Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Graditelji-spet krediti

Graditelji-spet krediti

Že stotič, upam, da ne zamerite, sem iskala že z iskalnikom!
Kateri se vam zdi najugodnejši!
Nama zaenkrat Hypo alpe adria bank! Sicer pa me zanima, ali da katera banka kredit, če si zaposlen le za določen čas? Namreč stvar je taka, da ima mož zaposlitev za nedoločen čas, jaz pa za določen a precej boljšo plačo! Kaj mi svetujete? Ima kdo kak predlog? Saj imava v kratkem iti namen okrog po bankah, a mene to muči prv zdajle!
Upam, da mi bo katera vedela povedati!

poskusi na Sparkasse, so zelo fleksibilni

tudi jaz bi rekla, da kontaktiraj sparkasse, se zelo prilagodijo. pri naju je fant zaposlen za določen čas, pa so ga bili pripravljeni kljub temu vzeti za poroka. gledajo bolj celostno (upoštevajo oba partnerja, plačo in varnost zaposlitve).

načeloma dajejo le hipotekarne stanovanjske kredite, tako da jim v bistvu ni toliko pomembno, za kako dolgo imaš službo, saj so zavarovani s hipoteko.

splača se kontaktirati tudi volksbanko, trenutno ponujajo neko ugodnejšo varianto v kombinaciji z življenskim zavarovanjem.

za hypo pa ne vem… ne zdi se mi več tako ugodna kot še pred mesecem dni, so krepko povišali stroške ob najemu kredita (odobritev ali zavarovalne premije, se več ne spomnim…)

New Report

Close