Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Gospodične in novinarji

Gospodične in novinarji

Če je fant mlad, mu rečem mladenič, če je malo starejši in predvsem zelo resen, mu rečem gospod. Včasih kakšen obstane kot vkopan in preseneti z izjemno elegantnim in vljudnim odzivom. Mislim, da so slovenski mladi zelo na mestu, lepo vzgojeni in širokega uma.Kadar se kdo živčno odzove, vem, da ima probleme in nisem jezna nanj, saj sem v takšem primeru tudi jaz zoprna…

O, hvala knjiga, bom vzela kot kompliment.

Ksantipa22, glede na to, kar si naštela, to sploh ni kompliment ampak resnica in nekaj, kar ti pri vsej tej bogati vsebini gre. Pametne stvari so napisane kratko in jedrnato, ti pa si uporabila le en nenapihnjen stavek, v katerem se skriva izjemna vsebina. To je to.

Glede vzgojenosti današnje mladine pa se s teboj ne morem strinjeti. Glede na to, da vsak dan imam opravka s starejšo mladino, moram reči, da je mladina nevzgojena in ne pozna osnov bontona. Pa ne posamezniki ampak večina njih.

Ni čudno, da so takšni.Imajo dober vzor v starejši populaciji.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Dodaj še okolje.

Sem ravno razmišljala o tem, ali nebi bilo zdravo vsaj civilno služenje vojaškega roka. Veliko bolj trpijo starši, ker jih najprej zelo razvadijo, nato pa tega visokega tempa ne morejo zdržati do konca. Tudi denarja enkrat zmanjka. Veliko staršev pa se po cele dneve bori za preživetje, potem pa poje zakon ulice.

Najhuje je s tistimi, ki so bili vedno kupljeni in jim ni nič sveto. Samo starševske ljubezni se pa ne da kupiti. Ta potem manjka in rezultat je večna nečimrnost in nezadovoljstvo. Potem pade kakšna droga in je spet veselica v glavi.

Težko je najti ravno pravo srednjo pot in biti pameten.Mame ponavadi potegne v čustva, očetje so včasih prestrogi ali preslišani.

Nacionalni program z brezplačnim športom, glasbeno in še čim od vrtca naprej, bi uredil pubertetniške hormone v zdrav duh v zdravem telesu. Ker pa poleg šole v 8.,9. ni nobenega navdušenja, si navdušenje dajo z zavitkom travice (ne pojoče), pa smo tam. No, pojma nimam…ali pa pre več 🙁

New Report

Close