospa. Glede na njen nekulturen, neomikan in primitiven nivo bi rekla, da se v kakšni vrsti spravi na starko in jo zmerja, označi in oceni, kot kakšen bog.
Fantje so bili veliko bolj normalni v svojih mnenjih, do katerih ima vsak pravico. Kako pa jo predaš ali preneseš, je pa stvar posameznika.
Bistvo sploh ni bila politična razprava, v katero je zarila gospa, temveč spoštljivo občudovanje dveh izobraženih in lepih sodržavljank.
Namesto, da bi se Slovenci cenili, podpirali in promovirali, pa sami sebe tlačimo.Vse se da pojasniti, pa ni tako težko, da ne bi razumeli…